عبدالله گنجی

یک تحلیلگر مسائل سیاسی معتقد است جریان مستقر تا آخر دو نکته را مدنظر داشت: اول رقیب هراسی در حوزه آزادی و سیاست خارجی و دوم عدم ورود به نقد گذشته رئیسی.

به گزارش مشرق، عبدالله گنجی تحلیل‌گر مسائل سیاسی و مدیر مسئول روزنامه جوان در کانال شخصی خود درباره دومین مناظره انتخاباتی کاندیداهای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری نوشت: مناظره دوم نیز مانند مناظره اول واقعی بود.

افتخاری برای نظام جمهوری اسلامی است که بخشی از عملکرد ساختارها و مدیران خود را در میدان چالش قرار داد تا مردم با شناخت بیشتری سکان اجرایی کشور را به امانت بسپارند. ارزیابی همه تحلیل گران از مناظره اول ۲-۳ به نفع قالیباف بود که البته سنجشهای اجتماعی بعد از مناظره نیز این را نشان داد.

در این مناظره دو طرف جبهه‌ها به میدان آمدند که البته نفر سوم جریان مستقر ضعیف تر بود و جهانگیری تلاش کرد روحانی کم رنگ نشود. ارزیابی من از مناظره دوم ۲-۴ نه به نفع فرد که به نفع جبهه انقلاب است. ظهور میرسلیم و رئیسی فراتر از انتظار بود.

جریان مستقر تا آخر دو نکته را مدنظر داشت: اول رقیب هراسی در حوزه آزادی و سیاست خارجی و دوم عدم ورود به نقد گذشته رئیسی که براین باورم درباره رئیسی دستشان خالی بود.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس