نماينده ولي فقيه و سرپرست حجاج ايراني در حکمي حجت الاسلام و المسلمين احمد عابدي را به رياست پژوهشکده حج و زيارت منصوب کرد.

به گزارش مشرق به نقل از رسا، حجت الاسلام علي قاضي عسکر، نماينده ولي فقيه و سرپرست حجاج ايراني در حکمي جناب حجت الاسلام والمسلمين احمد عابدي را به رياست پژوهشکده حج و زيارت منصوب کرد.

براساس اين گزارش، در اين حکم، دليل انتصاب حجت‌الاسلام والمسلمين عابدي، شايستگي هاي فراوان علمي، اخلاقي و عملي و تجربيات ارزشمند در حوزه هاي مختلف پژوهشي و تدريس و آموزش علوم اسلامي عنوان شده است.

در بخشي از اين حکم خطاب به استاد عابدي آمده است: اميد است با توانمندي هاي فراواني که در جنابعالي مشهود است، و با توجه به شرح وظايف مصوب و نيز بهره گيري از عالمان، ‌انديشمندان ‌نويسندگان و فرهيختگان حوزه و دانشگاه، گامي بلند و اساسي در زمينه هاي پژوهشي مرتبط با حج و زيارت برداشته، از تمامي ظرفيت ها در اين حوزه استفاده و در انجام وظايف محوله کوشا و موفق باشيد.

شايان ذکر است که طبق نامه شماره 8810/22 مورخ 28/1/90 معاونت آموزشي وزارت علوم، ‌تحقيقات و فناوري مبني بر ابلاغ مصوبه جلسه مورخ 21/12/89 شوراي گسترش آموزش عالي با تأسيس پژوهشکده حج و زيارت وابسته به بعثه مقام معظم رهبري موافقت شده است.

گفتني است، شوراي گسترش دانشگاهها و مرکز آموزش عالي ماه گذشته با تشکيل پژوهشکده حج و زيارت زير نظر بعثه مقام معظم رهبري موافقت کرد. مرکز اين پژوهشکده که در قم خواهد بود پنج گروه پژوهشي خواهد داشت، که عبارتند از: اخلاق و اسرار حج ، کلام و معارف حج، مطالعات اجتماعي حج، فقه و حقوق حج و تاريخ و سيره حج، پنچ گروه پژوهشي پژوهشکده حج خواهد بود.

حجت الاسلام والمسلمين احمد عابدي در سال 1339 در نجف آباد به دنيا آمد. ايشان در سال 1351 وارد حوزه علميه شد و همزمان با دروس حوزوي، تحصيلات غيرحوزوي خود را نيز ادامه داد.

وي در سال هاي تحصيل، از محضر استادان بزرگي چون حضرات آيات بهجت، شيخ مرتضي حائري، وحيد خراساني، شيخ جواد تبريزي، يحيي انصاري شيرازي، غلامرضا صلواتي، حسن زاده آملي و کوکبي دروس فقه، اصول و فلسفه را با موفقيّت فراگرفت. و نيز سال ها از محضر استاد آيت اللّه شيخ حسن تهراني به صورت خصوصي کسب فيض کرد.

وي از سال 1356 تدريس علوم حوزوي را آغاز و از سال 1377 به تدريس خارج فقه و اصول پرداخت.

تحصيلات دانشگاهي استاد عابدي تا اخذ دکتراي فلسفه از دانشگاه تهران ادامه يافت و از سال 1369 تدريس در مقطع کارشناسي ارشد و دکتري رشته هاي فلسفه و علوم قرآني و مديريت دفاعي و راهبردي در دانشگاه را شروع کرد.

استاد عابدي با سابقه 91 ماه جبهه، داراي «نشان فتح» عمليات فتح المبين از سوي فرمانده کلّ قوا مي باشند.

آثار قلمي استاد 17 کتاب و حدود 150 مقاله از جمله 1.آشنايي با بحارالانوار؛ 2. تحقيق ال‍ح‍اش‍ي‍ه‌ ع‍ل‍ي‌ ال‍ه‍ي‍ات‌، ال‍ش‍رح‌ ال‍ج‍دي‍د ل‍ل‍ت‍ج‍ري‍د، کتاب سال 1375 جمهوري اسلامي ايران؛ 3. 4.تصحيح و تحقيق الاداب‌ ال‍دي‍ن‍ي‍ه‌ ل‍ل‍خ‍زان‍ه‌ ال‍م‍ع‍ي‍ن‍ي‍ه‌؛ 5.تصحيح و تحقيق ال‍ح‍اش‍ي‍ه‌ ع‍ل‍ي‌ ش‍روح‌ الاش‍ارات‌ (الاش‍ارات‌ و ش‍رح‌ الاش‍ارات‌ و ش‍رح‌ ال‍ش‍رح‌ و ح‍اش‍ي‍ه‌ ل‍ب‍اغ‍ن‍وي‌). 6. ب‍ارق‍ه‌ه‍اي‌ رح‍م‍ان‍ي‌(به مناسبت ک‍ن‍گ‍ره‌ ج‍ه‍ان‍ي‌ ب‍زرگ‍داش‍ت‌ دوي‍س‍ت‍م‍ي‍ن‌ س‍ال‍گ‍رد ت‍ول‍د ش‍ي‍خ‌ ان‍ص‍اري‌)؛ 7. م‍ک‍ت‍ب‌ ک‍لام‍ي‌ ق‍م‌؛ 8. دروس‌ م‍ن‍طق‌ و ف‍ل‍س‍ف‍ه‌؛ 9.تصحيح و تحقيق شوارق الالهام في شرح تجريد الکلام؛ 10. ف‍ل‍س‍ف‍ه‌ زي‍ارت‌: ت‍رج‍م‍ه‌ و ش‍رح‌ رس‍ال‍ه‌ (زي‍اره‌ ال‍ق‍ب‍ور) ف‍خ‍ر رازي‌؛ 11. ت‍وح‍ي‍د و ش‍رک‌ در ن‍گ‍اه‌ ش‍ي‍ع‍ه‌ و وه‍اب‍ي‍ت‌: ب‍ررس‍ي‌ و ن‍ق‍د اف‍ت‍رائات‌ دک‍ت‍ر ق‍ف‍اري‌ ب‍ر م‍ذه‍ب‌ ش‍ي‍ع‍ه‌؛ 12.مقاله «حرکت حبّي»، بهترين مقاله سال 1375 از سوي جشنواره مطبوعات؛ 13. مقاله «انديشه هاي فلسفي امام خميني قدس سره »، مقاله برگزيده جشنواره اشراق به شمار مي‌آيد.

حجت الاسلام والمسلمين عابدي افزو ن بر فعاليتهاي علمي پژوهشي مديريت اجرايي از جمله نمايندگي حضرت امام(ره) در لشگر 7 وليعصر در دوران دفاع مقدس، مدير گروه فلسفه دانشگاه قم، عضو شوراي مطالعات راهبردي داعا، عضو هييئت امناء دفتر تبليغات اسلامي، مسئول پژوهشکده علوم قرآني علامه طباطبايي، مسئول کتابخانه تخصصي کلام و مدير مدرسه علميه جانبازان را تاکنون به عهده داشته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس