بر اساس جديدترين گزارش يک شرکت امنيتي، برنامه‌هاي آنتي ويروس ساختگي در حال استفاده از تاکتيکهاي جمع آوري پول بدافزارهاي باجگير بيشتري هستند.

به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، طبق جديدترين گزارش Fortinet، شايع ترين نوع بدافزار در طول ماه اوت برنامه مخرب TotalSecurity W32/FakeAlert.LU!tr بود که بمنظور فروش مجوزهاي بي ارزش براي بدافزارهايي که وجود ندارند، در پوشش نرم افزار آنتي ويروس درآمده بود.
اين بدافزار به تنهايي ‌37.7 درصد از کل تهديدهاي بدافزاري شناسايي شده توسط اين شرکت در ماه اوت را تشکيل داد.
با اين همه برخلاف برنامه هاي آنتي ويروس ساختگي متداول، نسخه جديد TotalSecurity با جلوگيري از اجراي هر گونه برنامه بجز مرورگر اينترنتي با ادعاي آلوده بودن آنها، در فريب کاربر يک مرحله پيش رفت.
کاربر دعوت مي شد با خريد محصول ساختگي TotalSecurity آلودگي سيستم خود را پاکسازي کند.
بر اساس اين گزارش، TotalSecurity با افزودن يک سطح پيشرفتگي بيشتر به تاکتيکهاي خود اکنون مي تواند بجز چند شکلي بودن، دانلودهايي را که به رايانه هدف ارسال مي کند، متنوع کند و خود نسخه دانلود شده به رايانه قرباني به طور دايم تغيير مي کند که شناسايي آن را سخت تر مي کند.
تروژان عجيبي به نام Krotten نيز در ماه ژوييه شناسايي شده بود که رايانه کاربر را به اشکال مختلف از کار انداخته و از وي مي خواست مبلغ اندکي به يک شبکه تلفن همراه اوکرايني بدهد. همچنين محققان ژاپني دو ماه قبل تروژان اخاذي کننده Kenzero را شناسايي کردند که تهديد مي کردند سوابق وب گردي کاربران براي محتواي غيراخلاقي را به صورت عمومي منتشر کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس