پدر شهید جواد کاکه‌جانی می‌گوید؛ پسرم زمانی که تصمیم گرفته بود به سوریه برود، داستان حضرت ابراهیم و به قربانگاه بردن حضرت اسماعیل را در حضور من و مادرش بازخوانی کرد تا بلکه اجازه ما را بگیرد.

به گزارش مشرق، شهید و شهادت در بین مسلمانان از جایگاه والایی برخوردار است، جایگاهی که اهلش برای رسیدن به آن سر از پای نمی‌شناسند.

با استقرار حکومت اسلامی در ایران، جایگاه شهید و شهادت احیا شد و همین امر سبب پیروزی ملت ما در برابر تمامی دشمنانی بود که در قالب رژیم بعث عراق علیه کشور نوپایمان صف کشیده بودند.

سلام بر آنهایی که رفتند تا بمانند و مصداق شیدایی شدند، ای شهیدان گلگون‌کفن برای ما حمدی بخوانید که شما زنده‌اید و ما مردگان روی زمین سرگردان و پریشانیم.

شهیدی که اجازه رفتن به سوریه را با بازخوانی داستان قربانگاه گرفت 

دل شهید، جنتی است که ملائک به آن غبطه می‌خورد، آری، جنتی است که جز حضور دائم چیز دیگری نیست، پرواز به ملکوت جز بر پرندگان سبک‌بال میسر نمی‌شود، مرغ عاشق پرنده‌ای است که از همه تعلقات دنیوی می‌گذرد تا جواز رهایی و پرواز بیابد و شهید است مصداق مسافر ملکوتی و هفت اقلیم عشق.

شهدا کبوتران خونین حریم کبریایی خداوند هستند که قطرات خون آنها از هزاران عنبر و مشک خوش‌بوتر و عطر بهشت عصاره خون پاک آنهاست.

 کردستان سرزمین مجاهدت‌های دلیرمردانی است که افتخار تقدیم جوانان زیادی به انقلاب اسلامی را دارد شهیدانی همچون جواد کاکه‌جانی، شهید مدافع حرم که در روز شهادت مولای متقیان علی(ع) با زبان روزه در 21 رمضان سال جاری در سروآباد همراه با شهیدان علی پویا و کامران حسین‌پور در درگیری با عوامل گروهک‌های ضد انقلاب به درجه رفیع شهادت نائل شدند و دعوت حق را با قلب آغشته از طنین دل‌نواز رمضان لبیک گفتند.

روایت مردی که چهره دشمن را شرمنده کرد، چه مبارک شبی بود و چه فرخنده سحری آن شب که روحش به سوی ملکوت پرواز کرد. برای آشنایی بیشتر با رسم و رسوم عاشقی شهید والامقام با عبدالله کاکه‌جانی پدر شهید جواد گفت‌وگویی داشته‌ایم که در ادامه می‌آید.

در این میان پای سخنان گرم و سوزناک پدر شهید خالی از لطف نیست، هرچند شنیدن این قصه از زبان پدر دل و جرات می‌خواهد.

از فرزندتان، شهید جواد کاکه جانی بگویید؟

جواد تنها پسر خانواده در سال 68 در روستای دلبران از توابع شهرستان قروه متولد شد و در سال 73 به قروه آمدیم و همان جا ساکن شدیم، جواد دوران ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان را در قروه به اتمام رساند و در سال 86 به سنندج نقل مکان کردیم.

جواد فردی ولایت‌مدار و انقلابی بود و همیشه آرزو داشت به کربلا سفر کند وی در سال 88 به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و در گردان تکاور لشکر 22بیت‌المقدس کردستان خدمت می‌کرد که به قول جواد، روز سپاه در تقویم تاریخ ایران بهترین روز زندگی وی است. 

شهید جواد ازدواج کرده بود؟

بله. جواد در سن 22 سالگی ازدواج کرد و ثمره ازدواج وی پسری به اسم محمدحسین است که هنگام شهادت جواد، محمدحسین پنج ماهه بود ـ این را گفت، با نگاهی بغض‌آلود صورت خود را به سمت نوه‌اش چرخاند و بوسه‌ای بر دستان کودک خردسال زد ـ این جانشین جواد و دل و جان من است، محمدحسین بوی جواد می‌دهد و جای خالی فرزندم را با وجود محمدحسین می‌توان تحمل کرد.

گویا پسرتان افتخار حضور در سوریه و در جرگه مدافعان حرم را پیدا کرده بود...؟

بله. سال 94 بود که جواد در راهپیمایی عظیم اربعین حسینی شرکت کرد و شب اربعین به منزل ما آمد ـ چون جواد با خانمش در خانه‌ای جداگانه زندگی می‌کند ـ می‌دانستم می‌خواهد موضوع مهمی را مطرح کند، وی از حضرت ابراهیم و به قربانگاه بردن اسماعیل شروع کرد بعد از کمی مثال و داستان سفر سوریه رفتن خود را مطرح کرد و گفت، «پدر از شما و مادرم می‌خواهم جواب رد ندهید» و مرا با نقل حدیثی از پیامبر اکرم«ص» که فرمودند؛ سه گروه انبیا، علما و شهدا در قیامت شفاعتشان پذیرفته می‌شود، امتحان سختی بود اما با دلی ناراضی موافقت کردم.

مادرش ناراضی بود چون که عروسم حامله بود و نمی‌خواستیم جواد در آن دوران دشوار، زنش را تنها بگذارد اما کسی نمی‌توانست او را از تصمیم و خواسته‌اش منصرف کند.

اگر امکان دارد نحوه شهادت شهید جواد را بیان کنید؟

شهید جواد بعد از 45 روز از سفر سوریه برگشت. وی از شهید نشدنش در آنجا دلگیر و ناراحت بود او در تمام عملیات‌هایش به دلیل لیاقت، شجاعت و دلیری‌اش مورد تقدیر قرار می‌گرفت و از طرف فرمانده لشکر 28 تشویق شده بود و حتی در سال 93 هم به عنوان بسیج نمونه لوح تقدیر دریافت کرد.

این شهید والامقام تمام ایام مستحب را روزه بود شهامت و شجاعتش ستودنی بود، جواد یک روز بعد از عروسیش به پادگان آموزشی امیرالمومنین(ع) در اصفهان اعزام شد، گفتم جواد یک روزه که عروسی کردی خانمت را تنها نگذار، اما وی در جواب گفت «پدر جان این همه هزینه و بیت‌المال هدر می‌رود برای زندگی کردن و رسیدن به خانه و خانواده بسیار است».

جواد در روز ولادت امام جواد به دنیا آمد، وی که همزمان با ایام تولدش 12 روز به خانه نیامده بود، شب قدر بود وی در سروآباد هنگام درگیری با گروهک‌های ضدانقلاب شهید شد.

اطاعت از ولایت فقیه، مبارزه با مستکبران و بخصوص استکبار جهانی به سرکردگی شیطان بزرگ آمریکای جهانخوار و صهیونیسم، حمایت از مظلومین و مستضعفان جهان، مبارزه با بی‌عدالتی و دوری از اشراف‌گرایی و تجمل‌پرستی، حفظ استقلال کشور، توجه به دین و دین‌محوری در همه ابعاد زندگی انسان، تلاش بی‌وقفه در توسعه و پیشرفت‌های علمی، صنعتی کشور با محوریت دین، دقت در حفظ بیت‌المال مسلمین و حفظ ارزش‌های اسلامی و انقلابی از تاکیدات شهید جواد کاکه‌جانی در وصیت‌نامه‌اش است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس