به گزارش مشرق به نقل از کریستوفر وایلد، مدیر آژانس بین المللی تحقیقات سرطان ( IARC) اعلام کرد این نتایج نشان میدهد که خوردن نوشیدنیهای بسیار گرم یک علت احتمالی سرطان مری بوده و در بروز این بیماری درجه حرارت نوشیدنی بیشتر از خود آن نقش دارد.
این آژانس بیش از 1000 پژوهش علمی درباره خواص سرطان زا قهوه را مورد بررسی قرار داده و شواهد نشا میدهد که مصرف نوشیدنیهایی با دمای بالاتر از 65 درجه سانتیگراد (150 درجه فارنهایت) میتواند به سرطان مری منجر شود.
پژوهشهای انجام شده در کشورهایی مانند چین، ایران، ترکیه و جنوب امریکا، نشان می دهد که مصرف چای و نوشیدنیهای سنتی با درجه حرارت 70 درجه سانتی گراد سبب افزایش احتمال ابتلا به سرطان مری می شود.
این پژوهشها به بررسی فاکتورهای خطرناک از جمله مصرف الکل و دخانیات در ابتلا به سرطان پرداخته است.
این آژانس بیش از 1000 پژوهش علمی درباره خواص سرطان زا قهوه را مورد بررسی قرار داده و شواهد نشا میدهد که مصرف نوشیدنیهایی با دمای بالاتر از 65 درجه سانتیگراد (150 درجه فارنهایت) میتواند به سرطان مری منجر شود.
پژوهشهای انجام شده در کشورهایی مانند چین، ایران، ترکیه و جنوب امریکا، نشان می دهد که مصرف چای و نوشیدنیهای سنتی با درجه حرارت 70 درجه سانتی گراد سبب افزایش احتمال ابتلا به سرطان مری می شود.
این پژوهشها به بررسی فاکتورهای خطرناک از جمله مصرف الکل و دخانیات در ابتلا به سرطان پرداخته است.