به گزارش مشرق، پیش از آغاز سال 1396 شایعه دلچسبی برای فرهنگیان منتشر شد و آن، افزایش 500 تا 700 هزار تومانی حقوق معلمان بود و با شروع سال جدید، این زمزمه که آیا حقوق معلمان به یکباره افزایش چشمگیری خواهد داشت، گسترش یافت.
منصور مجاوری مدیرکل برنامه و بودجه وزارت آموزش و پرورش اسفند ماه سال گذشته در خصوص افزایش 500 تا 700 هزار تومانی حقوق فرهنگیان در سال 96، گفته بود «در یکی از احکام برنامه ششم توسعه، استقرار نظام پرداخت حقوق فرهنگیان لحاظ شده که پس از ابلاغ برنامه ششم باید نسبت به تدوین و تصویب استقرار این نظام اقدام کنیم».
البته او تصریح کرده بود که شاید استقرار این نظام به سال 96 نرسد و در سالهای بعدی اجرایی شود.
و اکنون این سؤال مطرح است که چرا افزایش حقوقی که بعد از ابلاغ برنامه ششم توسعه شاید امکان اجرا پیدا کند، در آستانه انتخابات به یکباره رسانهای میشود؟
علیرضا سلیمی سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفتوگو با فارس اظهار داشت: ما با تحرکات انتخاباتی زیادی با پول بیتالمال از سوی دولت مواجهیم. از توزیع سهام عدالت که زمانی توزیع فقر نامیده میشد تا افزایش حقوق مستمری بگیران و شایعه احتمال افزایش حقوق فرهنگیان مشاهده میشود؛ گرهگشایی از مشکلات اقتصادی مردم اتفاق مبارکی است اما چرا چند ماه زودتر اتفاق نیفتاد و به زمان انتخابات موکول شد؟
به گزارش فارس، قطعاً افزایش حقوق معلمان و گرهگشایی از مشکلات معیشتی آنها که یکی از نگرانیهای بزرگ این قشر است خبری خوشحال کننده است اما آیا تا چند ماه قبل از انتخابات، این گره گشاییهای اقتصادی امکان وقوع نداشت؟ و آیا با توجه به بودجه پیشنهادی دولت به مجلس در حوزه آموزش و پرورش، این افزایش حقوق امکان پذیر است؟
عبدالرضا مصری عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این پرسش که «آیا با توجه به بودجه مصوب سال 96 افزایش 600 تا 700 هزار تومانی امکان پذیر است؟»، گفت: این حجم از افزایش حقوق با توجه به بودجه آموزش و پرورش در سال 96 امکان پذیر نیست.
به نظر میآید که در آستانه انتخابات، وزارت آموزش و پرورش باید با اقتدار به شایعات خاتمه دهد و اجازه ندهد که فرهنگیان دستمایه اغراض سیاسی شوند.