به گزارش مشرق، علي حکيم جوادي در گفتوگو با ايسنا، درباره افتتاح فاز نخست شبکه ملي اطلاعات در شهريورماه اظهار كرد: شبکه ملي اطلاعات، شبکه بزرگ و گستردهاي است که شبکههاي ديگر به عنوان ماژولهاي آن محسوب ميشوند و بنابراين پروژههاي زيادي که در کشور در حال انجام است كه ماژولهاي اين پروژهاند و قرار است در آينده ي نزديک به شبکه ملي اطلاعات متصل شويم.
وي درباره اينكه آيا با افتتاح اين پروژه ارتباط اينترنت بينالملل قطع ميشود يا خير؟ گفت: قرار نيست با برقراري شبکه ملي اطلاعات، شبکه اينترنت را قطع کنيم.
حکيم جوادي درباره نحوه مهاجرت به IP6 گفت: وزارت ارتباطات کاري بسيار گسترده را در اين خصوص شروع کرده و براي اين کار گروه ضربتي تشكيل داده که از دستاندرکاران اين حوزهاند و يک شوراي راهبري کار را دنبال مي کند.
وي تصريح کرد: خوشبختانه استراتژي گذر آماده شده و در مرحله نهايي شدن است و بعد از آن ورود به بخشهاي اجرايي انجام ميشود.
رييس سازمان فنآوري اطلاعات از انتخاب پايلوتهايي در اين طرح عظيم خبر داد و گفت: شبکه علمي کشور از جمله اين پايلوتهاست.
وي درباره نحوه مهاجرت از IP4 به IP6 گفت: مهاجرت در مسير استراتژي مثل همه دنيا اينگونه است که IP4 کنار گذاشته نميشود بلکه همزمان با حفظ IP4 به ايجاد IP6 ميپردازيم و در چشمانداز درازمدت اين دو با هم يکي ميشوند.
حکيم جوادي اجراي طرح سامانه قبوض ملي در قم با توجه به بسترها و زيرساختهاي مخابراتي در اين استان را مثبت ارزيابي کرد و گفت: در اجراي اين طرح به لحاظ شبکههاي ارتباطي دچار مشکل خاصي نمي شويم.
او با تاکيد بر اين که بايد براي استفاده از اين سامانه فرهنگسازي شود؛ براي کمک و اطلاعرساني از طريق رسانهها اعلام آمادگي کرد.