کد خبر 680546
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۴

علی اکبر سیاری در گردهمایی نانوایان در فرهنگسرای بهمن افزود: 40 درصد انرژی مورد نیاز مردم از نان تأمین می شود و همچنین 40 تا 60 درصد پروتئین مورد نیاز نیز از نان است.

به گزارش مشرق، علی اکبر سیاری در گردهمایی نانوایان در فرهنگسرای بهمن افزود: 40 درصد انرژی مورد نیاز مردم از نان تأمین می شود و همچنین 40 تا 60 درصد پروتئین مورد نیاز نیز از نان است.
 
وی گفت: غذای ناسالم از عوامل خطر است و درصد بالایی از مرگ و میر مردم را تعیین می کند، بررسی ها نشان می دهد نان سنگک سالم ترین نان در ایران است که یک گرم نمک به ازای صد گرم نان در آن وجود دارد.
 
سیاری افزود: سبوس ارزش غذایی بالایی دارد و اگر نانی با سبوس بالا تولید کنیم می توانیم انواع مواد معدنی را به بدن برسانیم.
 
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: جوش شیرین در نان باعث می شود تا جذب کلسیم، روی و آهن کاهش یابد و اگر جوش شیرین مصرف شود بدن با کمبود این مواد مواجه خواهد شد.
 
این گردهمایی با حضور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی و معاون وزیر جهاد کشاورزی در فرهنگ سرای بهمن برگزار شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس