کد خبر 49665
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۹:۵۱

در ميان منتخبين تنها عادل فردوسي پور حاضر به دريافت جايزه از دست اسفنديا رحيم مشايي نشد.

به گزارش مشرق، آينده نوشت: دومين ماه از ???? در حالي سپري شد که همچنان حواشي ماه هاي پاياني ???? چشمگير است؛ حواشي اي که يک سرش به اسفنديار رحيم مشايي قدرتمندترين چهره دولت متصل مي شود و جالب آنکه تا کنون از ديد رسانه هاي منتقد جريان مشايي به دور مانده و تنها اشاره اي به چنين حواشي در سطح برخي رسانه ها شده و به جزئيات اين واقعه پرداخته نشده است؛ واقعه اي که بر اساس آن، با فرمولي جالب اسفنديار رحيم مشايي به عنوان چهره فرهنگي سال پيشين برگزيده شد، علي اکبر صالحي که تازه بهمن ماه وزير امورخارجه شد، به عنوان چهره سياسي سال ?? انتخاب شدند.

مجله رونا يکي از رسانه هاي مکتوبي است که به طيف رسانه اي اسفنديار رحيم مشايي منتسب شده و در آخرين مرتبه نيز خبرنگار حامي مشايي و بقايي به عنوان يکي از عوامل افزايش توان رسانه اي و بازوي سياسي جريان متصل به مشايي از آن در کنار برخي روزنامه ها و مطبوعات ديگر نام برد و اتفاقاً اين رابطه به صورت صريح تکذيب نشده بلکه با برخي حرکت ها، بر شائبه روابط خاص اين رسانه با جريان مشايي افزوده شده که انتخاب وي از سوي اين رسانه به عنوان چهره فرهنگي سال ???? يکي از اين اتفاقات بود که آنچنان به آن پرداخته نشد؛ انتخابي که در کنار ديگر برگزيدگان سال ?? در جشني عظيم رونمايي شد.

اين جشن که علي الظاهر شرکت هاي خودروساز اسپانسرش بوده اند، در حالي در نخستين سالگرد اين مجله برگزار شد که مجله تايمز هم در دهمين سالگردش چنين برنامه اي نداشته است! حضور سالار عقيلي در اين جشن و خواندن آواز وطنم و اجراي چندين گروه موسيقي، اهداء جوايز خاص به منتخبين که گفته مي شود در ميان منتخبين تنها عادل فردوسي پور حاضر به دريافت اين جايزه نشده، بخشي از هزينه هاي برگزاري جشني است که مشخص نيست چرا نشريات پرسابقه خانوادگي هم توان اقتصادي برگزاري اش را ندارد.

به هر حال همه مجلات هم حاضر نمي شوند هر شخصي را به عنوان چهره فرهنگي يا سياسي سال معرفي کنند که رونا حاضر مي شود و عليرضا باذل سردبير اين مجله هم گفت: که انتخاب هاي سياسي از خارج از حوزه او صورت پذيرفته و نشاني شخص ديگري را داد که امکان تماس آينده علي رغم تلاش ها با اين شخص و اخذ توضيحات فراهم نشد.

هرچند در اين مراسم برخي انتخاب ها همچون معرفي عليرضا قرباني به عنوان چهره موسيقي سال قابل دفاع است، اما در عين حال در اين مراسم که فيلمش حاوي نکات جالبي است و به واسطه عدم امکان نمايش کاملش، گوشه هايي از اين برنامه ديدني در قالب هشت دقيقه آمده، اسفنديار رحيم مشايي که دقيقاً مشخص است چه حرکت هاي شاخصي را انجام داده، به عنوان چهره فرهنگي سال ?? انتخاب مي شود: آينده گرا و دورانديش در تبيين جريان هاي فرهنگي در دهه آينده، توانمند در پردازش هندسه فرهنگي کشور، پايش رويکردهاي سنتي در عرصه فرهنگي و توسعه همه جانبه آن با برداشت از تمام ذائقه هاي فرهنگي و توليد ايده هاي فرهنگي در بستر ايران اسلامي برخي از مواردي بود که زريبافان رئيس بنياد شهيد در اين مراسم به عنوان ويژگي هاي مشايي براي انتخاب شدن، روخواني کرد!

در ادامه نيز مشايي روخواني مشابهي براي وزير امور خارجه مورد وثوقش انجام داد و براي معرفي علي اکبر صالحي که دو ماه از حضورش در کرسي اول ديپلماسي کشور به عنوان وزير مي گذشت، به عنوان چهره سال ??(!)، از او با چنين ويژگي هايي ياد کرد: تبيين گر دانش سياسي روز، ديپلماسي موفق و همه جانبه با رويکرد توسعه دانايي محور، کياست در خارج و فراست در داخل و دورانديش در ترکيب و… که البته مشايي براي صالحي يک ويژگي هم از خودش ذکر کرد و آن داشتن چهره اي متفکر و در عين حال زيبا و مهربان است که به گفته مشايي اين خيلي مهم است.

در اين مراسم البته مهناز افشار هم يکي از منتخبين بود و به عنوان چهره سال زن سينماي ايران انتخاب شد که با حضور بر روي سن مورد تشويق حاضرين من جمله مشايي و علي آبادي قرار گرفت.

افشار در اين مراسم با اشاره به اينکه مي ترسد باز هم همچون همچون جشنواره فجر اشتباه کند و از عوامل جدايي نادر از سيمين به جاي عوامل فيلمي که در آن بازي کرد، تقدير کند و مريض شود، با همان طرز صحبت کردن خاصش عنوان کرد: «انشاءالله که هميشه حال هممون خوب باشه، مرسي!»

از گوشه هاي جالب اين مراسم يادآوري ميلاد حضرت رسول و مهر و رحمت خاتم رسل توسط حامد بهداد، بازيگر مرد منتخب سال اين مراسم بود که بهداد در اين هنگامه از مسئولاني که نشسته بودند، مشايي و علي آبادي، درخواست کرد قدري با مردم مهربان تر باشند اما آنچه فراموش نشدني است نوع رفتار مسعود زريبافان رئيس بنياد شهيد و تمجيد مشايي بود.

هنگامي که مجري مراسم از علي آبادي خواست که بالاخره مسکن خديجه آزادپور، ووشوکار طلايي ايران در بازيهاي آسياي گوانگ ژو را بدهند و در نهايت از مشايي هم درخواست کرد که پيگير رسيدن اين قهرمان به حقش بشود، زريبافان بلندگو را از مجري گرفت و عنوان کرد: «يکي بايد به خود آقاي مشايي خونه بدهد، چون ايشون خودش خونه نداره!»

تماشاي اين فيلم که با کيفيت پايين براي سهولت در مشاهده قرار داده شده را از دست ندهيد تا دريابيد چرا برخي صاحب نظرات مسائل فرهنگي و سياسي با مشاهده اين انتخاب ها و چينش جالبشان کنار هم متوجه شده اند تا چه ميزان از درک کمي نسبت به مسائل فرهنگي و سياسي و شاخصه هاي شناسايي يک چهره برتر فرهنگي يا سياسي برخوردارند!
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس