کد خبر 47025
تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۵

نمايندگان مجلس از فضاي سياست زده در استان متبوع خود به دليل دخالت برخي از نيروهاي دولتي در فضاي انتخاباتي منتهي به انتخابات 12 اسفندماه امسال ابراز نگراني مي کنند. <BR>

به گزارش مشرق به نقل از مهر، تداخل فعاليت هاي قانوني دولتمردان با فعاليت هاي انتخاباتي از موضوعاتي است که در سابقه سياسي جمهوري اسلامي قدمتي به اندازه تاريخ آن دارد اما اظهارات يکشنبه شب رئيس جمهور در رسانه ملي مبني بر عدم جواز دولتمردان براي دخالت در انتخابات تلنگري بود بر فضاي مبهم و غير شفاف سياسي کشور تا در آستانه انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي فعالان سياسي را متوجه تاکيد مقام اول اجرايي کشور بر لزوم استقلال فرآيند انتخاباتي خانه ملت از اين قوه کند.

تلنگري که رئيس جمهور در گفتگوي زنده تلوزيوني خود به آن اشاره کرد بهانه اي شد تا براي پيگيري اين موضوع به سراغ نمايندگان فعلي مجلس در استان هاي مختلف رفته و از آن ها در خصوص شرايط سياسي استان متبوعشان سوال کنيم. سوال هايي که با پاسخ هاي نگران کننده اي همراه بود.

فضاي انتخاباتي استان فارس با دخالت هاي استانداري غبار آلود شده است

نماينده مردم شيراز در مجلس شوراي اسلامي درخصوص فضاي انتخاباتي استان فارس گفت: علي رغم اظهارات رئيس جمهور مبني بر عدم دخالت دولت در انتخابات آينده، استانداري شيراز در حال مهره چيني از حاميان خويش براي نامزدي در انتخابات آينده مجلس شوراي اسلامي در سطح استان فارس است.

جعفر قادري افزود: استانداري شيراز با جهت گيري معرفي کانديدا در سطح اين استان فعاليت مي کند ومصاحبه ها و فعاليت هاي سياسي اين نهاد رنگ و بوي انتخاباتي دارد.

نماينده مردم شيراز اظهار داشت: علي رغم اظهارات رئيس جمهور مبني بر عدم دخالت دولت در انتخابات آينده، استانداري شيراز در صدد نيرو چيني و انتخاب گزينه ها نامزدي براي انتخابات آينده مجلس شوراي اسلامي در سطح استان است تا از حضور مجدد مخالفانش درمجلس جلوگيري کند.

وي با اشاره به اينکه در استان فارس بودجه هاي عمراني بر اساس رابطه نمايندگان مجلس شوراي اسلامي با استانداري توزيع مي شود تصريح کرد: بر همين اساس نمايندگاني که رابطه خوبي با استانداري دارند ميتوانند بيشترين بودجه را براي اتمام پروژه هاي عمراني خود جذب کنند و نمايندگاني که گوش به فرمان استانداري نبوده و بعضا مخالفت هايي با برخي جهت گيري ها داشته اند از اختصاص بودجه هاي عمراني به شهرستان هايشان محروم مي شوند.

وي افزود: در برخي شهرستانها نمايندگان همراه با استانداري دو تا سه برابر بودجه مورد نياز پروژه هاي عمراني شان اعتبارات در يافت کردند در حالي که بودجه برخي ديگر از شهرستان ها به اعتبارات جاري استاني اختصاص يافت.

قادري اظهار داشت: استانداري شيراز در تلاش است تا براي انتخابات آينده مهره چيني از کانديداهاي منتسب به دولت در استان انجام دهد تا از ظهور مجدد مخالفان جلوگيري کند.

اين در حالي است که طبق ماده 25 قانون انتخابات هيچ يک از دستگاه هاي دولتي مجاز به دخالت در امر انتخابات نيستند.

جريان هاي منتسب به دولت براي حضور در انتخابات آتي بيت المال را به خدمت گرفته اند

همچنين نماينده مردم خدابنده در مجلس شوراي اسلامي با تشريح فضاي سياسي استان خوزستان گفت: جرياني در اين استان با استفاده از امکانات دولتي و با لابي هاي گسترده در صدد کسب کرسي هاي استان در مجلس شوراي اسلامي است.

سيد فاضل موسوي افزود: استاندار رسما به مسئولان استاني دستور داده با جناح هاي مخالف دولت هيچگونه همکاري براي شرکت در انتخابات آينده مجلس شوراي اسلامي نداشته باشند .

عضو مجمع نمايندگان خوزستان تصريح کرد: جريان هايي در سطح استان خوزستان از طرف استانداري با استفاده از امکانات دولتي درصدد ساماندهي گزينه ها و مهره هاي مورد نظر دولت مي باشند.

وي با اشاره به اينکه حاميان اين جريان در سطح استان نشست ها و لابي هاي گسترده اي دارند اظهار داشت: با اصلاح قانون انتخابات و لزوم احراز مدرک فوق ليسانس براي حضور نامزد ها در انتخابات مجلس شوراي اسلامي تعداد زيادي از گزينه هاي مورد نظر اين جريان حذف شدند.

در حالي که طبق ماده 59 قانون انتخابات استفاده ازامکانات وزارت خانه ها و نهادها و موسساتي که از بودجه عمومي استفاده مي کنند در ممنوع بوده و مرتکب مجرم شناخته مي شود.

تب وتاب فعاليت سياسي يک جريان خاص در اصفهان

نماينده مردم اصفهان در مجلس شوراي اسلامي نيز در خصوص فضاي انتخاباتي استان گفت: مصوبه مجلس شوراي اسلامي مبني بر لزوم ارائه مدرک فوق ليسانس از طرف نامزدهاي شرکت در رقابت هاي انتخاباتي آينده تا حدودي تب وتاب فعاليت هاي سياسي جريانات منتسب به دولت را در سطح استان ها کاهش داد.

نيره اخوان بي طرف افزود: حدود يک ماه گذشته کانديداهاي منتسب به جريان انحرافي با حمايت مقامات دولتي در سطح استان فعال بودند اما با تصويب قانون لزوم ارائه مدرک فوق ليسانس از سوي نامزدهاي شرکت در انتخابات مجلس شوراي اسلامي اين افراد تا حدودي نا اميد گشته و از صحنه رقابت ها حذف شدند.

نماينده مردم اصفهان در مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: با اين مصوبه مجلس تا حدودي تب و تاب انتخابات در اين جريان کم شد، بنابراين ما منتظر اقدامات بعدي اين جريان در سطح استان ها هستيم.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس