کد خبر 67319
تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۲

يک کارشناس تغذيه و رژيم درماني، وجود سه نوع آنتي اکسيدان فلاوونوئيد، پلي فنول و اسيد اسکوربيک در سيب را علت سلامتي و بي‌نياز از مراجعه به پزشک عنوان كرد.

به گزارش گروه خواندنی های مشرق به نقل از ایسنا، فرح روشن پور اظهار داشت: اين سه ماده در واقع مواد آنتي اکسيداني هستند که از پير شدن سلولها و بروز سرطان جلوگيري مي‌کنند.
 

روشن پور در ادامه تصريح کرد: در هر 100 گرم سيب در حدود هزار و 500 ميلي‌گرم ويتامين c وجود دارد که رقم قابل توجهي است.

وي افزود: سيب همچنين حاوي نوعي فيبر غذايي موسوم به پکتين است که مواد سمي را از بدن خارج مي‌کند و ميزان کلسترول بد خون را کاهش مي‌دهد.

روشن پور در پايان خاطرنشان کرد: سيب همچنين حاوي ويتامينها و املاح معدني نظير کلسيم است و وجود اسيد ماليک و تارتاريک در آن به سوءهاضمه کمک کرده و تقويت و پاکسازي کبد را در پي دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس