در یکی از صحنه های حسی و تاثیر گذار شخصی به ایفای نقش می پرداخت که از اوباش معروف و شناخته شده یکی از مناطق حاشیه ای تهران است. وی در محل سکونت خود فردی شناخته شده در زمینه توزیع و فروش مواد مخدر و مشروبات الکی بوده و به همین دلیل بارها از سوی مسوولان، دستگیر شده و به عنوان «شرور سابقه دار» معرفی شده است.

به گزارش مشرق، رضا استادی روزنامه نگار، در سایت شخصی خود نوشت:«صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران» که در کلام امام خمینی (ره) از آن به عنوان «دانشگاه عمومی» نام برده می شود؛ در ایام ارتحال بنیاگذار جمهوری اسلامی ایران فیلمی تلویزیونی پخش کرد که در آن یکی از اشرار باسابقه و شناخته شده جنوب تهران ایفای نقش کرده بود.

در این فیلم که در تعطیلات اخیر از یکی از شبکه های سیما پخش شد، در یکی از صحنه های حسی و تاثیر گذار شخصی به ایفای نقش می پرداخت که از اوباش معروف و شناخته شده یکی از مناطق حاشیه ای تهران است. وی در محل سکونت خود فردی شناخته شده در زمینه توزیع و فروش مواد مخدر و مشروبات الکی بوده و به همین دلیل بارها از سوی مسوولان، دستگیر شده و به عنوان «شرور سابقه دار» معرفی شده است و حتی از سوی این مسوولان دلسوز به مردم محل نیز به شکلی علنی معرفی شده است. نکته جالب توجه اینکه فرد مذکور در این فیلم در حالی حضور یافته که تعداد زیاد دیالوگ هایش او را از یک هنرور عادی متمایز و عملا تبدیل به بازیگری فرعی کرده که به سادگی از سوی مردم آن محل شناخته و باعث تعجب و اعتراض ساکنان محل شده است!

یکی از مخاطبان پایگاه اطلاع رسانی رضا استادی که از تماشای این فرد در تلویزیون دچار تعجب فراوان شده بود، طی تماسی با انتقاد شدید از مسوولان تلویزیون به دلیل عدم کنترل دقیق و صحیح بر تولیدات رسانه ملی گفت: « امام خمینی (ره) همواره تاکید داشته اند که میزان حال فعلی افراد است اما اینکه افرادی با چنین سابقه سیاهی در تلویزیون جمهوری اسلامی ایران مقابل دوربین می روند، باعث می شود تا از این حضور سوء استفاده کرده و آن را دلیلی موجه بر حمایت دستگاه های دولتی از فعالیت های خود بدانند و بعضا ادعای ارتباط با نهادهای دولتی و تحت حمایت قرار گرفتن از سوی آنها را مطرح کنند. حال آنکه اگر چنین فردی توبه هم کرده باشد، می توان در پشت صحنه از آن استفاده کرد نه اینکه او را مقابل دوربین برد»!

متاسفانه در سال های اخیر صدا و سیما به جای نظارت دقیق و جدی بر روند شکل گیری تولیدات نمایشی خود، ساخت این آثار را به شکل «پیمانکاری» به تهیه کنندگانی واگذار می کند که صرفا به دنبال کسب سود بیشتر هستند.یکی از راههای رسیدن به سود بیشتر نیز استفاده از چهره های ارزان قیمت و ناشناخته است که معلوم نیست با چه سابقه ای، چه رابطه ای و چگونه به این تهیه کنندگان معرفی می شوند؟! مشخصات این فرد و فیلم مذکور جهت بررسی دستگاه های نظارتی در پایگاه اطلاع رسانی رضا استادی محفوظ است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • ولایت ۱۳:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۳/۱۶
    0 0
    وقتی نظارت نباشه اون هم درصداوسیما نتیجه اش اینه دیگه . واقعا تاسف داره ....
  • مرتضي ۱۵:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۳/۱۶
    0 0
    اين درست كه امام فرمودند ميزان حال فعلي افراد است، ولي اين را هم فرموده‌اند كه اگر مفسدان و وابستگان به طاغوت اگر توبه كنند و يكي از اولياي الهي شوند هم، باز نبايد به آنها اجازه ورود به عرصه‌هاي فرهنگي را داد. متاسفانه اتفاقاتي در صدا و سيما مي‌افتد كه به سختي مي‌توان پذيرفت غيرعمدي و اتفاقي بوده باشد.
  • رسول ۱۹:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۳/۱۶
    0 0
    عاقبت بی توجهی همینه دیگه
  • Elyza ۱۲:۳۵ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    0 0
    Tochudwon! That's a really cool way of putting it!
  • علی ۰۹:۰۶ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۵
    0 0
    خدا بیامرز باعث وبانی هرج ومرج را... وقتی تحصیل کرده های خود سازمان بیکار میگردند وجای آنان را دوستان وآشنایان مدیران بدون تخصص بدون تجربه بدون سواد پر میکنند و افراد شایسته خانه نشین هستند چنین اتفاقی که خیلی هم مهم نیست بدتراز آن سیرنزولی کیفیت برنامه سازی واثرات نامطلوب آن درجامعه است آنهم ازرسانه ملی... چه میشد فقط سه کانال داشتیم آما اثبات می کردیم که درس گرفته مکتب اسلامیم و خوب درسمان را یادگرفته ایم... براستی میشود ما باخود صادق باشیم؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس