دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از انتخاب دبیر جدید شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده خبر داد.

به گزارش مشرق به نقل از مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، محمدرضا مخبر دزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در تشریح مصوبات جلسه  شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در ابتدای جلسه دکتر ستاری ارائه مختصری از گزارش سازمان کنفرانس توسعه و تجارت سازمان ملل موسوم به آنکتاد به جلسه داشت.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: این گزارش به پیشرفت های علمی ایران در حوزه های مختلف به ویژه نفت و گاز و زیست فناوری اشاره دارد که در آن به پیشرفت ها به لحاظ کیفی و کمی اذعان شده است.

 مخبر دزفولی گفت: در گزارش آنکتاد تحولات علمی ایران از ابتدای سال 1990 میلادی بررسی کرده است و توسعه آموزش عالی و سپس توسعه پژوهش و فناوری تا رسیدن به جریان نوآوری در عرصه دانش در کشور مورد توجه قرار گرفته است.

وی افزود: این گزارش قضاوت دیگران در مورد پیشرفت های کشور است و از این جهت حائز اهمیت است.

رئیس ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور گفت: رشد قابل توجه شرکت های دانش بنیان و  تبدیل ایده به محصول از دیگر محورهای مورد تاکید در این گزارش درخصوص وضعیت علم و فناوری ایران است که گزارش مفصل آن را در اختیار رسانه‌ها قرار خواهیم داد.

وی گفت: علاوه بر مقاله و شاخص‌های کمی، شاخص های کیفی در حوزه علم و فناوری و آموزش عالی مانند تعداد ثبت پتنت، تعداد محققین کشور و.. نیز در این گزارش به آنها اشاره شده است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه با اشاره به ارائه گزارش خود از برگزاری انتخابات شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده به جلسه گفت: در این انتخابات که با حضور همه اعضا برگزار شد دکتر زهرا آیت اللهی با رای قاطع به عنوان رئیس جدید شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده انتخاب شد که این تصمیم در مسیر ابلاغ قرار خواهد گرفت.

 مخبر دزفولی همچنین از ادامه ارائه گزارش محتوایی پیرامون معماری و شهرسازی در این جلسه با حضور وزیر مسکن و شهرسازی و معاونین به همراه رئیس شورای شهر تهران خبر داد.

وی تصریح کرد: آنچه پس از ارائه این گزارش مورد اتفاق نظر همگان بود ضرورت ساماندهی وضعیت جاری ساخت و ساز و معماری در کشور بود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در این زمینه مقرر شد دبیرخانه شورای عالی با دعوت از دستگاه های مرتبط با این موضوع به همراه اساتید و متخصصان، سند آماده شده برای معماری و شهرسازی را مورد اشتراک بحث قرار داده و نهایتا نظر مشترک را به منظور  بهبود شرایط ساخت و ساز در کشور به لحاظ هویت ایرانی اسلامی و اصول معماری و شهرسازی برای تصویب نهایی به شورا ارائه کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس