به گزارش مشرق، سرهنگ تورج كاظمي در گفتوگو با ايسنا، گفت: موضوع هكرها يك موضوع جديد در دنيا مجازي نيست اما با توجه به راهاندازي پليس فتا يك گروه خاص اقدامات هكرها را پيگيري ميكند.
وي با اعلام اينكه شناسايي هكرها از سوي پليس در حال انجام است، گفت: تاكنون بيش از 100 هكر در كشور شناسايي شدند و در مجموع ميانگين سني هكرها بين 18 تا 25 سال است.
كاظمي اضافهكرد: اخاذي از جمله جرايمي است كه از سوي هكرها مورد توجه قرار ميگيرد بطور مثال هكرها با هك كردن برخي از سايتها اقدام به اخاذي از صاحبان آن ميكنند كه البته اينگونه جرايم در كل دنيا متداول است.
معاون مبارزه با جرايم پليس فتا درباره عضويت در سايت فيسبوك نيز اظهاركرد: براساس قانون جرايم رايانهاي موضوعي به اسم مجازات افراد به دليل عضويت در فيسبوك وجود ندارد و حتي اگر افراد از طريق فيسبوك اطلاعاتشان مورد سوء استفاده قرار گيرد و به دادسراي جرايم يارانهاي مراجعه كنند، شكايت آنان مورد پيگيري قرار ميگيرد اما هيچگاه با اين افراد به عنوان متهم برخورد نميشود و بر اين اساس عضويت در فيسبوك جرم نيست مگر آن كه افراد بخواهند از اين فضا سوءاستفاده كنند.
معاون مبارزه با جرايم پليس فتا به ايسنا گفت: هر اقدامي كه موجب هك حرمت و حيثيت افراد در فضاي فيسبوك شود جرم محسوب ميشود و افراد اگر در فيسبوك اقدام به توهين و افترا به مقامات دولتي يا افراد خاص و هر شخصي كه خسارت و توهيني به فرد ديگر وارد كرده باشد، مرتكب جرم شده است.
كاظمي افزود: بيشترين جرايمي كه در فيسبوك رخ مي دهد سوء استفاده از اطلاعات شخصي افراد است.