به گزارش مشرق به نقل از تابناک، جشنواره موسیقی مقاومت که میتوانست امسال با نگاهی نو و استفاده از بیداری اسلامی و همچنین همایشها و کنفرانسهای بینالمللی که در تهران برگزار شد در کنار حضور شخصیتهای برجسته جهان اسلام، نمایشی هنرمندانه از توجه جمهوری اسلامی به بحث مقاومت در سراسر دنیا به ویژه در کشورهای مسلمان باشد، در سکوتی محض و با کیفیتی بسیار نازل افتتاح، برگزار و خاتمه یافت.
گزارش خبرنگار ما حاکی است، امسال با وجود افزایش بودجه این جشنواره، نه تنها هیچ اقدام ویژهای به ویژه برای کشورهای در حال مقاومت در آن صورت نگرفته بلکه نسبت به سال های قبل نیز یک عقب نشینی کامل داشته است. مرور چند سال گذشته اتفاقات موسیقی در هفته دفاع مقدس، غربت این مسئله را در سال 1390 بیش از پیش آشکار میکند.
انجمن موسیقی در سال 86 با همراهی استاد مجید انتظامی مجموعه آثار دفاع مقدسی او را روی صحنه برد که با استقبال بسیار خوب مردم و اهالی موسیقی مواجه شد، آثاری مانند «از کرخه تا راین، بوی پیراهن یوسف و...» در سال 87 هم نیز همین برنامه در هفته دفاع مقدس تکرار شد تا اینکه در سال 88 «سمفونی مقاومت» استاد انتظامی روی صحنه رفت و با استقبال گسترده مواجه شد به طوری که در سال 89 نیز این برنامه تکرار شد اما با توجه به استقبال ویژه، انجمن موسیقی علاوه بر تهران، در شهرهای سمنان، گرگان و شیراز نیز این سمفونی را اجرا کرد. مضاف بر اینکه در تهران نیز علاوه بر تالار وحدت، در برج آزادی نیز این کار اجرا شد. این اتفاقات هرچند کم در حالی در فضای فرهنگی کشور رخ میداد که امسال همین اقدام هم به هیچ وجه دیده نشد!
بنابر این گزارش، برگزاری جشنواره موسیقی هم مصداق هر سال دریغ از پارسال است. در سال 88 و در نخستین دوره برگزاری جشنواره موسیقی مقاومت، با بودجه 80 میلیون تومان، در سال 89 با بودجه 185 میلیون تومان و در سال 1390 با 300 میلیون تومان برگزار شد. در سال 88 حدود 40 گروه موسیقی در جشنواره شرکت کردند. مجری این جشنواره انجمن موسیقی بود. در سال 89 که ارشاد به تنهایی جشنواره را برگزار کرد، 7 گروه در جشنواره شرکت کردند و در سال 90 هم با وجود دوبرابر شدن بودجه، تنها 8 گروه در این جشنواره شرکت کردند.