به گزارش مشرق، مجید رضازاده گفت: با اینکه دومین دستگاه در ارتباط با ایدز هستیم اما ردیف بودجهای نداریم و از بودجههای دیگر مانند اعتبارات کودکان خیابانی یا زنان دارای رفتار پرخطر در بحث ایدز هزینه میکنیم.
وی ادامه داد: حدود 20 میلیارد تومان برای ایدز هزینه میکنیم که 4 میلیارد آن مستقیم برای افراد دارای رفتار پرخطر و مبتلایان به ایدز تخصیص داده میشود.
رضازاده گفت: طبق برنامه استراتژیک مبارزه با ایدز باید عدد و رقم بالاتری دیده میشد اما متاسفانه دولت برنامه استراتژیک ایدز را به سازمان مدیریت دیر رساند بنابراین از سوی معاونت اجتماعی وزارت بهداشت و بهزیستی در حال پیگیری هستیم که اگر اعتبارات دیده شود بخشی از بودجه را برای سال 96 هزینه کنیم.
رئیس مرکز درمان اعتیاد بهزیستی در رابطه با اینکه آیا اعتبارات این برنامه در لایحه برنامه ششم آمده گفت: ایدز یک برنامه استراتژیک جداگانه دارد و در برنامه ششم توسعه نیامده اما اگر بودجه آن بدرستی دیده شود کارها به خوبی پیش میرود.
وی گفت: ما در گروههای پرخطر مسئولیت داریم مانند کودکان خیابانی،معتادان خیابانی تزریقی و زنان دارای رفتارهای پرخطر در بهزیستی تعریف شده است.
رضازاده گفت: اکنون براساس آخرین آمار تزریق اولین راه انتقال ایدز در کشور است اما به سرعت به سمت انتقال جنسی میرود.
رئیس مرکز درمان اعتیاد بهزیستی ادامه داد: بیماری ایدز بیشتر در گروههای پرخطر مصرف کننده مواد مخدر دیده میشود البته گروههای دیگر پرخطر نیز در برنامه ما وجود دارند همچنین مبتلایانی که شناسایی شده و نیاز به حمایتهای اجتماعی، معیشتی و روانی دارند.
وی گفت: 33 باشگاه مثبت در این زمینه راهاندازی شده تا مکانی برای آموزش دادن به این افراد باشد و سعی شده زندگی سالم و شادی برای آنها تامین شود و چنانچه نیاز به مشاوره دارند یا خدمات درمانی که از سوی وزارت بهداشت تامین میشود به آنها داده و در صورت لزوم یارانه نیز به آنها پرداخت میشود.