به گزارش مشرق سردار محمدعلي سلامي در گفتوگو با ايسنا، با بيان اين که شناورهاي گردشگري و مسافربري بايد از سوي سازمانهاي متولي مورد کنترل قرار گيرند، افزود: همانگونه که شناورهاي شيلات و شناورهاي تجاري از سوي سازمانهاي مسوول مورد کنترل قرار ميگيرند، شناورهاي گردشگري و مسافربري نيز بايد از سوي يک سازمان مستقل کنترل شوند، اين درحاليست که اين شناورها توسط مباديهاي مختلفي کنترل ميشوند.
فرمانده درياباني فرماندهي مرزباني ناجا افزود: توقع داريم سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري کنترل پارکينگ و استانداردسازي شناورهاي گردشگري را بر عهده گيرد.
وي گفت: در حال حاضر شناورهاي گردشگري از سوي فرماندهي درياباني مورد کنترل قرار ميگيرند اما اين موضوع خارج از حيطه وظايف ماست.
به گفته سلامي، مکاتباتي با سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري در اين زمينه صورت گرفته و مسوولان اين سازمان براي حل و فصل اين موضوع قولهاي مساعدي دادند.
سلامي درباره تجاوزات مرزي در محدوده آبي کشور نيز به ايسنا گفت: در چهار ماهه امسال ميزان تجاوزات مرزي در مرزهاي آبي نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش يافته است .
به گفته فرمانده درياباني فرماندهي مرزباني ناجا بيشترين تجاوزات مرزي از سوي صيادان غيرمجاز آنهم در فصل صيد صورت ميگيرد.
وي به صيد غيرمجاز در کشور اشاره کرد و افزود: براي برخورد با صيادان غيرمجاز، مجازاتها تشديد شده است و در اين راستا با تشديد اين مجازاتها در استان گلستان، صيادان غيرمجاز حتي به دو سال حبس هم محکوم ميشوند.
فرمانده درياباني فرماندهي مرزباني ناجا با تاکيد بر لزوم افزايش تجهيزات درياباني گفت: با وجود 25 هزار فروند شناور در درياباني مرزباني، بيش از 30 هزار فروند شناور در خليجفارس تردد ميکنند در نتيجه براي کنترل اين شناورها با کمبود تجهيزات روبهرو هستيم.
فرمانده درياباني فرماندهي مرزباني ناجا درباره برنامههاي سال جاري درياباني مرزباني نيز اظهار کرد: تاکنون يک رزمايش از سوي درياباني مرزباني در استان گلستان انجام شده و چهار رزمايش ديگر هم پس از ماه مبارک رمضان در مناطق ديگر با توجه به تهديدات مربوط به هر منطقه انجام ميشود.
فرمانده درياباني فرماندهي مرزباني ناجا از وضعيت کنترل شناورهاي گردشگري و مسافري انتقاد کرد و گفت: بايد يک سازمان متولي در اين باره مشخص شود.