به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق، سلما بابایی فرزند شهید عباس بابایی اظهار کرد: عمل جراحی پیوند کبد مادر، ساعت ٩:٣٠صبح یکشنبه در بیمارستان نمازی شیراز آغاز شد و تا ساعت 16 عصر همان روز ادامه یافت.بابایی ضمن تشکر از دکتر جویبار رئیس بیمارستان نمازی شیراز گفت: تیم جراحی دکتر ملک حسینی و دکتر نیک اقبال با تلاشهای بیدریغ خود این عمل را به پایان رساندند.
دختر شهید بابایی اضافه کرد: در حال حاضر حال عمومی مادر چندان مساعد نیست و همچنان از مردم میخواهم برای سلامتی ایشان و البته تمامی بیماران دعا کنند.
بابایی در پایان از پیگیریهای دفتر مقام معظم رهبری، همراهی وزیر بهداشت، مسئولین شیراز و مهمتر از همه دعای خیر مردم که در بیمارستان و پشت در اتاق عمل موجب دلگرمی خانواده شهید بابایی بودند، تشکر و قدردانی کرد.




