وی افزود: با همکاریهای مشترک بین ادارهکل محیط زیست و شهرداری کرج برنامههای مشترکی برای حفاظت از محیط زیست در شهر کرج در دستور کار قرار گرفته که این اقدامات آثار مثبتی داشته است.
مدیرکل محیط زیست البرز با بیان اینکه کلانشهر کرج با چالش آلودگیهای محیط زیستی درگیر است، بیان کرد: کرج دومین شهر آلوده کشور بعد از تهران است و از رشد بسیار بالایی در تراکم جمعیت و صنعت برخوردار است.
محمدی با بیان اینکه شهر کرج از وضعیت باغ شهری به دلیل تخریب باغها و منابع طبیعی خارج شده است، گفت: کرج از وضعیت باغ شهری به یک شهر خاکستری تبدیل شده و شرایط سختی برای زیستن ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه پدیده نوظهور گردو غبار در البرز جنس آلودگی محیط زیستی را عوض کرده است، تصریح کرد: در سال گذشته استان البرز 20 دوره با پدیده گرد و غبار مواجه بوده که 70 کانون این پدیدهها منشا کانون محلی داشته است.
محمدی با بیان اینکه کانونهای محلی گردو غبار چالش برای استان هستند، گفت: در کارگروه کاهش آلودگی هوا بسیاری از محورها در حوزه محیط زیست شهری است و از جمله آنها محور نگهداری فضای سبز است.
وی تصریح کرد: 1000 هکتار زمین در حریم شهر در اختیار شهرداری کرج قرار گرفته که فضای سبز در این محدوده گسترش یابد.
محمدی با بیان اینکه نگرانیها در مورد حفظ باغ سیب مهرشهر برطرف شده است، عنوان کرد: 100 هکتار از باغ سیب آماده احیا است و 50 هکتار از این باغ نیز در اسفند سال 94 نهالکاری شده است.
مدیرکل محیط زیست استان البرز با بیان اینکه در حوزه مدیریت پسماند اقدامات مناسبی در کرج انجام شده است، عنوان کرد: 85 درصد زباله تولیدی تحویل شهرداری کرج میشود تا در مورد مدیریت پسماند آن اقدامات لازم را انجام دهند.
وی با بیان اینکه موضوع شیرابههای زبالههای انتقال یافته در منطقه حلقهدره خطری برای این استان است، تصریح کرد: در این مورد گزارشاتی تقدیم مدیران استان شده و با همکاری شهرداری و مدیریت پسماند در حال برنامهریزی برای کاهش خطرات این منطقه هستیم.
محمدی با بیان اینکه استفاده از ظرفیتهای حملونقل عمومی در جهت کاهش آلودگی محیط زیست در کرج نیز از دیگر برنامههای مشترک جهت حفظ و نگهداری محیط زیست است، تصریح کرد: صنایع آلاینده و مزاحم نیز در دستور کار ساماندهی قرار دارند.