به گزارش مشرق، بیمارستان 96 تختخوابی برکت امام خمینی(ره) میانه، همزمان با پنجمین روز از دههی فجر انقلاب اسلامی، و با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مدیرعامل بنیاد برکت، وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام(ره) افتتاح شد.
این بیمارستان با زیربنای 7 هزار و 800 مترمربع با اختصاص اعتباری بالغ بر 90 میلیارد ریال از سوي بنياد برکت، توسعه و تکمیل و توسط دانشگاه علوم پزشکی تبریز، تجهیز شده است. اين بيمارستان شامل بخشهای مجهز اتاق عمل، بستری زنان و مردان، آیسییو، سیسییو، دیالیز، رادیولوژی، سیتی اسکن، اورژانس و ... است.
سیدحسن قاضیزاده هاشمی در آیین افتتاح این بیمارستان با با بیان اینکه تکمیل بیمارستان میانه آرزوی قلبی من بود، اظهار کرد: باتوجه به کاهش فروش نفت و به تبع آن کاهش درآمدهای نفتی، اتمام این بیمارستان بدون کمک بنیاد برکت ممکن نبود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن تقدیر از اقدامات بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در حوزهی سلامت، گفت: جبران کمبودهای حوزهی سلامت زمانبر بوده و نیاز به همدلی دارد.
قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه بیمارستان برکت امام خمینی (ره) میانه کیفیت خوبی دارد، گفت: این بیمارستان از کادر درمانی خوبی نیز برخوردار است و با امکانات گردآمده در این بیمارستان، دیگر نیاز نیست بیماران، به تبریز یا شهرهای دیگر منتقل شوند.
وزیر بهداشت با بیان اینکه در حوزهی سلامت دچار عقبافتادگیهایی هستیم، عنوان کرد: به بیش از ۱۰۰ هزار تخت بیمارستانی در سطح کشور نیاز داریم، بیش از ۵۰ درصد بیمارستانها عمر بیش از نیم قرن دارند و در تهران نیز سالهاست بیمارستان دولتی احداث نکردیم.
وزیر بهداشت با بیان اینکه بخش عمدهی درآمدهای کشور صرف هزینههای جاری میشود، خاطرنشان کرد: از بودجهی ۲۱۰ هزار میلیارد تومانی ۱۸۵ هزار میلیارد تومان صرف هزینههای جاری شده و عملاً بودجهای برای ساخت و ساز نمیماند. در چنین شرایطی است که ضرورت همدلی و کمک نهادهایی همچون بنیاد برکت برای پیشبرد امور در حوزهی سلامت بیشتر به چشم میآید.
دکتر عارف نوروزی، مدیرعامل بنیاد برکت هم در این مراسم گفت: قرارداد تکمیل ۱۰ بیمارستان نیمه کاره که شامل یک هزار و 234 تخت بیمارستانی میشد، با وزارت بهداشت منعقد شد؛ حجم سرمایهگذاری پیشبینی شده در مرحلهی اول ۹۶ میلیارد تومان بود که در آینده به ۱۰۷ میلیارد تومان افزایش مییابد.
وی با بیان اینکه بیمارستان برکت امام خمینی (ره) میانه نیز در بین این بیمارستانهای دهگانه بود، گفت: جلسات متعددی با وزیر بهداشت برای به سرانجام رساندن این پروژهها برگزار کردیم.
دکتر نوروزی خاطرنشان کرد: از بین این پروژهها چهار بیمارستان به بهرهبرداری رسیده، دو بیمارستان آمادهی بهرهبرداری و شش بیمارستان باقی مانده نیز در شش ماههی اول سال آتی افتتاح میشوند.
وی یادآور شد: به منظور احداث و تجهیز بیمارستان برکت امام خمینی (ره) ۱۵ میلیارد تومان هزینه شده است و ما به تعهداتمان در این زمینه بهطور کامل عمل کردیم.
مدیرعامل بنیاد برکت در خصوص فعالیتهای این بنیاد در آذربایجانشرقی، گفت: در حوزهی توانمندسازی اقتصادی ۱۰ طرح با سرمایهگذاری ۲۶۶ میلیارد تومان توسط ما و شرکایمان اجرا میشود.
وی ادامه داد: در این استان ۳۶ مدرسه با سرمایهگذاری ۱۵ میلیارد تومان احداث شده و حدود پنج مدرسهی دیگر نیز در دست ساخت است؛ همچنین ۴۱ مسجد با سرمایهگذاری شش میلیارد تومان احداث کردهایم.
دکتر نوروزی عنوان کرد: در ادامهی فعالیتهایمان در آذربایجان شرقی ۷۷۸ زوج نابارور از مناطق محروم شناسایی شده و ۳۳۱ نفر تحت درمان قرار گرفته و تعدادی هم تاکنون صاحب فرزند شدند.
وی تأکید کرد: یک هزار و 505 یتیم تحت پوشش در این استان تحت پوشش بنیاد برکت بوده و ۹۸۳ فقره وام قرضالحسنه به افراد نیازمند اعطا کردیم؛ همچنین ۱۹ پروژه در حوزههای مختلف با هفت میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان سرمایهگذاری در دست اجراست.
براساس تفاهمنامهی امضا شده میان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ساخت و تکمیل 10 بیمارستان با تأمین اعتبار از سوی ستاد و توسط بنیاد برکت در دست انجام است.
ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) به منظور ارتقای سلامت محرومان و حمایت از برنامههای درمانی کشور و در راستای اجرای سیاستهای کلی سلامت که از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده، ساخت و تکمیل این بیمارستانها را بر عهده گرفته است.