به گزارش مشرق، مجتبي شاكري، عضو شوراي مركزي جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي در گفتوگو با فارس در خصوص اقدامات جريان انحرافي، اظهار داشت: تجربه 32 ساله انقلاب اسلامي در مقابله با جريانهاي معاند، منافق و منحرف نشان ميدهد كه طيف جريانهاي مقابل گفتمان انقلاب اسلامي براي رخنه در ساختار سياسي نظام اسلامي با شدت و ضعف از شيوههاي مشتركي بهره ميبرند تا بتوانند در دوره مشخصي از زمان براندازي نظام را محقق كنند.
وي با بيان اينكه اين تلاشها داراي ابعاد نظري و عملي است، گفت: برخي جريانها و احزاب توانستند محورهاي بيشتري را به تحقق برسانند و برخي نيز با اجراي چند محور دچار فروپاشي و تسليم در مقابل مردم شدند.
عضو شوراي مركزي جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي تصريح كرد: فتنههاي جريانهاي مليگرا، ماركسيست، ليبرال، منافق و متحجر و گرد آمدن يكپارچه آنها در فتنه 88 و فتنههاي پيشرو نماد ويژگيهاي مشترك اين جريانات در مقابله با گفتمان انقلاب اسلامي است.
وي در ادامه ويژگيهاي مشترك جريانهاي منافق و انحرافي براي نفوذ و سلطه در ساختار نظام جمهوري اسلامي ايران را به شرح زير بيان داشت:
1- بيرون بردن پديده حق و تكليف خارج از دايره اسلام ناب و نظام ولايت فقيه و تفسير ديگر گونه از امور مهمي چون حجت شرعي، امر به معروف و نهي از منكر و تولي و تبري
2- جلب حمايت دشمن (آمريكا و صهيونيسم) و ارتباط سازماندهي شده با دستگاههاي اطلاعاتي آنان
3- همگرائي با طيفهاي مختلف و ائتلاف براي مقابله با نظام، قانون اساسي و ولايت فقيه
4- حذف و يا استحاله واژههيا كليدي گفتمان انقلاب اسلامي، جمهوري اسلامي، استكبارستيزي، مبارزه با صهيونيزم، پيشرفت و عدالت و مردمسالاري ديني.
5- انتقال حوزه ارزيابي گفتمان انقلاب اسلامي به خارج از حوزه نظام و واگذاري آن به داوريهاي بينالمللي.
6- تسلط بر پنج رسانه براي انتقال پيام و تكميل جنگ نرم، رسانه ملي، ماهواره، فضاي مجازي، خبرگزاريها، نشريات داخلي و سينما.
7- طراحي رويارويي خشونتآميز لايههاي اجتماعي با حاكميت با پروژههايي چون نافرماني مدني و حتي ترور فيزيكي به جاي گفتگوي مسالمتآميز.
8- تسلط بر چهار وزارتخانه خارجه، كشور، دفاع و اطلاعات.
9- طيف بياعتنايي با شكستن قانون در حوزه اسناد بالادستي، قوانين مجلس، شوراي نگهبان و مجمع تشخيص مصلحت نظام، مصوبات شوراي عالي انقلاب فرهنگي.
10- ساختارمند كردن قومي حزبي دولتي و بينالمللي در امر رانتخواري و مفاسد اقتصادي.
11- اشاعه اباحيگري سكولاريسم فمنيسم و بيبندرباري براي كسب مقبوليت و جلب آرا در انتخابات.
13- برقراري ارتباط خارج از عرف با شخصيتها و سازمانهاي به اصطلاح خصوصي
14- انفعال در مقابل تحريم و تهديدات غرب و تلاش در مقبول واقع شدن داوري و ارزيابي سازمانهاي بينالمللي.
15- دامن زدن به حاكميت دوگانه براي شكستن جايگاه رهبري و برنامهريزي براي ايجاد فاصله بين مردم و رهبري.
16- پنهان كردن راهبرد و رفتار سكولار خود (انسان، حقيقت، حكومت، هستي، بايدها و نبايدها) در پس نمادها و نمودهاي ديني و نگاه ابزاري به دين.