کد خبر 58200
تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۸:۴۲

بازیکن ملی پوش فصل گذشته تیم فوتبال سپاهان در آخرین ساعات نقل وانتقالات لیگ یازدهم قراردادش را با تیم فوتبال استقلال به ثبت رساند.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، خسرو حیدری که یکی از بازیکنان ثابت تیم ملی فوتبال کشورمان در دیدار شنبه شب برابر مالدیو بود پس از پایان این دیدار راهی هیئت فوتبال استان تهران شد و قراردادش را با تیم فوتبال استقلال به ثبت رساند. زمان نقل و انتقالات لیگ یازدهم ساعت 24 امروز شنبه به پایان می رسد.

این در حالی بود که حیدری برای صدور رضایت نامه اش از سوی مسئولان باشگاه سپاهان با مشکل مواجه شده بود و همین امر درگیری‌هایی را بین دو باشگاه و البته این بازیکن بوجود آورده بود. ظاهرا در قرارداد فصل گذشته خسرو حیدری بندی وجود داشته که به وی اجازه می داده در پایان فصل اول قرارداد به تیم دیگری برود.

خسرو حیدری ششمین بازیکن سهمیه لیگ برتری تیم فوتبال استقلال بود که در فاصله زمانی کوتاهی تا پایان رسمی فصل نقل و انتقالات یازدهمین دوره رقابتهای لیگ برتر قراردادش را در هیئت فوتبال به ثبت رساند. جاسم کرار و آندرانیک تیموریان از تراکتورسازی، علی حمودی از فولاد، سیدمهدی رحمتی از سپاهان و فریدون زندی از استیل آذین پنج بازیکن لیگ برتری استقلال هستند که قراردادشان را با این تیم ثبت کرده اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس