به گزارش گروه خواندنی های مشرق، محققان MIT به جای ارائه آمار و ارقام درباره حجم جهانی الکترونیکهای دست دوم و زباله های الکترونیکی، یکسری از تصاویر متعلق به مالکان جدید این الکترونیکها را از اندونزی، آسیای جنوبی و آفریقا را جمع آوری کرده اند.
محققان از این اطلاعات برای ساخت روایتی تصویری درباره زندگی جدید رایانه ها استفاده کردند. نگاه اجمالی به نتایج بررسی این اطلاعات نشان می دهد زباله های الکترونیکی در روستاها، فروشگاه های ارزان فروشی، مدارس عمومی و کتابخانه های عمومی بازیافت می شوند، رویکردی که بازتاب ارتباط انسانها با ابزار الکترونیکی را در سطح جامعه بهبود می بخشد.
تصاویر به ثبت رسیده توسط این نت بوکها پنجره هایی به سوی زندگی روزمره افراد در کشورهای در حال توسعه هستند و مناظری بسیار دور افتاده از گوشه و کنار زندگی پس از مرگ خود را به نمایش می گذارند: خانه ای در هندوستان، کلاسی در غنا و یا فروشگاهی در نپال.
بر اساس گزارش سی نت، تصاویر به دست آمده از این پروژه که "Backtalk" نام دارد در نمایشگاهی به نام "با من سخن بگو" که در رابطه با طراحی و ارتباطات میان انسانها و اجسام از 24 جولای در موزه هنرهای معاصر نیویورک برگزار می شود، به نمایش در خواهند آمد.