کد خبر 48275
تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۷

اين روزها به مدد تکنولوژي و سيستم پيامکي تبليغاتي، اتفاقات جالبي افتاده و از تبليغ تئاتر، کتاب، وسايل و لوازم ورزشي و پيامک صيغه! براي افراد ارسال مي‌شود.

به گزارش مشرق، اين روزها به مدد تکنولوژي و سيستم پيامکي تبليغاتي، اتفاقات جالبي مي افتد از تبليغ تئاتر و کتاب و وسايل و لوازم ورزشي تا خبر سايت‌هاي مختلف و فروشگاه‌هاي مجازي و پيامک صيغه! براي افراد ارسال مي شود.

پيرو حواشي پيامک صيغه اي و گزارش مربوط به آن «صيغه پيامکي، جوانان سرگردان و خيابان‌هاي آرام» که در برنا منتشر شد، برنا حکم فقهي اين مساله را از مراجع عظام تقليد سوال نمود که مي توانيد پاسخ آن را ببينيد.

سوال: خواندن صيغه موقت به وسيله پيامک تلفني و بدون اذن پدر چه حکمي دارد؟ آيا تبليغات اينگونه اقدامات در ميان جامعه جايز است؟

رهبر فرزانه انقلاب اسلامي حضرت آيت الله العظمي خامنه اي (مدظله العالي): در هر صورت در ازدواج با دختر باکره اجازه پدر يا جدّ پدرى او لازم است و بنابر احتياط بدون آن عقد صحيح ‏نيست؛ و براى عقد نوشتن کافى نيست و به احتياط واجب بايد صيغه با لفظ عربى صحيح تلفظ شود.

حضرت آيت الله مکارم شيرازي: در مورد ازدواج دختر باکره، اين کار بدون کسب اجازه ولىّ دختر جايز نيست و منظور از باکره دخترى است که قبلا شوهر نکرده است، خواه عضو بکارت موجود باشد، يا نه. در صورت اذن پدر هم عقد بايد حضوري خوانده شود.

حضرت آيت الله سيستاني: عقد بدون اذن پدر جايز نيست و باطل است و بايد عقد واجد شرايط لفظي اجرا شود.

همچنين يک تن از مجتهدين و مدرسين حوزه علميه اين گونه پاسخ داده اند:

آيت الله علوي گرگاني: جايز نيست و تبليغ آن هم حرام است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس