به گزارش مشرق به نقل از مهر، پرويز کرمي موضوع تأخير ازدواج را يکي از مشکلات اصلي جوانان خواند و افزود: موضوع اشتغال به امر تحصيل در پسران و دختران همچنين ديدگاههاي رسوخ شده فرهنگي و اجتماعي در جامعه از علتهاي اصلي و مهم تأخير در ازدواج جوانان است.
وي تصريح کرد: مشکلات اقتصادي و اشتغال نيز از دلايل ديگري براي دير تشکيل شدن زندگي مستقل جوانان است اما اين مسائل در درجه سوم و چهارم قرار دارد.
معاون فرهنگي سازمان ملي جوانان با تاکيد بر اهميت حساسسازي جامعه به ازدواج جوانان افزود: بايد بدانيم که وروديهاي ازدواج هر ساله به آمار 12 ميليوني جوانان در آستانه ازدواج اضافه ميشود بنابراين به طور تقريبي رشد ازدواج با در نظر گرفتن اين موضوع، ثابت يا اندکي افزايش خواهد داشت مگر اينکه تلاش بيشتري در اين خصوص داشته باشيم.
وي با بيان اينکه از ابتداي سال جاري ميزان ازدواج در کشور رشدي 4/5 درصدي داشته است گفت: هم اکنون 12 ميليون جوان در آستانه ازدواج قرار دارند و متولدان سالهاي دهه 60 بيشترين آمار افزايش سن ازدواج را به خود اختصاص دادهاند.
کرمي اظهار داشت: افزايش انتظارات خانوادهها از جوانان نيز موجب کند شدن روند ازدواج و تشکيل خانوادهاست. همچنين توقعات اقتصادي و فرهنگي و به تعبير ديگر چشم و هم چشميها و نيز نگرش غلط جوانان به امر ازدواج آنان را از تشکيل خانواده باز ميدارد
معاون فرهنگي سازمان ملي جوانان تاکيد کرد: جامعه بايد در توانمندسازي جوانان در امر ازدواج، انتخاب همسر، روش صحيح خواستگاري، آسانسازي امر ازدواج و سهلگيري اقتصادي همت مضاعف داشته باشد.
معاون فرهنگي سازمان ملي جوانان گفت: بر اساس آمارهاي سال جاري هم اکنون ميانگين سن ازدواج براي مردان 26.5 سال و براي زنان 22.5 سال است که تقريباً يک تأخير پنج ساله براي ازدواج در هر دو جنس وجود دارد.