پنج دانشمند هسته اي روسيه که در راه اندازي نيروگاه بوشهر و مقابله با ويروس استاکس نت، نقش داشتند، در سانحه هوايي که گفته مي شود از سوي سازمان هاي جاسوسي آمريکا و رژيم صهيونيستي طراحي شده بود، جان باختند.

به گزارش گروه بين الملل مشرق، پايگاه خبري "الحقيقه" اعلام کرد: پنج تن از دانشمندان هسته‌اي روسيه كه مأموريت اصلي آنها تأسيس و راه اندازي نيروگاه اتمي بوشهر بوده است، در ميان 44 مسافري هستند كه در سقوط هواپيماي توپولوف 134 روسيه كه در شمال غرب اين كشور انجام شد، جان خود را از دست داده‌اند.
منابع اطلاعاتي روسيه اعلام كرده‌اند كه نام سه نفر از آنها "سرگي ريژوف"، "گنادي بانيويك" و "نيكولاي ترونوف" بوده که در مؤسسه OKB Gidropress كار مي‌كردند. اين موسسه مهم‌ترين شركت روسيه در صنايع هسته‌اي به شمار مي‌رود و همان شركتي است كه ساخت نيروگاه هسته‌اي بوشهر را بر عهده دارد.
اين سه دانشمند هسته اي بر اساس اطلاعات منابع روس، از افرادي بودند كه موفق به مهار كرم الكترونيكي استاكس نت شده بودند كه از سوي دستگاه‌هاي جاسوسي آمريكا و رژيم اسرائيل به تأسيسات هسته‌اي كشورمان نفوذ داده شده بود و ايران خيلي زود موفق شد كه تأسيسات هسته‌اي را از آن پاكسازي كند.
گفته مي شود علاوه بر اين سه دانشمند، "آندری تروپینوف" متخصص ارشد فناوری روس‌اتم و شخص ديگري که عضو شرکت هیدروپرس روسیه بوده در اين حادثه کشته شده اند.
شرکت‌روس اتم پیمانکار نیروگاه اتمی بوشهر نيز اعلام کرده که پنج نفر از متخصصان روسی که در نیروگاه بوشهر کار می‌کردند در یک سانحه هوایی در روسیه جان خود را از دست دادند.
بنا بر اعلام شرکت روس‌اتم این کارشناسان برای شرکت در جلسه‌ای با یکی از شعب روس‌اتم که قطعات نیروگاه‌های اتمی می‌سازد در این پرواز بوده‌اند.
این گزارش می‌افزاید این افراد برای سه شعبه روس‌اتم کار می‌کرده اند که به مدت طولانی در پروژه نیروگاه بوشهر شرکت داشته‌اند.
با اينكه پس از سقوط اين هواپيما، تعداد بالاي سقوط‌هاي اين نوع از توپولف‌ها و همچنين هواي مه آلود اطراف فرودگاه، محور اصلي تحقيقات درباره سقوط اين هواپيما بود اما با گذشت مراحل اوليه تحقيقات اطلاعاتي به دست آمد كه نشان مي دهد، فعاليت‌هاي جاسوسي در وراي سقوط اين هواپيما قرار داشته است.
در ادامه نظر محققان به حضور اين چند كارشناس هسته‌اي در هواپيماي مذكور جلب شد، چرا كه اين اقدام بر اساس قواعد امنيتي و سلامت مربوط به دانشمندان هسته‌اي در روسيه ممنوع است.
بر اساس اين قواعد، سفر بيش از يك مسؤول امنيتي يا نظامي يا علمي ارشد در يك هواپيماي تجاري ممنوع مي‌باشد.
بر اساس اعلام منابع امنيتي روس به الحقيقه، تحقيقات اکنون به اين نتيجه رسيده است كه با توجه به حضور اين چند دانشمند هسته‌اي مرتبط با پرونده هسته‌اي ايران، سقوط اين هواپيما بر اثر مه يا اختلال فني در هواپيما نبوده است، بلكه اين هواپيما بر اثر يك فعاليت جاسوسي منهدم شده است.
از سوي ديگر، تحقيقات درباره مسؤولان انتقال اين چند نفر با يك هواپيما نيز در ميان مسؤولان و كارمندان شركت اتمي روس آغاز شده است تا مقصر اين اقدام خلاف امنيت ملي روسيه شناسايي شود.
اين در حالي است كه محافل امنيتي حاضر در اين تحقيقات معتقدند كه هيچ يك از اين دانشمندان هسته‌اي از حضور همكاران خود در اين پرواز اطلاعي نداشته‌اند و در هواپيما نيز در مكان‌هايي نشسته بودند كه به همديگر دسترسي نداشته و از ديد هم دور بوده‌اند.
اين گزارش با اشاره به ترور تعدادي از دانشمندان هسته‌اي ايران مي‌نويسد كه اگر وجود اين عمليات تخريبي در سقوط هواپيماي توپولف روسي درست باشد، اين براي نخستين باري است كه درگيري در زمينه برنامه هسته‌اي ايران به خاك روسيه منتقل مي‌شود.
تمام اين اتفاقات در حالي است كه روسيه، ماه گذشته "فاديم لايدمن" وابسته نظامي رژيم صهيونيستي در اين كشور را به علت فعاليت‌هاي جاسوسي متعدد در زمينه معامله‌هاي تسليحات اين كشور با كشورهاي خاورميانه و بخصوص ايران و سوريه اخراج كرده است.
در حادثه ای که روز دوشنبه در شمال غرب روسیه رخ داد، یک فروند هواپیمای توپولف سقوط کرد و بر اثر آن 44 نفر جان باختند. البته خبر خوش و تعجب برانگیز این بود که این بار هشت نفر زنده مانده اند و طبق آخرین اخبار به بیمارستان منتقل شده و جراحات سختی متحمل شده و تحت درمان قرار گرفته اند.
این توپولف که تعداد مسافرانش شاید به اندازه نیمی از مسافران اتوبوس های درون شهری تهران بوده، با 43 مسافر و 9 خدمه از مسکو عازم پتروزاودوسک بود که در نزدیکی مقصد خود در 400 کیلومتری شمال شرق سن پترزبورگ در جمهوری کارولیای روسیه نزدیک مرز فنلاند دچار سانحه شد و پیش از رسیدن به فرودگاه سقوط کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 9
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • احمد ۲۰:۴۷ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۳
    0 0
    این ماجرا ؛ همانند سقوط چند سال پیش هواپیمای انتونف در نزدیکی اصفهان بود که حامل متخصصین و دانشمندان کارخانه اوکراینی سازنده هواپیمای ایران 140 بوده و منجر به کشته شدن همگی آنها گردید. دشمنان ایران از پیشرفت کشورمان به هراس افتاده اند ولی دیگر دیر شده است و نمی توانند جلوی این موج روزافزون را بگیرند
  • علی ۲۱:۳۲ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۳
    0 0
    تحلیل دقیقی نیست، چون روسیه نقشی در مهار استاکس نت نداشته، و اساسا تحلیل کد استاکس نت نشان میده این ویروس مجتمع نطنز رو هدف قرار داده بوده؛ نه نیروگاه بوشهر. پس ادعای مهار استاکس نت توسط این چند نفر روس، یک ادعای غیر کارشناسی و بیخود هست. از طرف دیگه، نیروگاه هسته ایی بوشهر چیز پنهان یا تکنولوژی منحصر به فردی نداره. هدف اصلی آمریکا در جریان بحث هسته ایی ایران ممانعت از غنی سازی اورانیوم و تولید سوخت هسته ایی هست؛ نه ساخت نیروگاه اتمی، کما اینکه پیشنهاد ساخت نیروگاه هسته ایی در خلال مذاکرات به ایران داده شد. پس نیروگاه بوشهر اهمیت خاصی برای غرب نداره که بخواد برای اون، یک هواپیما را ساقط کنه. بلکه اگر خرابکاری باشه، خرابکاری میتونه برای اخلال در برنامه های هسته ایی روسیه باشه، نه ایران. اینجور تحلیل های آب دوغ خیاری از منابع خبری بی نام و نشان ارزش انتشار ندارند.
  • مجتبی « تنکابن » ۲۳:۲۷ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۳
    0 1
    مرگ بر آمریکا و حامیان خبیثش
  • محمدجواد ۲۳:۴۰ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۳
    0 0
    خداییش این ها هم واسه خودشون حیوونی هستنااا!!! چکار به دانشمندهای روسیه دارند؟ خوبه روسیه تا الان به اندازه کافی بهشون خدمت کرده وگرنه ما الان صدتا نیروگاه داشتیم
  • محمدجواد ۲۳:۴۴ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۳
    0 1
    خداییش این ها هم واسه خودشون حیوونی هستنااا!!! چکار به دانشمندهای روسیه دارند؟ خوبه روسیه تا الان به اندازه کافی بهشون خدمت کرده وگرنه ما الان صدتا نیروگاه داشتیم
  • کمال,بندری ۱۰:۱۲ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۴
    0 1
    این دانشمندان ادمهای خوبی بودند برای اینکه این مملکتءمتعلق به,مولای ما امام زمان,است واین,چند,دانشمند,باعلم,به اینکه میدانستند,اگر,باایران,همکاری,کنندبرایشان,خطرساز,است,باز,خیلی,خوب,همکاری,کردند,روحشان,شاد,
  • ۱۷:۱۰ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۴
    0 1
    البته اگر اصل خبر که روسها منتشر کردن صحت داشته باشه و کلکی برای تعویق دوباره راه اندازی بوشهر نباشه!!!!!!!!!!!!!!
  • ۱۷:۳۰ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۴
    0 1
    اتفاقا نيروگاه بوشهر برخوردار از تکنولوژي منحصر به فرده و شما بی اطلاع تشريف داري. چون اين نيروگاه رو اول زيمنس آلمان کليد زد و بعد رها کرد و بعد از بمبارانش در زمان جنگ عراق با ايران، روسها روي زيرساخت آلماني اون رو بنا کردند و بنابراين دارای ساختار بی نظير و بی همتایی است. در ضمن، طبق اعلام مسئولان خودمون، استاکس نت، نيروگاه بوشهر را هم آلوده کرده. تازه، اسرائیل قبلاً هم از اين خرابکاری ها کرده و به نظر جنابعالیه که بوشهر اهمیت خاصی براشون نداره که بخوان به خاطرش هواپیما ساقط کنند. اونها چون میدونند بهره برداری از نیروگاه نزدیکه این کار رو کردند که بقیه دانشمندان روس بترسند و نیروگاه رو نیمه کاره رها کنند و برن. لطفا اطلاعاتت رو بیشتر کن بعد حرف بزن!
  • علی ۲۱:۰۴ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۴
    0 1
    جناب ناشناس، وقتی از چیزی اطلاع نداری، لزومی نداره که از این اظهار نظرهای مضحک بکنی... ویروس استاکس نت بارها و بارها در داخل و خارج کشور توسط کارشناسان امنیتی مختلف تحلیل و مهندسی معکوس شده، و نتیجه تمام این تحلیل ها نشان میده که این ویروس سیستم های کنترلی اسکادا زیمنس برای کنترل سانتریفیوژهایی از نوع سانتریفیوژ های موجود در مجتمع نطنز را هدف قرار داده بود. در محل نیروگاه هسته ایی بوشهر سانتریفیوژی وجود نداره که بخواد تحت تاثیر این ویروس قرار بگیره. همچنین، هیچ مقام رسمی در ایران اعلام نکرده که ویروس استاکس نت بر روی عملکرد نیروگاه بوشهر تاثیری داشته. ویروس استاکس نت خیلی از سیستم های خانگی را هم آلوده کرده، ولی آلوده شدن به این ویروس به معنای عملکردن این ویروس نیست، چون این ویروس فقط در صورتی که سیستم قربانی پیش نیاز های لازم نرم افزاری و سخت افزاری مورد نظر ویروس را داشته باشد، فعال میشه، و سیستم های موجود در خانه شما یا در نیروگاه بوشهر این پیش نیازها را ندارند. و البته، در عملیات مهندسی معکوس و تحلیل این ویروس در داخل کشور عزیز ما هم روسیه نقشی نداشته، پس ادعای مهار این ویروس توسط اون افراد روس مثل ادعای شما مضحک و به دور از واقعیت هست. درباره نیروگاه بوشهر هم، منحصر به فرد بودن یک طراحی ربطی به منحصر به فرد بودن تکنولوژی نداره؛ نیروگاه بوشهر از این جهت که بخشی از آن توسط آلمان ها ساخته شده و بخشی دیگر توسط روس ها، در طراحی و زمان اتمام کار منحصر به فرد هست؛ اما نه تکنولوژی به کار رفته توسط آلمان ها تکنولوژی عجیب و غریبی بوده، و نه تکنولوژی به کار رفته توسط روس ها چیزی متفاوت از سایر نیروگاه هایی که روس ها در سایر نقاط جهان ساختند و میسازند بوده. درباره ترساندن دانشمندان روس، مراحل ساخت نیروگاه بوشهر تمام شده، و نیروگاه در فاز آزمایشی به سر میبره، پس ترسیدن یا نترسیدن دانشمندان روس تاثیری در کار نیروگاه نداره. همچنین، شرکت روسی مربوطه هم تنها فعالیتش نیروگاه بوشهر نبوده، بلکه این شرکت در طول مدت فعالیتش در نیروگاه های مختلف و پروژه های مختلف نظامی و غیر نظامی روسیه در داخل و خارج این کشور فعالیت داشته و داره؛ پس همچنان تحلیل ارائه شده و توضیحات جنابعالی غیر دقیق و آب دوغ خیاری هست، و همچنان منبع تحلیل یک سایت غیر رسمی عربی.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس