معصومه ظهيري در گفتوگو با فارس توانااظهار داشت: دولت دهم نسبت به زنان دو رويکرد سختافزاري و نرمافزاري داشته است؛ در رويکرد نخست، زنان با حفظ ويژگيهاي خاص خود موفق به حضور در سطح مديريت کلان کشور شدند که اين موضوع عليرغم وجود ديدگاههاي تنگنظرانه صورت گرفته است.
وي در ادامه افزود: رئيس جمهور براي ارتقا جايگاه زنان، برخي معاونان و وزرا را از ميان اين قشر انتخاب کرد که اين امر نشانگر حضور مفيد و مؤثر زنان در عرصههاي مختلف است.
ظهيري بيان کرد: دولت دهم در بخش نرمافزاري، برنامههايي را براي ارتقا جايگاه زنان در نظر گرفته و با پرداختن به مهمترين نقش اين قشر يعني محوريت در خانواده، بستر رشد فردي و اجتماعي آنان را در عرصههاي مديريتي فراهم کرده است.
عضو هيئت علمي جامعةالزهرا (سلاماللهعليها) گفت: هر چند که طرحهايي جهت ارتقا جايگاه زنان وجود دارد اما بايد در اجراي اين برنامهها، استمرار وجود داشته و صرفاً ارتقاي جايگاه مديريتي براي زنان، مطرح نباشد چرا که با بها دادن به توانمنديهاي زنان، حضور آنها در اجتماع نيز مورد توجه قرار خواهد گرفت.
وي تصريح کرد: برخي مواقع، نگرش به جايگاه زنان در هر عنوان و مسئوليت و حتي مسئوليتهاي همرديف با مردان، صحيح نيست و در کنار آن، نگرشي به جايگاه زنان وجود دارد که آنها را جنس دوم، بيارزش و در حاشيه ميداند؛ اينگونه تفاوتها بعضاً در برنامههاي تدوينشده توسط مسئولان، اعمال ميشود.
مدير گروه مطالعات زنان جامعةالمصطفيالعالميه افزود: اين ديدگاههاي اشتباه، از فرهنگ غرب و سنتهاي تحجرگرايانه جامعه گذشته باقي مانده و دولت دهم در برنامههاي اجرايي خود تلاش کرده است با اين ديدگاهها عملاً مقابله کرده يا با تصويب برخي قوانين، با نظامهاي همگن و هماهنگ مقابله کند؛ بها دادن به ارزش کار زنان مساوي با مردان از جمله اين موارد است.
کد خبر 6265
تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۲:۳۴
- ۰ نظر
- چاپ
عضو هيئت علمي جامعةالزهرا (س) با بيان اينکه رويکرد دولت اصلاحات زمينه افزايش سن ازدواج را به فراهم کرد، گفت: در نتيجه زن و مرد متضرر شدند و با در نظر گرفتن نقش محوري زن در خانواده و نبود حمايتهاي لازم از آن، دولت اصلاحات بيشترين زيان و خسارت را به زنان ت