در روزهای اخیر عروسک هایی در برخی فروشگاه ها و اسباب بازی فروشی های سطح شهر خرید و فروش می شود که به نظر می رسد این عروسک ها با آنچه درتعریف کاربری وسیله بازی عروسک مشخص شده تفاوت چشم گیری دارد.

 گروه فرهنگی مشرق--شاید زمانی که برای اولین بار در جهان وسیله اسباب بازی کودکان «عروسک» به بازارها عرضه شد ، هیچ کس فکرش را هم نمی کرد که با گذشت زمان به تدریج این وسیله بازی قابلیت گذشته خود را از دست دهد و به عنوان یک ابزارتهدید علیه امنیت اخلاقی جوامع به کار گرفته شود. در ماه های گذشته در سطح فروشگاه ها ی سطح شهر به ویژه کلانشهرها عروسک هایی خرید و فروش می شود که در اصطلاح به آنها «عروسک های عشقی» گفته می شود!

به گزارش خبرنگار«مشرق»، در ماه های گذشته عروسک هایی دربرخی فروشگاه ها و اسباب بازی فروشی های سطح شهر خرید و فروش می شود که به نظر می رسد این عروسک ها با آنچه درتعریف کاربری وسیله بازی عروسک مشخص شده تفاوت چشم گیری دارد و سرآغازی برای نوعی هجمه فرهنگی خطرناک علیه سلامت اخلاقی جامعه به ویژه سلامت اخلاقی کودکان است!

عروسک های دختر و پسر با صدای دوستت دارم!
این وسیله بازی به این صورت ساخته شده که دو عروسک اصلی دختر و پسر درمقابل یکدیگر قرارگرفته و از ناحیه پا و کمر به هم متصل شده اند.
ما بین این دوعروسک سنسورصوتی قلب مانندی قرارگرفته و زمانی که صورت های این دوعروسک روی هم قرارمی گیرد، سنسورعروسک ها فعال شده و صدای ضبط شده نازک و تحریک آمیز یک زن از بلندگوی تعبیه شده در داخل قلب این دوعروسک به گوش می رسد. این صدای ضبط شده چندین بارجمله « I love you» ،«دوستت دارم» را تکرارمی کند!
این درحالی است که درطراحی این عروسک ها ازجذابیت ها و زیبایی های خاصی استفاده شده که به راحتی مورد پسند کودکان قرارمی گیرد: «رنگ ، صدای نازک زنانه و لباس دخترانه»

خرید وفروش عروسک های عشقی با قیمت 20 تا 40 هزار تومان
براساس مشاهدات خبرنگار«مشرق» این عروسک ها در حال حاضر با قیمت 20 تا 40 هزار تومان به فروش می رسد. یکی ازفروشندگان این نوع ازعروسک ها با بیان اینکه این نوع ازعروسک ها در چند ماه گذشته وارد بازار شده به خبرنگار«مشرق» گفت: تمامی این عروسک ها از دو کشورتایلند و یا چین وارد کشور می شود.
به گفته وی درماه های گذشته استقبال نسبتا خوبی ازاین وسیله بازی صورت گرفته است!

تبلیغ«عروسک های عشقی» در فضای مجازی!
به موازات عرضه این وسیله بازی درفروشگاه های سطح شهر، تبلیغاتی درقالب ایمیل با مضامین«بسته های عشقی» برای تعداد زیادی ازکاربران ارسال شده است، بسته های عشقی که دراین آگهی های اینترنتی تبلیغ می شود شامل عروسک های عشقی ، عطرهای تحریک آمیز و بعضا عکس هایی با مضامین عشق و رواط دختر و پسراست که بدون هیچ ضابطه ای از طریق اینترنت خرید و فروش می شود.

کسب درآمد بیشتر با ترویج « فرهنگ سکسوالیته »!
به باورمحسن شهریاری روانشناس و استاد دانشگاه و عضو هیات علمی دانشگاه روانشناسی دانشگاه تهران این روزها سازندگان این نوع ازعروسک ها برای جذب مخاطب و فروش بیشتراستفاده ازشگردها و تکنیک های تبلیغی جدیدی را دردستورکار خود قرار داده اند.
این استاد دانشگاه با بیان این مطلب به خبرنگار«مشرق» گفت : با توجه به گسترش اطلاعات در فضای مجازی به نظر می رسد استفاده از راهکار جدید جذب مخاطب بتواند تا حد زیادی برای سرشاخه ها و عناصر اصلی وارد کننده این نوع ازعروسک ها سودآور باشد.
بنابراظهارات شهریاری اینکه چرا تعدادی از شرکت ها برای فروش بهتر و تبلیغ محصولات خود این بار عروسکی را وارد کشور کرده اند که درتضاد با فرهنگ اخلاقی است ، کاملاً مشکوک است.
به باوروی سازندگان این عروسک ها برای کسب درآمد بیشتر محصولی را به بازارعرضه کرده اند که به دنبال ترویج فرهنگ« سکسوالیته» درکشورهای اسلامی است.

عروسک ابزار ترویج فرهنگ سکسوالیته درکشورهای غربی
به تصریح این روانشناس در کشورهای غربی فرهنگی به نام «سکسوالیته» وجود دارد که این فرهنگ به دنبال تحریک نیازهای جنسی افراد است و ترویج آن همواره با ابزارهایی همانند عروسک، نرم افزار و وسایل تحریک آمیز همراه بوده است.
شهریاری با بیان این مطلب که تبلیغات بسته های عشقی بیشتردرسایت‌ها و وبلاگ‌ها دیده می‌شود، افزود: سازندگان این عروسک ها درجریانی کاملا برنامه‌ریزی شده و حرفه ای، مخاطب را با الفاظی همچون «عشق» ، «دوست داشتن» «یک اسباب بازی جدید ویژه جوانان عاشق» به خود جذب کرده و اینگونه عروسک ها و بسته ها را در اختیارکاربران قرار می‌دهند.

عروسک های عشقی بنیان خانواده را هدف گرفته است
اما این کارشناس ضمن هشدار نسب به توزیع گسترده عروسک های عشقی در کشور گفت : نکته قابل توجه در این عروسک ها این است که افراد را در سنین مختلف ازکودکی تا جوانی و با هرگرایش را به سمت خود جلب می کند.
به هر روی با توجه به تأثیرو نفوذ خطرناک چنین عروسک هایی در ذهن کودکان ، لزوم بررسی دقیق و ارائه راهکارهای موثر برای کاهش آسیب های این وسایل بازی که بنیان خانواده‌ها و فرهنگ جامعه را هدف گرفته، کاملا روشن است.

 *علی البرزی

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس