به گزارش مشرق به نقل از شبکه اطلاعرساني بازرگاني ايران 'حيدرعلي هاشمي' با اشاره به اينکه پس از اجراي قانون هدفمندي يارانهها به منظور افزايش سطح کيفي نان، برنامهها و بستههاي اجرايي متعددي طراحي و تدوين شد،خاطرنشان کرد:يکي از برنامههايي که در اين خصوص دنبال شد، سنجش کيفيت نان توسط سامانه جامع پيامکي بود که براساس آن مردم نظرات خود در مورد کيفيت نانهاي توليدي در نانواييهاي سراسر کشور را اطلاع داده و ارسال ميکردند.
وي هدف از اجراي اين طرح را ايجاد يک فضاي رقابتي سالم ميان واحدهاي نانوايي براي بهبود کيفيت نان در کشورعنوان کرد و افزود: مرحله نخست اين طرح از دي ماه طي يک دوره دو ماهه برگزار شد و پس از آن در اسفند سال گذشته از واحدهاي نانوايي برتر که توسط مردم انتخاب شده بودند، تقدير شد.
هاشمي ادامه داد: مرحله دوم طرح مذکور نيز از 16 اسفند سال گذشته تا 15 ارديبهشت ماه امسال برگزار شد که بر اساس گزارشهاي رسيده متوسط نمره کيفيت نان توليدي کشور طي اين دو ماه برابر با 7/82 از 100 نمره بوده است.
به گفته وي، بالاترين نمره کيفيت نان در طول اين مدت به ترتيب مربوط به استانهاي آذربايجان غربي، گيلان و سمنان بوده است.
وي تصريح کرد طي اين دوره، سطح کيفيت نان توليدي تنها 40 درصد از استانهاي کشور داراي روند افزايشي بوده و استان کرمانشاه با نرخ رشدي معادل 9/23 درصد بالاترين روند رشد کيفيت نان توليدي را به خود اختصاص داده است.
هاشمي گفت:سه استان فارس، سمنان و تهران از نظر تعداد پيامک ارسال شده به ازاي هر نانوايي توانستهاند بالاترين سطح مشارکت را در ارزيابي کيفيت نان داشته باشند وهمچنين سه استان سمنان، فارس و خراسان رضوي از نظر درصد نانواييهايي که مورد ارزيابي کيفيت قرار گرفتهاند، بيشترين مشارکت را داشتهاند که در مجموع استانهاي سمنان، فارس و گيلان توانستهاند بهترين امتياز را طي اين دوره کسب کنند.
گفتني است بهترين نمره کيفيت نان توسط مشتريان نانوائيها به ترتيب به نان لواش (85 از 100)، بربري (84.5 از 100)، تافتون (78 از 100) و سنگک (77.5 از 100) اختصاص يافته است.
رئيس مرکز پژوهشهاي غلات اعلام کرد: بر اساس گزارش مربوط به سامانه جامع پيامکي سنجش کيفيت نان، متوسط نمره کيفيت نان کشور در دو ماهه منتهي به 15 ارديبهشت ماه امسال برابر با 7/82 از 100 نمره بوده است.