به گزترش مشرق، سيدمحمد حسيني كه در حاشيهي جلسه هيات دولت با ايسنا سخن ميگفت، ادامه داد: در مورد دستگيريها با وزير اطلاعات صحبت كردم و قرار شد كه جزييات بيشتري را در اين ارتباط در اختيار ما قرار دهند تا ببينيم چه نوع همكاري وجود داشته و چه اقداماتي انجام شده است.
حسيني همچنين درپاسخ به اين كه گفته شده «اين افراد در پي اتهام همكاري با بيبيسي فارسي دستگير شدهاند»، گفت: بي.بي.سي فارسي در دوران انتخابات و آشوبهاي پس از آن نقشآفرين بود. هدايت و تحريك ميكرد و به دنبال اين است كه مشكلات در كشور ايجاد شود و به همين دليل نيز دفتر بي.بي.سي در تهران بسته شد. افرادي كه در داخل كشور رسما كار ميكنند و حضور دارند بايد در اين جهت مراقبت بيشتري داشته باشند. وي متذكر شد: بنا نيست كه شبكهاي كه عليه جمهوري اسلامي ايران كار ميكند و در جهت خلاف مصالح كشور ماست، تقويت كنيم و دوستان بايد در اين جهت مراقبت بيشتري داشته باشند.
وزير ارشاد در پايان تصريح كرد: در اين ارتباط، قرار شده وزارت اطلاعات جزييات را در اختيار ما قرار دهد چرا كه ما نيز اطلاع دقيقي از موضوع نداريم و اين وزارتخانه توضيح خواهد داد كه نوع همكاريها چه و چگونه بوده است.
همچنین نشست خبري شفيع آقامحمديان(رييس مركز گسترش سينماي مستند و تجربي) صبح امروز(28 شهريور) درحالي برگزار شد كه بيشتر سوالها درباره عملكرد اين مركز و وضعيت مستندسازان بازداشتي بود.
آقامحمديان درباره بازداشت پرخي از مستندسازان گفت: براساس پيگيريهاي ما اين بازداشتها ربطي به مسايل سينمايي و پخش آثار آنها از شبكههاي خارجي ندارد.
وي ادامه داد: از ديروز كه ما و معاونت سينمايي در جريان اين مساله قرار گرفتيم، موضوع را پيگيري كرديم و هرچند پاسخ دقيقي به ما داده نشد، اما آنچه كه گفته شد اين است كه بازداشت مستندسازان به دليل پخش فيلمهاي آنها از شبكههاي خارجي يا فيلمهايي كه آنها با همكاري مركز ساختند و از شبكههاي داخلي پخش شده است، نبوده بلكه دلايل ديگري داشته است.
وي تاكيد كرد: ما از اين موضوع ناراحت هستيم و بازداشت اين مستندسازان را همچنان پيگيري ميكنيم.