کد خبر 59901
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۳

شيوع وسواس در زنان و مردان تقريباً يكسان است ولي در مردان شديدتر و پاسخ به درمان سخت‌تر است.

به گزارش گروه خواندنی های مشرق، مدير گروه روانپزشكي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي گفت: شيوع وسواس در زنان و مردان تقريباً يكسان است ولي در مردان شديدتر و پاسخ به درمان سخت‌تر است. اغلب مبتلايان به وسواس نيز به درمان‌هاي طولاني نيازمند هستند.


سيدسعيد صدر، اظهار داشت: وسواس يك بيماري اضطرابي است كه معمولاً به شكل مزمن ديده مي‌شود و فرد مبتلا را سال‌ها گرفتار خود مي‌كند.

وي با بيان اينكه وسواس مي‌تواند فكري يا رفتاري باشد تصريح كرد: وسواس عبارت است از همه افكار يا رفتار تكرار شونده اجباري كه فرد قادر به جلوگيري از آنها نيست و در صورت انجام‌ندادن آنها تنش و اضطراب به سراغ فرد مي‌آيد. اين در حالي است كه خود فرد بصيرت دارد كه افكار و اعمالش غيرمنطقي است.

صدر ادامه داد: شايع‌ترين وسواس‌ها در زمينه افكار موضوع نجسي و پاكي، ترديد و شك كردن، افكار ناخوشايند به مقدسات و افكار صدمه‌زدن به ديگران است و شايع‌ترين نوع رفتاري آن شست‌و شو و تميزكردن و چك‌كردن است.

وي گفت: شيوع وسواس در زنان و مردان تقريباً يكسان است ولي در مردان شديدتر و پاسخ به درمان سخت‌تر است.

صدر با بيان اينكه اين بيماري در همه سنين مي‌تواند ديده شود يادآور شد: وسواس در بچه‌ها ممكن است به صورت گذرا باشد اما در بزرگسالان معمولاً پايدار است اما در همه سنين نيازمند درمان هستيم كه درمان آن دارويي و رفتاردرماني است.

مدير گروه روانپزشكي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي خاطرنشان كرد: اغلب مبتلايان به وسواس نيازمند درمانهاي طولاني‌مدت هستند و گاهي فرد بايد چندين سال دارو مصرف كند تا وسواسش كم شود. در مرحله حاد فرد هيچ تسلطي بر اعمال خويش ندارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس