به گزارش مشرق به نقل از فارس، در پنجمین روز از هفته حج 1390 مدیران کاروانها، روحانیان کاروان و سایر عوامل و کارگزاران حج به همراه نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی و رئیس سازمان حج و زیارت به دیدار آیتالله سید علی خامنه ای مقام معظم رهبری رفتند. این دیدار بعد از درس خارج معظم له با طلبه ها برگزار شد که یکی از طلاب بعد از درس از محل خارج می شد ، این مطلب را تایید کرد.
بعد از اینکه کارت دعوت برای ملاقات با مقام معظم رهبری به دست رسید، از خیابان فلسطین عازم محل ملاقات شدیم و مدیران کاروان و روحانیون کاروانهای حج که از شهرهای مختلف اعزام شده بودند، برای دیدار با مقام معظم رهبری به ترتیب وارد خیابانهای اطراف بیت میشدند.
برای ایجاد نظم، مدیران کاروانها و روحانیون در یک صف واحد قرار گرفته و به ترتیب پس از بازرسی وارد محوطه محل ملاقات و حسینیه امام خمینی میشدند.
در این بین عدهای از مدیران و کارگزاران حج مانند اینکه همدیگر را تازه دیدهاند، به احوال پرسی و خوش و بش میپرداختند و عدهای نیز از شربت و شیرینی فراهم شده در جلوی درب حسینیه استفاده میکردند.
ساختمان حسینیه که گنجایش مشتاقان دیدار با مقام معظم رهبری را ندارد، در حال توسعه است و ستونهای آهنین جدیدی در اطراف حسینیه برای گسترش فضا برپا شده است.
روحانیوان از درب سمت چپ و افراد دیگر از درب سمت راست و خواهران از درب کناری وارد حسینیه میشوند.
وقتی وارد حسینیه امام خمینی میشویم، آیه شریفه «و من یعظم شعائر الله فانها من تقوی القلوب» به مناسبت سفر حج به عنوان مهمترین شعائر اسلامی، زینب بخش مجلس است.
با ازدحام جمعیت در حسینیه یکی از برادران که از مدیران کاروان بوده شعرهای زیبایی در مدح امام حسین (ع) قرائت میکند و حاضران نیز با شعار یا حسین یا حسین پاسخ می دهند و فضای معنوی عجیبی بر مجلس حاکم شده است.
مداح اهل بیت از میان مردم برخاسته و با صدای بلند می گوید کسی که محب حسین باشد روز قیامت گفته می شود، «سینه چاک آل طاها بوده است، چای ریز هیئت ما بوده است» ،«خاک میگوید حسین، افلاک میگوید حسین، مسجد و سجاده و محراب میگوید حسین، هر که خورده شیر پاک میگوید حسین، لاله میگوید حسین، آلاله میگوید حسین، در خرابه دختری با ناله میگوید حسین، یاس میگوید حسین، احساس میگوید حسین، در کنار علقمه عباس میگوید حسین».
برخی از برادران اهل سنت با لباسهای محلی و تعدادی از روحانیون کاروانها با لباسهای کردی و یا محلی دیگر از شهرهای مختلف ایران در جلسه حضور داشته و زینت بخش محفل بوده و این جلسه تمرینی از وحدت شیعه و سنی و مسلمانان زائر خانه خدا به شمار می رود.
یکی از مدیران کاروان که خود را خادم زورا مینامد، از شهرستان کرج در جلسه حاضر بود که در مورد مهمترین مشکلات زائران میگوید زیاد شدن طول سفر باعث خستگی زائران میشود و امسال ابتدا قرار بود سفر 45 روز باشد که به رایزنی به 34 تا 38 روز کاهش یافت.
همزمان با ورود مقام معظم رهبری در حسینه امام خمینی همه به احترام از جا بلند شده و شعار میدهند دست خدا بر سر ما است خامنهای رهبر ما است، ای رهبر آزاده آمادهایم آمده و سپس با سینه زنی همه شعار میدهند حسین حسین شعار ما است شهادت افتخار ما است. که فرهنگ شهادت را اعلام میکنند. در این لحظه خود مقام معظم رهبری نیز به احترام مردم آرام آرام سینه میزند و این شعار را تکرار میکند.
سپس جمعیت با صلوات بر پیامبر و آل او ساکت شده و یکی از روحانیون کاروان بلند شده و اشعاری در وصف مقام معظم رهبری میخواند که با صلوات حاضران اشعار خود را به پایان میرساند.
همچنین یکی از افراد حاضر در جلسه خود را مدیر کاروان معرفی کرده و اظهار میدارد که باید صحبتهای مدیران کاروان نیز شنیده شود اما به جای بیان وسائل کاروانها به معرفی خود و خواهر زاده خود میپردازد که حجت الاسلام قاضی عسگر نیز به او تذکر میدهد. بعد از جلسه آماده شنیدن نقطه نظرات صحبتهای شما هستیم.
در این جلسه ابتدا قاری قرآن آیات مربوط به حج از آیه واذن فی الناس بالحج و من یعظم شعائر الله میخواند که فضای معنوی عجیبی در جلسه حاکم میشود و عده زیادی از حاضران به ویژه حج اولیها منقلب شده و اشک در چشمانشان حلقه زد.
بعد از تلاوت قرآن ابتدا گزار حجت الاسلام قاضی عسگر نماینده ولی فقیه در بعثه مقام معظم رهبری و سپس گزارش رئیس سازمان حج ازعملکردها ارائه شد.
در این جلسه مقام معظم رهبری بر روی صندلی نشسته بودند و در ساعت 11:30 به ارائه سخنرانی پرداختند که این نشان از اهمیت کارگزاران حج و احساس نزدیک شدن به آنها داشت و به جای قرار گرفتن بر روی تراس روی سکو قرار گرفتهاند.
در این جلسه مقام معظم رهبری به عنوان ولی فقیه سخنان خود را در 3 بخش شامل مسائل فردی و معنوی حج مسائل جهان اسلام و بیداری اسلامی و تاکید بر وحدت مسلمانان در حج و نیز تاکید بر الگو بودن حجاج ایرانی برای جمهوری اسلامی و همچنین در پایان تذکراتی درباره فساد اخیر در شبکه بانکی ارائه کردند.
زمانی که ایشان در زمینه لزوم برخورد با افراد بدکار مفسد و خرابکار تاکید کردند این مطلب با تکبیر حاضران در جلسه مواجه شد.
مقام معظم رهبری در مورد سوغاتی خریدن در سفر حج تاکید کردند، مخالف سوغاتی نیستم، ولی نباید وقت محدود زائر به بازار گردی تلف شود و خدای نکرده زائر ارز (پول) و عرض(آبرو) خود را بدهد و کالای بی کیفیت یک کشور دور دست که با همکاری برخی کمپانیهای کشور میزبان عرضه شده به عنوان سوغاتی آورده شود. چه بسا جا نماز هنرمند سنندجی و کردستانی بهتر از خارجی آن باشد، چه اشکال دارد کالای داخلی به عنوان سوغات و هدیه سفر حج خریده شود.
جلسه مقام معظم رهبری ساعت 11:30 به پایان رسید و پس از آن مدیران کاروانهای و روحانیون که از شهرهای دور و نزدیک آمده بودند، به دیدار خود برگشتند.