کد خبر 61110
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۱۳

روزنامه واشنگتن پست در گزارشی در مورد رستورانی در برج میلاد به وضعیت هزینه‌های ثروتمندان در ایران و فاصله طبقاتی میان ثروتمندان و فقرا اشاره‌ای کرد و نوشت: برخی در ایران بستنی با روکش طلا مي خورند.

به گزارش مشرق، الف به نقل از روزنامه واشنگتن پست نوشت: این روزنامه آمریکایی که مشخص است با انتشار این مقاله اهداف خاصی را در نظر دارد از ظهور سرمایه دارانی در ایران که با روش‌های نادرست فعاليت مي كنند، یاد کرد.

این روزنامه سپس به هزینه‌های ثروتمندان در ایران اشاره کرد که برای نمونه سوار ماشین‌های گران قیمت می شوند و در رستوران برج میلاد در تهران غذاهای گران قیمت از جمله بستی بین 280 تا 300 دلار میل می کنند .این روزنامه آمریکایی در حالی از شکاف طبقاتی در ایران یاد کرده که در آمریکا نیز فاصله طبقاتی در سالهای اخیر به شدت افزایش یافته است. نکته مهم در مورد این مقاله نظراتی است که خوانندگان این روزنامه آمریکایی در مورد آن نوشته اند. بسیاری از این خوانندگان ضمن انتقاد از این روزنامه، این مقاله رو تلاشی برای ارائه تصویری غلط از ایران یاد کرده اند و اینکه در آمریکا نیز فاصله طبقاتی وجود دارد و ثرومندان در این کشور هر روز در حال افزایش دارایی های خود هستند. برخی از خوانندگان این مقاله در نظرات خود اعلام کرده اند که این شرایطی که نویسنده برای ایران به تصویر کشیده دقیقا برای آمریکا با شرایط فعلی صدق می کند و اینکه در آمریکا نیز فقیر زیاد است.

در ذیل به برخی از نظرات این خوانندگان اشاره شده است:

1. اين شرايط با آمريكا تفاوني ندارد. كارتان را انجام دهيد و تلاش كنيد كشورهای دیگر را تغيیر بدهيد.
 
2.مثل آمريكا
 
3. در يك شرايط شما درست مي گوييد. اما آمريكا مدعي نيست كه خداي طرح براي جهان است و مردم
خودش را بي رحمانه سركوب نمي كند. آمريكا ممكن است رياكار باشد اما اين موضوع در مورد ايران هم صدق مي كند.
 
4. اين به معناي سركوب مردم و تحت فشار قرار دادن آنها نيست. اين فقط به معنای از ميان برداشتن حمايت هاي اجتماعي است بدين ترتيب آنها مي توانند همانند فقراي ايران شوند.
 
5.ايران بيشتر و بيشتر  در حال تبديل شدن به كشورهاي عربي است .
 
6.فكر مي كردم ميانگين حقوق در آمريكا حدود 3000 دلار در ماه است اما در ايران 400 دلار است
 
7.چه كسي اهميت مي دهد؟ اگر آنها از اين سطح نابرابري خسته شوند در نهايت اقدامي انجام خواهند داد. ممكن است اين اقدام فردا نباشد اما در نهايت انجام مي شود.
 
8.اين مقاله مرا داغون كرد. به نظر مي رسد كه نويسنده به بستني‌هاي 280 دلاري كه ايراني‌ها از آن لذت مي برند حسودي مي كند. آتنچه نويسنده مي گويد اين است كه ثروتمندان بايد سرمايه‌هايشان را تقسيم كنند. فكر مي كنم نويسنده تلاش كرده به تفاوت فقرا و ثروتمندان اشاره كند اما با ارائه مقاله بستني 280 دلاري در انجام اين كار اشتباه كرده است. حتي در آمريكا نيز تفاوت ميان فقرا و ثروتمندان وجود دارد. آيا من مي توانم از اينكه چرا ثروتمندان آمركيايي لباس مد روز مي پوشند و من نمي تان بپوشم، شكايت كنم. نمي توان باور كنم واشنگتن پست انتشار اين مقاله رو تاييد كرده باشد
 
9.در آمريكا نيز اختلاف ميان يك درصد از ثروتمندترين‌ها و بي خانمانان و فقرا وجود دارد. پس فقط در ايران اين موضوع وجود ندارد. اختلاف زياد درآمد و سرمايه فقرا و ثروتمندان در امريكا نيز وجود دارد اين موضوعي است كه هيچ كس در واشنگتن به آن اهميت نمي دهد. در آمريكا آنها به دنبال منافع شركتهاي چند مليتي هستند كه جنگ به راه انداختن از جمله نمونه  اقدامات سياستگزاران است.
 
10.هاليوود مملو از ثروتمندان ليبرالي است كه از داشتن سرمايه زياد لذت مي برند.
 
11.من با نظر يكي از كاربران كه نظرش رو نوشته بود مخالفم. فكر مي كنم اين فرد كه گفته بوده ايراني است كه در آمريكا زندگي كرده در آمريكا نبوده است. متاسفم كه بگويم من كسي رو كه 2500 دلار در ماه در ازاي شستن ظرف در آمريكا درآمد داشته باشه رو نديدم. اما شنيدم يك فارغ التحصيل كالج براي ظرف شستن در آمريكا در كاليفرنيا ماهانه 700 دلار درآمد داره.  فكر مي كنم اين كاربر روياپردازي كرده است.

12.در اين مقاله به موضوعاتي اشاره شده كه باعث گمراه شدن خوانندگان در مورد ايران شده است. بايد گفت كه مثلا پرداخت يارانه‌ها در ايران تقریبا براي همه ايراني ها است يا اينكه حذف يارانه‌ها به نفع فقرا بوده تا ثروتمندان كه اين روزنامه به آن اشاره نكرده است. صندوق بين‌المللي پول نيز در گزارش اخير خود تورم را در ايران 14.5 درصد و نرخ رشد اقتصادي ايران را 3.5 درصد اعلام كرد كه نشان مي دهد رشد اقتصادي ايران بهتر از آمريكا است.

13.مرا به ياد فقرا در مصر كه روزانه با بيش از 3 دلار درآمد در روز زندگي مي كنند انداختيد.

14.من يك ايراني هستم و در آمريكا و ايران زندگي كرده ام. در آمريكا اگر شما پول نداشته بايد نمي توانيد درس بخوانید .حداقل اين است كه شما مي توانيد ظرف بشوييد تا ماهانه 2500 دلار درآمد داشته باشيد كه براي اجاره و خريد مواد غذايي كافي است. اما در ايران يک فرد تحصيل كرده اگر خيلي خوش شانس باشد كه بتواند كار پيدا كند به سختي مي تواند ماهانه 500 دلار در ماه درآمد داشته باشد.در ايران هزينه هاي زندگي بسيار بيشتر از امريكا است . من در ايران كساني را سراغ دارم كه دو سال گوشت نخورده اند چون توانايي خريد گوشت را نداشتند.

15.من يك ايراني هستم. هزينه زندگي در ايران ماهانه 160 دلار است كه در تهران 300 دلار مي باشد. لطفا به من كسي را كه ماهانه براي شستن ظرف در آمريكا 2500 دلار درآمد دارد نشان بدهيد.

16.با خواندن اين مقاله به ياد 20 سال پيش افتادم . 20 سال پيش طي ركود اقتصادي در حال تماشاي تلويزيون بودم  مي ديدم در نيويورك كه كارفرمايان در حال خوردن بستي شكلاتي با روكش طلا بر روي آن بودند.

17. دقيقا همانند آمريكا

18.از اينكه يكي از خوانندگان نوشته بود در امريكا مي شود ماهانه با شستن ظرف 2500 دلار در ماه درآمد داشت خنده ام گرفت.

19. چرا به مسائل ديگر كشورها مي پردازيد اما به مشكلات آمريكا توجه نداريد

20.در ايران هم احتمالا رهبران جمهوري خواه هستند

21.اين مقاله دقيقا يك پروپاگانداي تمام عيار است. ما آمريكايي ها در كشوري زندگي مي كنيم كه نمي توانيم حتي مشكلات ساده مان را حل و فصل كنيم. ايران ايران است و امريكا آمريكاست. در آمريكا نيز مشكلات زيادي وجود دارد.

22.نكته جالب اين است كه آمريكا و ايران شرايط مشابهي دارند. 46 ميليون نفر در آمريكا از كوپن غذا استفاده مي كنند در حالي كه حراج ها و فروش‌گاههاي تجملي در حال رونق است . شايد زمان انقلاب در امريكا فرار سيده است.

23.به نظر شباهات‌هايي ميان شرايط در آمريكا و ايران وجود دارد

24.هيچ فرقي در جهان ندارد. ثروتمندان ثروتمندتر مي شوند و فقرا فقيرتر مي شوند. جهان در ركود اقتصادي قرار دارد.

25.فقط با اندكي تغيير كوچك اين مقاله‌اي مي تواند در مورد آمريكا باشد. اختلاف درآمد و سرمايه‌ها ميان فقرا و ثروتمندان هرگز اين گونه برزگتر به نظر نمي آمد. سياستهاي امريكا ديگر از نيازمندان حمايت نمي كند

26.من اخيرا دو دخترم را براي شركت در مراسم عروسي به ايران فرستادم. دختران من پيشتر در ايران نبودند.آنها از پرسپوليس ديدار كردند. نمي توانستم دخترانم را با دانش محدود زبان فارسي به ايران برسم. به خاطر اينكه صنعت هوايي ايران تحت تحريم است و نگراني سفر هوايي دخترانم بودم نتوانستم يك هفته بخوابم. اين تحريم ها ظالمانه است. در صفحه فيس بوك به تحريم ها عليه ايران اعتراض كنيد. اين را به همه در امريكا بگوييد

27.موضوع خوبي بود اما اطلاعاتش كمی بد. اين شرايطي است كه به ويژه در آمريكا نيز وجود دارد.

28.از اين جور مسائل در امريكا هم داريم.

29.این حقیقت است که در دهه گذشته اختلاف طبقاتی کمتر بوده است. در ایران اگر شما تحصیل کرده باشید ثروتمندتر می شوید اما اگر شما به دانشگاه نروید فقیر خواهید شد.

30.چرا زمانی که اقتصاد آمریکا در حال فروپاشی است ما باید از ایران انتقاد کنیم؟

31. در هر کشوری فاصله میان فقیر و ثروتمند وجود دارد. به نظر می رسد که این مقاله یک هدف را دنبال می کند؛ اینکه ایران را بی اعتبار کند. از این گونه مطالب در رسانه‌های امریکایی دیده بودم. نومحافظه کاران و لابی آیپک در ارائه تصویری تاریک از ایران منافع دارند. گول این تبليغات را نخورید

32.بنابراین ایران شبیه امریکا است.

33.اوباما را بفرستید ایران

34. می توانید به راحتی نام امریکا را در این مقاله جایگزین ایران کنید. در آمریکا کسی به فکر فقرا نیست،

35.راستی فقرا در اسرائیل از ایران هم بیشتر است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • خودم ۱۲:۳۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۸
    0 0
    ما از كجا بدونيم كه اين نظرات واقعيه؟؟؟؟
  • ۱۳:۱۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۸
    0 0
    ممنون، جالب بود.
  • ۱۵:۰۷ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۸
    0 0
    درجواب خودم: كافر همه را به كيش خود پندارد؟!
  • وحيد ۱۵:۴۱ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۸
    0 0
    بهتر بود عكسي هم از صفحه اصلي مطلب مذكور ميگذاشتيد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس