کد خبر 713404
تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۰۰:۰۵
میرکاظمی

نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: حذف مناظره انتخاباتی به صورت زنده موجب کاهش آزادی‌های اجتماعی می‌شود.

به گزارش مشرق، عدم پخش مناظره‌های انتخاباتی از رسانه ملی ما را بر این داشت که با یکی از منتقدین جدی دولت یازدهم در برخورد با رسانه‌ها به گفت‌و‌گو بپردازیم.

نماینده‌ای که در مجلس نهم وزیر ارشاد وقت را به دلیل برخورد سلبی با رسانه‌های منتقد به مجلس کشاند و ماحصل سوال مسعود میرکاظمی از علی جنتی کارت زرد بود.

سید مسعود میرکاظمی نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در خصوص حذف مناظره زنده تلویزیونی در ایام تبلیغات انتخاباتی، اظهار داشت: برای پاسخ دادن به این سؤال بایستی برگردیم و مروری به خلق و خوی محدود کردن آزادی بیان دولت در طول عمر خدمتی آن داشته باشیم که این انتقاد در سال 94 در قالب سوالی در مجلس به دولت مطرح شد که نباید جلوی آزادی بیان مردم و اصحاب رسانه گرفته شود.که منجر به دادن کارت زرد به وزیر ارشاد وقت گردید.

وی در همین راستا افزود: فشارهای متعددی که با ابزارهای مختلف همچون حذف یا محدودسازی یارانه رسانه‌ها از ناحیه دولت وارد می‌شد، موجب افزایش بی‌سابقه فشار بر روی رسانه‌ها و خبرنگاران و مدیران مسئول خبرگزاری‌ها و نشریات شد به‌طوری که در هیچ زمانی این مقدار از فشار وجود نداشته است.به طوری که از برخی بیش از ده بار به بهانه‌های مختلف شکایت شده که در دوره بعد از پیروزی انقلاب سابقه نداشته است.

میرکاظمی گفت: تبعیض رسانه‌ای دولت به حدی بوده است که حتی مواردی را شاهد بودیم که اگر رسانه‌ای به ائمه اطهار(ع)‌ و یا شهدا یا منتقدین توهینی می‌کرد، انتقادی صورت نمی‌گرفت، نه تنها تذکری صورت نمی گرفت بلکه یارانه بیشتری هم دریافت می کرد. در مقابل اگر از سوی رسانه‌های منتقد انتقادی به عملکرد دولت وارد می‌شد، به سرعت با آن رسانه برخورد می‌کردند.

وی در خصوص منع پخش آمارهای مرتبط با کشور از سوی دولت و فشار به برخی از دستگاه‌ها و در عوض در اختیار قرار دادن این آمار در قالب قراردادهایی همچون «FATF» به دشمنان، بیان کرد: دولت مردم را محرم نمی‌داند و از اینکه مردم متوجه آمارهای واقعی در خصوص عملکردهای وزارتخانه‌های مختلف شوند، ترس دارد و به صورت دائمی با رسانه‌هایی که سعی در آگاهی مردم داشتند، مقابله کرده است.

نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به همین دلیل علی رغم به کار بردن کاندیدای مکمل که نوعی اجحاف به مردم محسوب می‌شود به دلیل اینکه یک کاندیدا دو صندلی را اشغال دو برابر فرصت تبلیغ نسبت به سایر کاندیداها دارد که کاملأ بی عدالتی است و این در حالی است که مردم را از آشنایی با نظرات یک کاندیدای دیگر محروم می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: دولت به دلیل همین نگرانی‌ها علی‌رغم وجود کاندیدای پوششی که بدعتی جدید و ناپسند به حساب می‌آید با پخش زنده مناظره انتخاباتی مخالفت و از تشریح عملکرد بسیار ضعیف دولت به مردم نگران است که این امر نوعی دیکتاتوری نرم را از سوی دولت در اذهان تداعی می‌کند.

میرکاظمی افزود: این رفتارها موجب محدودیت آزادی‌های اجتماعی مردم می‌شود و با شعارهایی که در خصوص آزادی‌های فردی و حقوق شهروندی که دولت ادعای آن را دارد اما اجرا نمی‌کند، در تضاد است و نشان می‌دهد برای برخی منافع خودشان بر منافع ملی برتری دارد و این برگرفته از خوی خود بزرگ بینی و اشرافی‌گری است.

وی در پایان با اشاره به افتتاح‌های صورت‌گرفته اخیر توسط دولت که غالباً نتیجه عملکرد دیگری و غیرواقعی و نمایشی است، تصریح کرد: این رفتارها از دولت خلاف قانون بوده و پوشش سراسری رسانه ملی از این برنامه‌ها در ایام نزدیک به انتخابات موجب ایجاد ناعدالتی میان کاندیداهای انتخابات می‌شود.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • علی IR ۰۱:۰۲ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۱
    1 0
    این اصلاح طلبا همیشه شعار دروغ میدن کووووووو آزادی بیان آقای روحانی دهان ها را نبندید

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس