به گزارش مشرق علي ليالي در گفتگو با مهر در پاسخ به اين پرسش که آيا سازمان حج و زيارت توانسته خسارت تاخير پروازهاي عربستان را از طرف سعودي دريافت کند اظهار داشت: تاخيرهاي 20 ساعته براي تمام پروازها نبوده و تعداد کمي از پروازها تاخيرهاي بالاي پنج ساعت داشته اند اما مکاتبات لازم در اعتراض به اين تاخيرها به مقامات وزارت حج و هواپيمايي سعودي انجام شده است.
وي افزود: تاخير 20 ساعته يکي از پروازها موجب شد تا سازمان حج بندهاي جديدي را در قرارداد با شرکتهاي هواپيمايي عربستاني و ايراني لحاظ کند.
رئيس سازمان حج و زيارت اظهار داشت: بر اساس قرارداد جديد خسارت تاخير پرواز در مسير رفت در خود فرودگاه عربستان و در مسير برگشت در فرودگاه ايران پرداخت مي شود.
وي با بيان اينکه بر اساس قراردادهاي منعقد شده با شرکت هواپيمايي سعودي تاخير زير 6 ساعت شامل خسارت نمي شود اظهار داشت: تاخير تا 6 ساعت شرکت هواپيمايي را موظف به پذيرايي از مسافر مي کند و تاخير بالاي 6 ساعت با پرداخت خسارت، پذيرايي و اسکان زائر همراه است.
ليالي مبلغ خسارت به زائراني که با تاخير بالاي 6 ساعت سوار هواپيما شدند را 150 ريال سعودي همراه با پذيرايي و اسکان در هتل اعلام کرد و افزود: اين قرارداد شامل شرکتهاي ايراني هم مي شود که در صورت عدم پرداخت از محل قرار دادشان با سازمان حج کسر مي شود.
رئيس سازمان حج و زيارت در مورد نحوه و زمان پرداخت خسارات به زائران گفت: خسارات زائران به مديران کاروانها پرداخت مي شود و آنها با ارائه رسيد مبلغ خسارت را به زائر پرداخت مي کنند.
کد خبر 5752
تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۳:۴۳
- ۰ نظر
- چاپ
رئيس سازمان حج و زيارت از پرداخت خسارت تاخير پروازهاي حج عمره خبر داد و افزود: بر اساس قرارداد جديد شرکتهاي هواپيمايي سعودي و داخلي موظفند خسارت تاخيرهاي بالاي 6 ساعت را در مسير رفت در فرودگاه عربستان و در مسير برگشت در فرودگاه ايران پرداخت کنند.