کد خبر 622874
تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۵

مدرس رشته اسلام‌شناسی دانشگاه آلمان گفت: به علت اینکه روابط سیاسی بین ایران و آلمان بهتر شده است، هجوم توریست‌های آلمانی به ایران شروع‌ شده و در آینده‌ای نه‌چندان دور، آلمانی‌های بسیار زیادی به ایران خواهند آمد.

به گزارش مشرق، پیش از ظهر امروز آندراس ویلده در نشست بررسی فرهنگ و تمدن در عصر صفویه با تأکید بر معماری و نگارگری اظهار کرد: متأسفانه افرادی که برای رشته شرق‌شناسی ثبت‌نام می‌کنند، خیلی اطلاعات از این حوزه ندارند چرا که در دوره‌های آموزشی قبلی، مردم آلمان نه‌تنها از زبان این کشورها بلکه از تاریخ و موقعیت‌های جغرافیایی هم بویی نبرده‌اند.

وی افزود: برای ایران‌شناسی، استادان در آلمان باید آموزش آن را از صفر شروع کنند به همین علت، این درس برای آن‌ها بسیار سخت است و باید اطلاعاتی را مطالعه و کسب کنند؛ درس ما به شکلی است که استاد، تمام اطلاعات را برای دانشجویان در مورد ایران بازجویی می‌کند.

مدرس رشته اسلام‌شناسی دانشگاه آلمان تصریح کرد: دانشجویان در این رشته باید علی‌رغم مطالعات در مورد تاریخ ایران درباره، خاورمیانه هم مطالعه داشته باشند؛ بنابراین به علت کمبود وقت، مهم‌ترین نکات در مورد تاریخ ایران به آن‌ها گفته می‌شود.

وی تأکید کرد: به دلیل کمبود وقت بسیار، نمی‌توانیم در مورد صفویه برای دانشجویان صحبت کنیم، به‌طور خلاصه دوره صفویه در طول یک ساعت برای آن‌ها تدریس می‌شود؛ بعد از تدریس دوره صفویه، هرکسی از دانشجویان که به این موضوع علاقه داشت می‌تواند، کتاب‌های موجود در این زمینه را از کتابخانه‌ها امانت بگیرد و آن را مطالعه کند.

ویلده ادامه داد: ایران‌شناسی در آلمان پررونق نیست و مردم آلمان در مورد شهر اصفهان و به‌طورکلی از ایران اطلاعات ندارند؛ اصفهان را فقط از بابت انرژی هسته‌ای در آلمان می‌شناسند و از لحاظ تاریخی هیچ شناختی ندارند.

وی اضافه کرد: در حال حاضر به علت اینکه روابط سیاسی بین ایران و آلمان بهتر شده است، هجوم توریست‌های آلمانی به ایران شروع‌شده است؛ آژانس‌های مسافرتی برای ایران برنامه خاصی دارند که اصفهان هم همیشه جزو سفرهای آلمانی‌ها است.

مدرس رشته اسلام‌شناسی دانشگاه آلمان ابراز کرد: آلمانی‌ها قبل از اینکه به ایران سفر کنند چیزی از آن نمی‌داند و بیشتر از کتاب‌های راهنمایی مسافرتی اطلاعات کمی را کسب می‌کنند؛ آلمانی‌ها از تفضیلات شهرهای ایران خبر ندارند، اما به‌مرورزمان در آینده‌ای نه‌چندان دور، آلمان‌های بسیار زیادی به‌طرف ایران خواهند آمد.

در پایان تصریح کرد: مشکلات اساسی مدرسان زبان فارسی در آلمان این است که دانشجویان، الفبای فارسی را می‌آموزند اما نمی‌توانند با زبان فارسی صحبت کنند به همین دلیل افراد محصل در این رشته به میل خودشان به مدت یک الی دو ماه به ایران اعزام می‌شوند.


منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۷:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۴
    0 0
    قدمشون روي چشم ! مهمان حبيب خداست البته اگر احترام صاحب خانه را داشته باشه !
  • ۱۷:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۴
    0 0
    شاید هم جاسوس ها و..جدید از فواید برجام

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس