حدادعادل با بيان اينكه لازمه وحدت اين است كه قدري همديگر را تحمل كنيم گفت: در انتخابات آتي نبايد تابع قانون "همه يا هيچ " باشيم يعني نگوييم يا اينكه بايد همه شرايط ما قبول شود و يا اينكه ما نيستيم.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، غلامعلي حدادعادل رئيس كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي امروز پنجشنبه در گردهمايي اعضاي جبهه پايداري انقلاب اسلامي ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهداي انقلاب اسلامي اظهار داشت: ما امروز شاهد تولد يك تشكل جديد در انقلاب اسلامي هستيم؛ تشكلي كه ريشه‌هاي آن در سه دهه قبل موجود بود و امروز تبلور و بروز پيدا كرده است.

رئيس كميسيون فرهنگي مجلس با بيان اينكه خوب است كه قدري درباره محاسن و معايب وجود تشكل‌ها در انقلاب تأمل كنيم، ادامه داد: اگر خدايي نكرده هدف ما اين باشد كه دور هم جمع شويم و تنها به فكر رسيدن به قدرت و يا باقي‌ماندن بر مسند حكومت باشيم تشكل ما خير و بركت نخواهد داشت.

حدادعادل اظهار داشت: اگر تشكلي به وجود آيد براي آنكه تنها يك عده از دوستان هواي هم را داشته باشند و مسئوليت‌ها را بين خود تقسيم كنند قطعا اين تشكل به سود انقلاب نخواهد بود.

نماينده مردم تهران گفت: اگر تشكلي ايجاد كنيم و هر وقت اسم كسي به ميان مي‌آيد بپرسيم كه آيا فلان فرد را مي‌شناسيم و زماني كه آن شخص نشناختيم نسبت به او بدبين هستيم؛ چنين تشكلي در خدمت انقلاب نخواهد بود.

حدادعادل افزود: وجود تشكل در اصل براي انقلاب ضرورت دارد؛ تشكل قبل از انقلاب براي پيروزي و بعد از انقلاب براي اداره كشور لازم است.

وي با بيان اينكه كار تشكل‌ها براي سرنگوني حكومت آسان‌تر از اداره حكومت است، گفت: يك مدار الكتريكي براي اينكه قطع باشد كافي است كه يك جاي آن قطع شود. ولي براي اينكه اين مدار كار كند بايد تمام اتصال‌هاي آن برقرار باشد.

حدادعادل ادامه داد:‌در مجلس 290 نماينده وجود دارد و اگر قرار باشد هركدام از اين افراد بدون همراهي ديگران در رأي‌گيري شركت كنند نتيجه
آن معلوم است.

وي با تأكيد بر اينكه مباحث مطرح شده در مجلس بايد داراي عقبه باشد گفت: ما فقدان عقبه‌هاي تشكيلاتي در مجلس را حس مي‌كنيم. البته اين مسئله در قوه مجريه هم وجود دارد.

حدادعادل اظهار داشت: ما امتحاني را در سال جاري پيش رو داريم و اين امتحان انتخابات دوره نهم مجلس است.

وي افزود: در انتخابات آينده اصولگرايان بايد وحدت داشته باشند و انشاءالله اين وحدت حاصل خواهد شد.

رئيس كميسيون فرهنگي مجلس در بخش ديگري از سخنانش خاطرنشان كرد: چند ماه پيش جلسه‌اي در دفتر رئيس جمهور و به دعوت وي تشكيل شد كه در اين جلسه بيش از 20 نفر از چهره‌هاي اصولگرا حضور داشتند؛ در اين جلسه افراد از وحدت ميان اصولگرايان سخن گفتند و رئيس‌جمهور هم پيشنهاد داد كه بنده و آقاي ولايتي و آقاي عسگراولادي ساز و كار وحدت اصولگرايان را دنبال كنيم. كه البته بعد از اين جلسه ما سه نفر مباحث مختلفي در اين زمينه داشتيم.

حدادعادل اظهار داشت: بعد از اتفاقاتي كه در سال 90 رخ داد مسير گذشته براي وحدت اصولگرايان ديگر قابل تعقيب نبود. بر اين اساس ما سه نفر هم مي‌توانستيم كار خود را خاتمه دهيم و هم اينكه كارمان را ادامه دهيم. لذا جلسه‌اي تشكيل داديم و گفتيم كه اگر وظيفه‌اي بر دوش ما است بايد آن را به سرانجام برسانيم. لذا تلاشمان را براي وحدت اصولگرايان ادامه داديم.

نماينده مردم تهران افزود: براي وحدت حداكثري ميان اصولگرايان در محضر آيت‌الله مهدوي كني و آيت‌الله يزدي جلساتي تشكيل شد و بنا شد كه با تجربه نسبتاً موفق اصولگرايان در مجلس هفتم و هشتم ساز و كاري براي مجلس آينده در نظر گرفته شود.

حدادعادل گفت كه جبهه پايداري در جريان وحدت اصولگرايان حضور خواهد داشت و به بناي مجموعه اصولگرايان خواهد افزود.

وي افزود: لازمه وحدت تأكيد بر حفظ اصول است اما ما اتحادهايي را هم ديده‌ايم كه به دلايل سلبي عد‌ه‌اي دور هم جمع شده‌اند؛ مثلا در دوره اصلاحات مشاهده كرديم كه افراد هيچ تعريف واحدي از اصلاح طلبي نداشتند و وجه جامعه آنها يك امر سلبي يعني مخالفت با يك جريان بود و آنها به همين دليل دور هم جمع شده بودند.

حدادعادل گفت: اصلاح‌طلبان به محض اينكه به پيروزي رسيدند اختلافات دروني‌شان بروز پيدا كرد.

وي با بيان اينكه لازمه وحدت داشتن اصول است گفت: اختلاف سليقه قطعاً همه جا وجود دارد حتي افراد در يك خانواده هم با هم اختلاف سليقه دارند.

وي با تأكيد بر اين نكته كه ما بايد سلايق يكديگر را بشناسيم و اختلاف سلايق را تحمل كنيم ادامه داد: مهمترين نكته در مسئله وحدت اين است كه اصول محترم شمرده شوند.

نماينده مردم تهران اظهار داشت: اگر به جايي رسيديم كه قصد كرديم انشعاب كنيم آن موقع بايد به اين سؤال پاسخ دهيم كه چه مي‌دهيم و چه مي‌گيريم؛ اگر ديديم انشعاب ما باعث مي‌شود كه هم ما شكست بخوريم و هم آنهايي كه با ما اختلاف سليقه دارند شكست بخورند نبايد انشعاب كنيم.

حدادعادل با بيان اينكه لازمه وحدت اين است كه قدري همديگر را تحمل كنيم گفت: در انتخابات آتي نبايد تابع قانون "همه يا هيچ " باشيم يعني نگوييم يا اينكه بايد همه شرايط ما قبول شود و يا اينكه ما نيستيم.

رئيس كميسيون فرهنگي مجلس ادامه داد: همه عناصر اصولگرا با در نظر گرفتن خطر تفرقه بايد همديگر را تحمل كنند.

وي ارتباطات اصولگرايان، روحانيت و مرجعيت را نكته مهمي ارزيابي كرد و گفت: امام خميني (ره) كه پرچمدار انقلاب ما بود پرورده شده توسط حوزه علميه است.

وي افزود: فرق اصولگرايان با غيراصولگرايان در ارتباط، احترام و اعتماد آنها به روحانيت است.

نماينده مردم تهران ادامه داد: در وحدتي كه ما پيش رو داريم بايد بحث ارتباط با روحانيت را آموزه و نصب‌العين خود قرار دهيم.

وي در بخش ديگري از سخنانش به تحولات كشورهاي اسلامي اشاره كرد و گفت: در شرايط فعلي ما بايد اوضاع منطقه را در نظر بگيريم، امروز جهان اسلام به نداي امام (ره) در 32 سال پيش و رهنمودهاي رهبري در 22 سال اخير پاسخ مي‌دهد.

حدادعادل اظهار داشت: امروز بازتاب سخنان امام خميني (ره) را در جهان اسلام مي‌شنويم و حضور انقلاب اسلامي امروز در همه جا مشهود است.

وي ادامه داد: نبايد پيروزي حزب‌الله در جنگ 33 روزه و تأثير آن بر تفكر ملت‌هاي مسلمان را فراموش كنيم.

نماينده مردم تهران جمهوري اسلامي را كانون نهضت‌هاي بيداري در جهان دانست و گفت: بايد تلاش كنيم كه جريان‌هاي مخالف اين نهضتها به قدرت نرسند و پايگاه اصلي اين انقلابها دچار ضعف نشود.

وي تأكيد كرد: ما امروز براي حفظ وحدت فقط در داخل كشور مسئول نيستيم بلكه بايد به وحدت در سطح جهان اسلام فكر كنيم.

حدادعادل در پايان سخنانش گفت كه هرگز نبايد مسائل و مشكلات دوران اصلاحات را فراموش كنيم و همچنين نبايد از پيروزي‌هاي گذشته مغرور شويم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس