به گزارش مشرق 'سيد مهدي صدري' در گفت و گو با ايرنا افزود: اگرچه ميزان ازدواج در کشور، در طول 30 سال گذشته در مقايسه با قبل از انقلاب افزايش يافته، اما افزايش انتظارات خانواده ها از جوانان، موجب کند شدن روند تشکيل خانواده در ميان اين قشر شده است.
وي، افزايش انتظارات خانواده ها را موجب افزايش سن ازدواج جوانان دانست و اضافه کرد: اکنون سن ازدواج در ميان جوانان، به بالاي 30 سال رسيده است که اين امر آسيب هاي جدي براي جامعه و خانواده همراه دارد.
مديرکل امور تربيتي سازمان ملي جوانان در عين حال گفت: اميد به ازدواج براي دختران بالاي 30 سال کاهش يافته است چرا که اين گروه سني، گزينه اي براي انتخاب همسر ندارند.
صدري تاکيد کرد ازدواج و تشکيل خانواده، تنها راه مصون ماندن جامعه از برخي معضلات و آفت هاي اجتماعي است و از اين رو، تمام سياست هاي دولت و مسوولان بايد در جهت تشويق و ترغيب جوانان به ازدواج باشد.
وي گفت: نوجوانان و جوانان امروز به دليل هوش و گيرايي زياد و نيز دسترسي آسان به فناوري هاي نوين، بيش از گذشته در معرض آسيب هاي اجتماعي قرار دارند.
مديرکل امور تربيتي سازمان ملي جوانان افزود: توقعات اقتصادي و فرهنگي، مقاومت هاي اجتماعي، چشم و هم چشمي، بالا رفتن ميزان تحصيلات و تغيير نگرش جوانان نسبت به ازدواج باعث شده است تا سن ازدواج افزايش يابد.
وي با يادآوري وظيفه سياستگذاري و برنامه ريزي سازمان ملي جوانان ادامه داد: با توجه به اينکه موضوع ازدواج جوانان، متولي خاصي در کشور ندارد، سازمان ملي جوانان در نقش بستر ساز، حمايتي و تسهيل گر وارد عمل شده و با همکاري تشکل هاي مردم نهاد و بخش خصوصي، فعاليت هايي را در اين زمينه آغاز کرده است.
مديرکل امور تربيتي سازمان ملي جوانان با بيان اينکه بيش از 12 ميليون نفر از جمعيت جوان کشور در سن ازدواج قرار دارند، گفت: متولدين دهه 60 ، بيشترين متقاضيان ازدواج هستند.