به گزارش گروه خواندنی های مشرق به نقل از ایسنا، فرح روشن پور اظهار داشت: اين سه ماده در واقع مواد آنتي اکسيداني هستند که از پير شدن سلولها و بروز سرطان جلوگيري ميکنند.
روشن پور در ادامه تصريح کرد: در هر 100 گرم سيب در حدود هزار و 500 ميليگرم ويتامين c وجود دارد که رقم قابل توجهي است.
وي افزود: سيب همچنين حاوي نوعي فيبر غذايي موسوم به پکتين است که مواد سمي را از بدن خارج ميکند و ميزان کلسترول بد خون را کاهش ميدهد.
روشن پور در پايان خاطرنشان کرد: سيب همچنين حاوي ويتامينها و املاح معدني نظير کلسيم است و وجود اسيد ماليک و تارتاريک در آن به سوءهاضمه کمک کرده و تقويت و پاکسازي کبد را در پي دارد.