يک هفته‌نامه فرانسوي با افشاي ابعاد دخالت غرب در ناآرامي‌هاي سوريه ثابت مي‌کند که بسياري از کشورهاي جهان به دنبال ايجاد ناامني در سوريه و براندازي حاکميت آن هستند.

به گزارش گروه بين الملل مشرق، يک هفته نامه فرانسوي تحقيقات گسترده‌اي را در زمينه ابعاد دخالت غرب در ناآرامي‌هاي به وجود آمده در سوريه را مورد بررسي قرار داده و تأکيد مي‌کند که حوادثي که سوريه شاهد آن است، اتفاقي نيست بلکه اين اتفاقات کاملاً برنامه‌ريزي شده است و از سوي برنامه ريزان و طراحان متخصص داخلي و جريان‌هاي خارجي، هماهنگي مي‌شود تا بتواند در راستاي اهداف مشخص خود ناامني و هرج و مرج را در سوريه رواج دهد.
"نوول آبزرواتور" در شماره اين هفته خود، در گزارشي با عنوان "سوريه و شبکه‌هاي الکترونيک محرمانه" با "فداء السيد" از معارضان سوري که در سوئد اقامت دارد گفت وگو کرده است.
وي مدير سايت "انقلاب مجازي سوريه" ["الثورة السورية المفترضة"] در اينترنت است؛ وي همچنين مسؤول اصلي انتشار عکس‌هايي است که هر هفته از سوريه مخابره مي‌شود و به همراه شبکه سري که در داخل و خارج از سوريه فعال است، سعي مي‌کند تا آنها را براي انتشار در سايت‌ها و شبکه‌هاي تلويزيوني گوناگون آماده کند.
اين هفته‌نامه در تحقيقات خود مي‌نويسد که "اسامه المنجد" که نخستين فردي است که دستگاه‌هاي ارتباطي مخفي را به سوريه وارد کرده است از سال 2005 ميلادي در لندن زندگي مي‌کند. ‌او رشته تحصيلات "مبارزه صلح‌آميز" را خوانده و در ماه هاي قبل از تظاهرات ده ها جشنواره براي معارضان داخلي سوريه برگزار کرده تا براي حوادث کنوني خود را آماده کنند.
اين نشريه مي‌افزايد که اين دوره‌هاي آموزشي در تعدادي از کشورهاي خارجي مانند ترکيه و اردن که رفت وآمد به آنها نيازمند رواديد نيست برگزار شده است. بيشتر کساني که در اين دوره‌ها آموزش مي‌ديده و خود را مدافعان حقوق بشر نام گذاشته بودند، مي‌گويند که در اين دوره‌ها که چند هفته قبل از آغاز اعتراضات بود، دستگاه‌هاي ارتباطي پيچيده‌اي را تحويل گرفته‌اند.
اسامه المنجد اذعان کرده است: «من با دوستانم از بعد از سقوط بن علي در تونس، واردات اين دستگاه‌ها به سوريه از طريق ماهواره‌ها، رايانه‌هاي همراه و تلفن‌هاي کوچک را آغاز کرديم.»
"شبکه شام" نيز که مقر اصلي آن در آمريکا قرار دارد، در پايان فوريه و سه هفته پيش از آغاز اعتراضات در سوريه راه‌اندازي شده است تا با سرمايه‌گذاري آمريکايي ها بتواند نقش خود را در پيشبرد اهداف غرب در قبال سوريه ايفا کند.
بدين ترتيب بود که صدها دستگاه ارتباطي از طريق فرودگاه‌ها و مرزهاي اردن، لبنان و ترکيه وارد سوريه شد.
هماهنگي هاي انجام شده براي بزرگنمايي تظاهرات و اعتراضات مردمي در سوريه تا حدي است که هر فرد، مسؤوليت يکي از شهرهاي اين کشور را بر عهده دارد. "فراس الأتاسي" که در رياض اقامت داشت، مسؤول انتشار اخبار و تصاوير "حمص" بود و "عمار عبدالحميد" که در واشنگتن سکونت دارد رخدادهاي دمشق را گزارش مي‌دهد؛ فعالان ديگري نيز در ترکيه، لبنان و کويت و استراليا به پشتيباني از کودتاي خزنده غرب در سوريه مي پردازند.
"عمرو" نام مستعار يک دانشجوي سوري است که در پاريس مستقر است. وي با ارتباط ‌گيري با "فداء‌ السيد" در استکهلم، مسؤوليت پخش مستقيم اتفاقات سوريه از طريق شبکه الجزيره را بر عهده دارد. او تمام اين کارها را در آپارتمان کوچک خود در حاشيه پاريس انجام مي‌دهد. او با تلفن‌هايي که امکان انتشار زنده تصاوير ضبط شده را دارد و از طريق يک پزشک به تعدادي از جريا‌هاي مخالف داخلي تحويل داده شده، تصاوير تظاهرات را بصورت مستقيم در الجزيره پخش مي‌کند.
به گزارش مشرق، اين نشريه فرانسوي در مورد جانبداري الجزيره در زمينه حوادث سوريه مي‌نويسد که الجزيره در ابتدا تصاوير مستقيم از اين کشور را پخش نمي‌کرد و سعي داشت تا در قبال اين حوادث بي‌طرف باشد اما در اواسط ماه گذشته ميلادي اين سياست تغيير کرد و اکنون اين شبکه با شبکه‌هاي غربي در دستيابي به بهترين عکس‌ها از سوريه بصورت اختصاصي رقابت مي‌کند، عکس‌هايي که گاه با عمليات رواني و ابزار‌هاي الکترونيک دستکاري شده‌اند.
نوول آبزرواتور در ادامه فاش کرده است: فداء السيد در 28 آوريل به دوحه رفت و ديداري فوق محرمانه با مديران شبکه الجزيره قطر داشت؛ او حتي سعي کرد تا اين ديدار از ديد دستگاه‌هاي جاسوسي نيز مخفي بماند و در اين راستا قبل از سفر، صورت خود را تراشيد و يک روز زودتر از موعد مقرر به قطر رفت و در هتلي که برايش رزرو شده بود نيز اقامت نکرد.
وي در بيان استقبال گرم مديران الجزيره از خود مي‌گويد که آنها گفتند که تصاوير ضبط شده را به رقيبان اين شبکه مانند العربيه و بي‌بي‌سي ندهد، اين موضوعي بود که السيد آن را نپذيرفت.
به نوشته اين هفته‌نامه بسياري از فعالان در خارج از کشور راهکارهاي فرار از دست مأموران در صورت بازداشت شدن و نحوه حفاظت از اطلاعات خود را آموخته‌اند و تعدادي از مؤسسات غربي دوره‌هاي آموزشي را بطور کاملاً محرمانه در کشورهاي همسايه براي اين افراد در نظر گرفته است.
به عنوان نمونه، مؤسسه "فرانت آنلاين" که يک سازمان غيردولتي ايرلندي است، اين افراد را براي حذف اطلاعات از راه دور و نحوه ارتباط ايميلي بصورت محرمانه آموزش داده است. اين در حالي است که "رامي نخله" يکي ديگر از مخالفان سوري، اين آموزش‌هاي پيچيده را در فوريه سال 2010 ميلادي، مستقيماً در آمريکا ديده است.
گزارش هاي متعدد ديگري نيز درباره تلاش هاي غربي ها و صهيونيست ها براي تزلزل موقعيت دولت سوريه و انتشار اخبار و تصاوير آميخته به راست و دروغ وجود دارد که بسياري از رسانه ها از انتشار آنها امتناع مي کنند.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس