سردار اسکندر مومني روز سهشنبه در گفتوگو با ايسنا، با اشاره به ابلاغ قانون بودجه سال 90 گفت: بر اين اساس کليه مالکان خودرو داراي جريمه معوق تا پايان سال 89 در صورتي که تا پايان سوم آذرماه سال جاري نسبت به پرداخت جريمه معوق خود اقدام کنند جريمه ديرکرد آنها ـ 2 برابر شدن مبلغ جريمه ـ بخشوده ميشود.
وي افزود: تنها جرايم معوق رانندگان تا پايان سال 89 مشمول اين قانون است و بخشودگي جرايم معوق مشمول قبوض سال 90 نخواهد شد.
رييس پليس راهور ناجا تصريح کرد: در صورتي که رانندگان در مهلت 6 ماهه تعيين شده نسبت به پراخت و تسويهحساب قبوض جريمههاي راهنمايي و رانندگي خود اقدام نکنند، مجددا جريمه ديرکرد آنها به قبضهايشان باز ميگردد.
وي خاطرنشان کرد: بر اساس قانون بودجه سال 90 پنجاه درصد از درآمد حاصل پس از واريز اين جرايم به خزانه تا سقف دو هزار و 500 ميليارد ريال بابت ارتقاي توان ناجا در کنترل فضاي مجازي، توسعه ساماندهي مراقبتي و کنترل هوشمند و ... با رعايت قوانين و مقررات هزينه خواهد شد.
ضبط گواهينامه و پلاک خودرو در انتظار رانندگاني که جريمه معوق خود را در مهلت قانوني نپردازند
رييس پليس راهور ناجا با اشاره به قانون جديد رسيدگي به تخلفات رانندگي به ايسنا گفت: هرگاه راننده متخلف ظرف مهلت چهار ماه از تاريخ ابلاغ قبض جريمه متخلف، جريمه مربوطه را پرداخت نکند از سوي راهنمايي و رانندگي اخطاريه کتبي با مهلت يکماهه مبني بر پرداخت جريمه به وي ابلاغ ميشود و در صورت پايان مهلت و عدم پرداخت، ضمن ضبط گواهينامه، پلاک وسيله نقليه تا زمان پرداخت جريمه در سامانه راهنمايي و رانندگي توقيف خواهد شد.
وي افزود: همچنين در صورتي که مبلغ جريمه خودرويي به ده ميليون ريال برسد راهنمايي و رانندگي موظف است مراتب را به مالک خودرو اعلام و چنانچه ظرف مهلت يکماه از تاريخ ابلاغ، مالک خودرو نسبت به پرداخت جريمه يا اعتراض اقدام نکند، راهنمايي و رانندگي مکلف به توقيف خودرو تا پرداخت جريمه است. در صورت اعتراض، واحد مزبور موظف است درخصوص اين موارد ظرف يک هفته تعيين تکليف کند.