به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق به نقل از ایرنا، تاريخ رژيم صهيونيستي از روز اول تاكنون با ترور عجين بوده است و كسي از شنيدن ترور شخصيتي سياسي يا مذهبي چه در داخل مرزهاي فلسطين اشغالي و يا در هرجاي جهان تعجب نمي كند. با اين حال تاكنون كمتر ترورهاي بيولوژيك كه بارها توسط موساد به كار گرفته شده پرداخته شده است. استفاده از سموم مرگ آور و خطرناك كه با تاثير منفي بر روي ارگان هاي مختلف بدن مرگي تدريجي، سخت و دردآور را به همراه دارد، در موساد و شبكه هاي اطلاعاتي و امنيتي رژيم صهيونيستي رواج دارد. از ميان برداشتن مخالفان سياسي به خصوص فعالان فلسطيني از طريق خوراندن، تزريق و روش هاي ديگر انتقال سم، يكي ديگر از جنايات رژيم صهيونيستي است كه توسط كارشناسان و برخي رسانه ها تا حدودي پرده از اسرار آن برداشته شده است. 'وديع حداد' از فرماندهان برجسته جبهه مردمي براي آزادي فلسطين، موسس جنبش ملي گرايان عرب و از مهمترين مبارزان فلسطيني در دهه هاي 70 و 80 ميلادي، 'خالد مشعل' از فرماندهان حماس و رييس دفتر سياسي اين حزب، 'محمود المبحوح' از رهبران حماس و 'ياسرعرفات' رهبر جنبش آزادي بخش فلسطين ازجمله افرادي هستند كه گفته مي شود قرباني ترورهاي خاموش سازمان هاي اطلاعاتي رژيم صهيونيستي شده اند.
**وديع حداد
--------------
وديع حداد از رهبران جنبش مردمي براي آزادي فلسطين با مرگي آهسته و عذاب آور در بيمارستان محقري در آلمان شرقي از دنيا رفت. وي كه پزشكي فلسطيني بود به دليل يك بيماري سخت و ناشناخته كه به دستگاه ايمني بدن وي حمله كرده بود در سي ام مارس 1978 جان باخت. بسياري از دوستداران وي در تحليل معماي مرگ حداد احتمال مي دادند كه دستان موساد به وي رسيده و باعث مرگش شده است، اما پس از گذشت بيش از سي سال از مرگ حداد كه در دوران نخست وزيري 'مناخيم بگين' صورت گرفت، رسانه هاي عربي راز مرگ وي را آشكار كردند.
'القدس العربيه' در گزارشي كامل كه به مرگ وديع حداد اختصاص داشت، افشا كرد كه وي با خوردن شكلاتي مسموم از پاي در آمده است و نوشت: آنها درست مي گفتند حداد به وسيله يك شكلات سمي مرده است. گفتني است 'اهارون كلاين' روزنامه نگار صهيونيستي براي اولين بار در كتاب 'حساب باز' از ماجراي ترور بيولوژيكي 'حداد' پرده برداشت.
علاقه دكتر حداد به شكلات بلژيكي عوامل موساد را بر آن داشت تا از طريق خوراندن شكلات مسموم وي را از پاي درآورند. به گفته اين نويسنده؛ كارشناسان موساد سم بيولوژيك كشنده اي را وارد شكلات كرده بودند. حداد نيز به تنهايي تكه هاي شكلات مملو از ماده مسموم را خورد. چند هفته پس از خوردن شكلات سم فعال شد و حداد شروع به كاهش وزن كرد. كسي نمي توانست بين اين بيماري مرموز و شكلات رابطه برقرار كند. وقتي بيماري او وخيم شد به آلمان رفت و پزشكان متوجه نقص مرموزي در دستگاه دفاعي بدن وي شدند. اين نويسنده استدلال مي كند بعد از مرگ او همه شاهد كاهش شديد آمار تعداد عمليات ها عليه اهداف رژيم صهيونيستي در خارج از كشور بودند و اين موضوع نشانگر آن است كه وي از مبارزان عليه رژيم صهيونيستي بود كه مي توانست از اهداف ترور اين رژيم به حساب آيد.
**ترور ناكام خالد مشعل
---------------------------
خالد مشعل يكي از فرماندهان برجسته حماس نيز از ديگر قربانيان ترورهاي بيولوژيك رژيم صهيونيستي در زمان نخست وزيري 'بنيامين نتانياهو' است. وي با تزريق سم توسط دو فرد كانادايي كه از جاسوسان موساد بودند در سپتامبر 1997 در سفري كه به عمان داشت مسموم و بيمار شد، اما در نهايت اسراييل وادار به فرستادن پادزهر اين سم و نجات جان مشعل شد. در حال حاضر مشعل رهبر ارشد حماس است. بسياري از تحليلگران ترور ناكام خالد مشعل توسط عوامل موساد را عامل رسوايي و سرافكندگي رژيم صهيونيستي مي دانند.
**محمودالمبحوح
-------------------
محمود المبحوح از رهبران حماس هم از قربانيان اعمال جنايتكارانه رژيم صهيونيستي است. حدود دو سال پيش روزنامه 'ساندي تايمز' چاپ انگليس فاش كرد: اسراييلي ها محمود المبحوح از رهبران حماس را در هتلي در دبي با خوراندن سمي كه باعث حمله قلبي مي شود، ترور كردند. بنابراين گزارش، عوامل رژيم صهيونيستي پس از ترور المبحوح از همه مدارك وي تصوير برداري و كارتي را به در اتاق او آويزان كردند كه روي آن نوشته شده بود تقاضا مي كنم مزاحم نشويد. ساندي تايمز مي نويسد: 9 روز پس از مرگ اين رهبر حماس نمونه اي از خون وي براي آزمايش به پاريس پايتخت فرانسه فرستاده شد كه آزمايشگاه آثار سم در خون او مشاهده كرد.
خبرگزاري 'الجزيره' نيز در خبرهاي خود مرگ المبحوح را ترور با سم اعلام كرد. در زمان مرگ وي موساد و نيروهاي امنيتي رژيم صهيونيستي دست داشتن در اين ترور را انكار مي كردند، اما پس از چندي اعتراف كردند كه موساد در قتل مقام ارشد حماس در امارات دست داشته است.
خبرگزاري 'آسوشيتدپرس' در آن زمان اعلام كرد، نيروهاي امنيتي و مقامها و البته افكار عمومي در اسراييل به شدت منتقد عملكرد موساد در اين پرونده هستند.
'رونن برگمن' كارشناس نزديك به تشكيلات امنيتي اسراييل در مقاله اي در روزنامه 'بديعوت آحارونوت' تحت عنوان 'نمايش خاموش' اذعان كرد، (موساد)در حالي دخالت در ترور محمود المبحوح را در ماه ژانويه 2010 تكذيب مي كند كه در نوامبر 2009 نيز تلاش نموده بود تا او را از طريق مسمومكردن به قتل برساند.
دكتر برگمن در اين گزارش تاكيد مي كند كه عوامل موساد در فاصله ششم تا هشتم نوامبر 2009 وارد دبي شده بودند و با تعقيب كردن محمود المبحوح سعي نمودند تا از طريق آلوده كردن وي به سم كشنده وي را به قتل برسانند. براساس اين نقشه سم وارد بدن وي مي شود و ظرف چند ساعت بعد و هنگامي كه تيم ترور دبي را ترك مي كردند، المبحوح را از پاي در ميآورد. اين نقشه به مرحله اجرا درآمد ولي عمل نكرد. آثار بيماري در بدن المبحوح خيلي شديد ظاهر شد و او مجبور شد به سوريه مراجعت كند. او هشيارياش را به شدت از دست داد. پزشك به وي اطلاع داد كه نشانههايي از بيماري موسوم به 'مرض بوسه' در او مشاهده ميشود. مرض بوسه نوعي بيماري عفوني است كه از طريق ويروس در بدن ايجاد شده و سلولهاي ايمني بدن را هدف قرار ميدهد. آثار اين بيماري در بزرگسالان با شدت زياد و به صورت فراگيرشدن دانههاي قرمز بر روي پوست بدن، احساس درد، خونريزي، خستگي، مشكلات تنفسي و... ظاهر ميگردد. ابتلا به اين بيماري از طريق بزاق دهان در نتيجه بوسيدن فرد ديگر و يا وارد شدن ويروس در خون صورت ميگيرد. اما رژيم صهيونيستي در اين عمليات موفق به از پاي در آوردن المبحوح نشد. سرانجام در سال 2010 ماموران امنيتي رژيم صهيونيستي با خوراندن سم وي را به قتل رساندند.
**مرگ مشكوك ياسر عرفات
--------------------------------
ياسر عرفات، رهبر جنبش آزادي بخش فلسطين نيز ازجمله كساني است كه گمان مي رود موساد در ماجراي مرگ وي نقش داشته است.
به گزارش مركز اطلاع رساني فلسطين، 'ابو شريف' مشاور ويژه عرفات در سخناني اعلام كرده است كه نوع سم مورد استفاده در ترور عرفات ' ثاليوم' نام دارد كه نامي ناشناخته و غيررايج است و به سختي ميتوان اين سم يا آثار و علايم آن را شناخت.
وي افزود سم مذكور خطرناك و بيبو و بيرنگ است كه از گياه مخصوص آن به دست ميآيد و ميتوان آن را بدون اينكه ديده شود در غذا يا آب ريخت يا با استفاده از سرنگ در شريان و عروق يا پوست انسان تزريق كرد.
وي همچنين اظهار داشت كه كارشناسان سموم انگليس و اروپا با اين نوع سم آشنايي ندارند، اما كارشناس پرونده جنايي مرتبط با قتل با استفاده از سم، اين نام را ميشناسد و تاكيد كرده است كه سم مذكور از قدرت تاثير بالايي برخوردار است و پس از گذشت 5 ساعت از تزريق آمپول يا خورانده شدن، هيچ پادزهري نميتواند تاثير آن را خنثي سازد.
به گفته كارشناسان اين سم به تدريج سيستم داخلي انسان را تخريب ميكند و به نوبت كبد، كليه، ريه و مغز انسان را از كار مياندازد تا در نهايت وي را بكشد و مدت زمان كشته شدن يك فرد با اين سم در اشخاص مختلف متفاوت است و به ساختار جسمي و عمر وي و نيز قدرت سيستم داخلي بدن وي براي مقاومت در مقابل اين سم بستگي دارد و به طور معمول بين 2 تا 8 ماه به طول ميانجامد و بدين ترتيب به عوامل جنايت امكان ميدهد كه از صحنه جرم دور شوند. اما اهارون كلاين، نويسنده كتاب 'حساب باز' مي گويد: 'تلاش نكردم تا (در اين كتاب) به اين مطلب(ترور ياسر عرفات) اشاره كنم. وقتي فصل ترور حداد را مي نوشتم اين تفكر هرگز به ذهنم خطور نكرد.'
**موسسه بيولوژيك رژيم صهيونيستي طراح ترورهاي بيولوژيك(ترور با سم)
-----------------------------------------------------------------------------------
پايگاه خبري 'فلسطين اليوم' در گزارشي به قلم 'صالح النعامي'، از موسسهاي بيولوژيك خبر داد كه رژيم صهيونيستي در آن انواع سلاح هاي بيولوژيك غيرمتعارف را توليد و مورد آزمايش قرار ميدهد و از آنها براي ترورهاي آرام از جمله ترور رهبران مقاومت استفاده مي كند. گفته مي شود اين موسسه كه يكي از مخفيانه ترين مكان هاي امنيتي رژيم صهيونيستي است، در شهر 'ريشون ليژن' در جنوب شرق تلآويو، تحت تدابير امنيتي و نظامي شديد قرار دارد. برخي گزارش ها حاكي از آن است كه 'ديويد بن گورين' نخستوزير اول رژيم صهيونيستي بنا بر پيشنهاد شماري از دانشمندان يهود و طي سال هاي 1948 تا 1963 دستور تاسيس اين موسسه بيولوژيكي را داد، و تنها فردي بود كه از ريز و درشت آن خبر داشت، تا آنجا كه كاركنان بدون اطلاع بن گورين اجازه دستيابي به اطلاعات را به احدي نميدادند.
از آغاز دهه پنجاه تاكنون دانشمندان بسياري عهدهدار رياست موسسه شدند، اما اعتقاد گسترده بر اين است كه موثرترين آنها 'آويگدور شفرمن' رييس كنوني موسسه است كه بيشترين تاثير را بر روي فعاليت آن داشته و به شكلي گسترده و ناگسستني با نخستوزيران، وزراي جنگ و رهبران سرويس هاي اطلاعاتي ارتباط دارد. وي شخصيتي قاطع است كه در اخراج دانشمندان بنا بر مشكلات انضباطي ترديد نميكند.
واحد 'كيدون' كه در زبان عبري به معني 'سرنيزه' يا همان خنجري است كه بر روي لوله تفنگ قرار داده مي شود، تا در جنگ هاي تن به تن از آن استفاده گردد نيز از جمله واحدهاي رسمي ترور در موساد است. گروه هاي عملياتي كيدون معمولا، 12 نفره هستند كه هر يك از آنها ' قيساريا' لقب گرفته اند.
'تزيپي ليوني' وزير امور خارجه سابق رژيم صهيونيستي و رهبر حزب 'كاديما' از فرماندهان سابق اين واحد محسوب مي شود. در مورد وي گفته مي شود كه جز واحدي بود كه در سال 1983 عمليات مسموم كردن وترور يكي از دانشمندان هسته اي عراق را در پاريس به عهده داشت. جالب اينكه حزب كاديما را غربي ها به عنوان يك حزب معتدل كه با سياست هاي تندروانه ليكود مخالف است به افكار عمومي معرفي كرده اند.
**سخن آخر
---------------
ترور با سم و مسموم كردن مخالفان در نقاط مختلف جهان، در ميان رژيم هاي ديكتاتوري سابقه اي ديرينه دارد و محدود به رژيم صهيونيستي نيست، اما اين رژيم آن را به كمال رسانده است! به گفته كارشناسان حذف مهره هاي مخالف از اين طريق به دليل آنكه مرگي تدريجي و آرام را در پي دارد مي تواند شبهات متوجه نظام موجود را درمورد مرگ افراد برطرف كند و اين انحراف را در افكار عمومي ايجاد نمايد كه فرد موردنظر در اثر يك بيماري مهلك مانند سرطان از پاي در آمده است. مشابه موارد گفته شده در اين گزارش و اعمال رژيم صهيونيستي طي سال هاي اخير در كشورهاي مختلفي چون عراق و اوكراين نيز ديده شده است. 'سيد عبدالعزيز حكيم' رييس مجلس اعلاي اسلامي عراق در جريان سفر خود به اردن در اواسط 2007 در ضيافت شاه اردن، براثر نوشيدن قهوه اي كه به ماده سمي 'تاليوم' آغشته بود، به سرطان خطرناك ريه و مثانه مبتلا و پس از چندي فوت كرد. وي بيش از 20 كيلوگرم از وزن خود را از دست داد و موهايش ريخت و چهره اش رو به زردي گراييد و پيوسته حالت تهوع به وي دست مي داد. پس از آزمايش هاي پزشكي، ثابت شد كه وي هدف ترور با ماده تاليوم قرار گرفته است. گفته مي شود اين نوع ترور بر روي مخالفان صدام انجام مي گرفت. مسموميت 'ويكتور يوشچنكو' كانديداي مخالفين كه پيروز انقلاب نارنجي اوكراين بود با 'دياكسين' در سال 2004 يكي ديگر از ترورهاي سياسي انجام شده با سم بود كه به تغيير چهره و پيري ناگهاني وي انجاميد. يوشچنكو كه رقيب انتخاباتي يانكوويچ محسوب مي شد با وجود اينكه تحت تاثير مواد شيميايي صورتش از فرم خارج شده بود، در ژانويه 2005 به عنوان رييس جمهور اوكراين قسم ياد كرد.
درحاليكه بسياري از شخصيت هاي مخالف رژيم صهيونيستي با ابتلا به بيماري هايي ناشناخته به مرگ هايي دردناك دچار شده اند، بسياري از كارشناسان و رسانه ها از مراكز ترورهاي بيولوژيك موساد خبر مي دهند.