فرهنگسازی اجتماعی
محمود پاکنیت، بازیگر: دورهمی جزو برنامههای پرمخاطب تلویزیون است که بیشتر مردم آن را دنبال میکنند و از تماشای آن لذت میبرند. اتفاقا من و همسرم هم یک بار مهمان این برنامه بودیم و هر زمان که در منزل باشم، حتما برنامه را میبینم و دوستش دارم. برنامه دورهمی در هر قسمت به یک موضوع اجتماعی میپردازد که به نظرم جذاب است و پیشنهاد میکنم همین مسیر را در فصل جدید هم ادامه بدهد؛ زیرا دورهمی میتواند موضوعات اجتماعی را در جامعه فرهنگسازی کند. حتی معتقدم چون این برنامه هر روز به یک موضوع میپردازد، به همین دلیل تاریخ مصرف هم ندارد.
گرمی و شادی مجری
وحید طالبلو، فوتبالیست: هر زمان وقت داشته باشم، حتما برنامه دورهمی را نگاه میکنم. برنامه سرگرمکنندهای است و مخاطبان را تا به امروز راضی نگه داشته است. مسلما اگر برنامهسازان این مسیر را ادامه بدهند، حتما به محبوبیت و موفقیتشان اضافه خواهد شد. این برنامه همه ویژگیهایش را از مجری میگیرد و مهران مدیری گرمی، شادی، انرژی مثبت و حس خوب را به مخاطب میدهد. البته این هنرمند در طول این سالها همیشه برنامههایش خوب بوده و من هم برایش آرزوی موفقیت میکنم. فقط دوست دارم دعوت از ورزشکاران در این برنامه بیشتر شود که البته تا به امروز مهمانانی از ورزشکاران داشتهاند.
مهمانان درجه یک
شاهین امین، منتقد: بعد از اقبال مردم نسبت به خندوانه، دورهمی شکل گرفت. گرچه برخی اعتقاد دارند که این برنامه کپیبرداری از نسخه خارجی است، اما به نظر من اشکالی ندارد و میتوان با تولید چنین برنامههایی رقابت سالم هم به وجود آورد. دورهمی میتواند خیلی برنامه موفقتری نسبت به الان باشد. بهتر است نمایشها کمی متنوعتر شود. نمایشها خیلی جذاب نیستند. از سوی دیگر با توجه به محبوبیتی که مهران مدیری دارد بهتر است مهمانان درجه 3 و 4 به برنامه آورده نشود؛ زیرا گاهی شاهدیم هنرمند، ورزشکار یا یک فردی به برنامه دعوت میشود که نه محبوب است برای مردم و نه کار درخشانی داشته است. بهتر است مدیری در بخش دعوت از مهمان خودش ورود پیدا کند. تکگوییهای پایانی برنامه در اغلب موارد خوب است و بهتر است با ظرافت بیشتری نوشته شود تا به سمت گلایه و غر نرود.
برنامهای بدون تعارف
گیتی خامنه، مجری و برنامهساز: یکی از مسائلی که مردم ما با آن درگیر هستند، تعارف است و همین باعث شده گاهی از ارتباط شفاف و واقعی دور شویم و دورهمیهایمان به مقوله تعارف بگذرد. حتی برخی مواقع منجر به سوءتفاهم میشود؛ اما یکی از نکات مثبت برنامه دورهمی این است که تلاش میکند به مقوله تعارف بپردازد و اینکه نباید این مساله جایگزین ارتباط شفاف شود. این خیلی خوب است که ما به شناخت واقعی برسیم. این اتفاق خوب در برنامه دورهمی رخ داده است. یکی دیگر از ویژگی برنامه دورهمی این است که سوژههایش از دل اجتماع گرفته میشود، اما بهتر است از مهمانانی دعوت شود که ممکن است چهره نباشند، اما کارهای درخشانی انجام دادهاند. به نظرم دعوت از چنین افرادی به موفقیت برنامه میافزاید.
ورود بخشهای جدید
احسان ظلیپور، مجری برنامه خط سوم: روزی که پخش این برنامه شروع شد، خیلیها انتقاد کردند شبیه یک برنامه هندی است که اتفاقا این حرف درست بود و سازندگان دورهمی هم آن برنامه هندی را دیده بودند، اما قرار بود برنامه طور دیگری باشد. من از ابتدا در جریان پیشتولید این برنامه بودم و باید قبول کرد این اتفاق بدی نیست و در همه جای دنیا هر برنامهای یک مدل اصلی دارد و بعد کشورهای دیگر آن را متناسب با فرهنگ کشور خودشان میسازند. به نظرم این برنامه با تفکر خیلی خوبی شروع شد و بعد از 15 قسمت در میان مخاطبان جا افتاد، اما با جدا شدن محراب قاسمخانی و امیر ژوله در برخی بخشها افت کرد. بهتر است وقفهای برای تولید این برنامه ایجاد و در این زمان به تولید بخشهای جدید فکر شود.
مدیری؛ مغز متفکر برنامه
سامان گلریز، کارشناس تغذیه: من از مهمانان برنامه بودهام. دورهمی نه تنها سرگرمکننده است، بلکه لبخند را بر لب مردم میآورد. هر برنامهسازی که دل مردم را شاد کند، کاری بزرگ کرده و آقای مدیری هم در حوزه شاد کردن دل مردم، پیشکسوت هستند. ضمن این که ایده دادن کار راحتی نیست و مهرانمدیری مغز متفکر برنامه دورهمی است. برای او آرزوی سلامت دارم و دعا میکنم هر چه زودتر موزه هدایای این برنامه به نمایش گذاشته شود و پول آن به دست نیازمندان برسد. تنها خواهشی که از این هنرمند برجسته دارم این است که به مسائل زیست محیطی بیشتر بپردازد.
معرفی ورزشکاران
حسن رحیمی، کشتیگیر: من خیلی فرصت نمیکنم تلویزیون نگاه کنم، اما هر زمان که خانه باشم، حتما برنامه دورهمی را میبینم و خیلی هم دوست دارم. برنامه بسیار خوب و سرگرمکنندهای است و آقای مدیری همیشه کارش را بلد است و میداند چطور مخاطبان را سرگرم کند. فقط یک پیشنهاد به آقای مدیری دارم و اینکه از ورزشکارانی که انفرادی کار میکنند مثل کشتی، وزنهبرداری، بدنسازی، تکواندو و... بیشتر در برنامه دعوت کنند تا به مردم معرفی شوند و فقط سراغ چند رشته خاص نروند.
یک برنامه موفق
سحر عصرآزاد، منتقد: برنامه دورهمی با بهره بردن از ساختار جدید در عرصه استندآپ و ترکیب آن با بخشهای نمایشی توانست نظر مخاطبان تلویزیون را جلب کند و به عنوان یک برنامه موفق و پرمخاطب در میان بینندگان تلویزیون قرار بگیرد. مهارت و تسلط مهران مدیری در عرصه طنز و بازخورد مثبتی که از مردم گرفت، این برنامه را متفاوت کرده است. با اینحال به نظرم بهتر است متن بخشهای نمایشی با ظرافت بیشتری نوشته شود؛ زیرا در برخی موارد جذابیت لازم را ندارد. از سوی دیگر سطح مهمانان در هر حیطهای بهتر است، استاندارد لازم را داشته باشد تا شاهد گفتوگوهای جذابی هم باشیم.
حضور افراد خاص
سارا روستاپور، مجری و برنامهساز: مخاطبان زیادی این برنامه را دنبال میکنند و نشان میدهد مهران مدیری در کارش موفق است. من به عنوان بیننده وقتی پای تماشای این برنامه مینشینم از طنز برنامه لذت میبرم و دوست دارم. از دیگر اتفاقات خوب برنامه، دعوت از مهمانان خاص است که علاوه بر چهرههای معروف، افراد خاص هم حضور دارند. به عنوان نمونه حضور کارآفرینی که زمانی دستفروش بود و حالا برای خودش هتل زده در برنامه خیلی جالب بود. امیدوارم آقای مدیری از چنین مهمانانی بیشتر دعوت کند، زیرا شنیدن زندگینامه این افراد برای مخاطبان هم جذاب است.
نیاز تلویزیون به چنین برنامههایی
سعید جلالی، فیلمنامهنویس: من با برنامههای جنگگونه مثل دورهمی موافقم و فکر میکنم خیلی برای تلویزیون نیاز است و مخاطب هم استقبال میکند و اقبال آنها نسبت به دورهمی نشان میدهد که این برنامه توانسته نظر مخاطبان را جلب کند. به نظرم بهتر است تغییراتی در بخشهای نمایشی برنامه اتفاق بیفتد، چون در برخی بخشها نمایشها از ریتم میافتد و جذابیتش برای مخاطب کم است، ولی در مجموع برنامهای سرگرمکننده است.