کد خبر 46979
تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۶:۲۰

رييس قوه قضاييه با هشدار نسبت به برخي گروه ها و افکار انحرافي گفت: متاسفانه در دوره ما گروه هاي انحرافي پيدا شده‌اند که ترويج جن گيري و رمالي اقدام مي کنند که اين گونه مسائل هيچ نسبتي با مباني ديني ما ندارد.

 به گزارش مشرق به نقل از خبرآنلاين، آيت الله صادق آملي لاريجاني رييس قوه قضاييه امروز در نخستين کنگره علامه سعيد العلما و ملامحمد اشرفي که در دانشگاه صنعتي بابل برگزار شد، تفقه در دين را يک وظيفه مهم براي همه مسلمان دانست و گفت: اين مساله مهم در آيات و روايات بسيار مورد تاکيد قرار گرفته و حتي در کنار رفتن به جهاد نيز اين موضوع ذکر شده است.

وي تفقه در دين را يک عبادت دانست و با بيان اينکه بسياري از روايات ديني به اين مساله مهم توجه ويژه اي داشتند افزود: امروز حضور در بزرگداشت علما خود نيز يک عبادت است چون در مجلس شخصيت هايي حضور پيدا مي کنيم که يک عمر در راه تفقه در دين مجاهدت کردند.

وي در ادامه سخنان خود به عدم پذيرش مرجعيت از سوي علامه سعيد العلما اشاره کرد و گفت: زماني که شيخ بزرگ انصاري که اعجوبه اي در فهم مسائل فقه و اصول بود مقام مرجعيت را به علامه سعيد العلما پيشنهاد کرد اين عالم برجسته مازندراني آن را نپذيرفت که اين نشان دهنده روح بلند علماي سلف است.

آيت الله آملي لاريجاني، مقابله با انحرافات را يکي از ويژگي هاي علما در طول تاريخ برشمرد و خاطر نشان کرد: علماي اسلام از قرن‌هاي اوليه اسلام دائما از سوي منحرفان مورد تعرض قرار مي گرفتند؛ اما بزرگان دين همواره در برابر اين انحراف ها از انديشه هاي اسلامي دفاع مي کردند.

رييس قوه قضاييه با اشاره به اينکه نسل جوان جامعه نيز بايد به دنبال تفقه در دين برود گفت: فرزندان اين سرزمين که دل به دين بسته اند بايد برنامه اي براي زندگي معنوي خود داشته باشند که بايد براي رسيدن به اين مساله دين را بفهمند.

وي با اشاره به اينکه جوانان بايد براي تفقه در دين، معارف ، احکام و اخلاق ديني برنامه داشته باشند و آن را بفهمند افزود: تفقه در دين سد محکمي در برابر انحرافات است.

آيت الله آملي لاريجاني با اشاره به اينکه فقه به معناي بصيرت و فقيه نيز صاحب بصيرت است تصريح کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامي در فتنه پس از انتخابات سال 88 به مساله بصيرت تاکيد ويژه اي داشتند و بصيرت تنها فهم نيست بلکه يک فهم خاصي است به همراه برخي خصوصيات که ممکن است براي همه حاصل نشود.

رييس قوه قضاييه با اشاره به اينکه معناي تفقه شامل علم به اصول و معارف است تصريح کرد: بدون دانستن معارف اعتقادي، ايمان مصاديق تخصيص پيدا مي کند و تفقه در دين شامل همه جوانب دين است.

وي به مجاهدت هاي علمي علما از صدر اسلام تا کنون در فقه، مباني فقه و تفسير اشاره کرد و گفت: اگر اين مجاهدت هاي علمي نبود امروز احکام اسلامي اين گونه رشد و بالنده نبود.

آيت الله آملي لاريجاني با بيان اينکه متاسفانه حوزه هاي علميه گاهي در شناساندن علماي بزرگ و علم معارف در اختيار آنها به جامعه کوتاهي مي کنند تصريح کرد: امروز ما مجموعه عظيمي از ذخائر علمي در کشور داريم که گاهي سربسته مي ماند که وظيفه حوزه هاي علميه شناساندن اين ذخائر به جامعه است.

وي با بيان اينکه علم اصول امروز تنها از زواياي حوزه هاي علميه تدريس و تعليم مي شود افزود: تحقيقاتي که امروز برخي از دانشمندان غربي در بحث اصول انجام مي دهند علماي ما صدها سال قبل به آن مسائل پرداختند.

آيت الله آملي لاريجاني با بيان اينکه شخصيت هاي ديني که در کشورهاي اسلامي تحقيق کردند بايد قدر و ارزش آنها را بدانيم تصريح کرد: امروز تکريم و تجليل از اين بزرگان علمي يک تکليف است چون علما در طول تاريخ با کمبودها و مشکلات متعدد بالاترين مجاهدت ها را انجام دادند.

وي با تاکيد بر اينکه محصول فکري علما و فقهاي دين بايد بيشتر مورد توجه قرار گيرد گفت: امروز محصول علمي عالمان دين يک ذخيره بزرگ علمي است که بايد قدر دانسته شود.

رييس قوه قضاييه با اشاره به اينکه علما در طول تاريخ همواره مورد هجمه هاي سنگين دشمنان بوده اند گفت: هر روز انحراف هاي متعددي در مسير علما و بزرگان ديني قرار داده مي شد اما عليرغم همه اين مشکلات علماي دين در دفاع از مباني اسلامي همواره پيشگام بودند.

وي کمرنگ جلوه دادن اثر روحانيت و ترويج سکولاريسم را از جمله تلاش دشمنان براي انحراف در مسير علما دانست و خاطر نشان کرد: متاسفانه در دوران اصلاحات مطبوعات کشور به ترويج سکولاريسم و پلاريزم ديني مي پرداختند.

رييس قوه قضاييه، ترويج عرفان هاي کاذب را يکي ديگر از مسائل انحرافي در دولت اصلاحات دانست و تصريح کرد: مجموعه اي از بدترين کتاب ها با محتواي عرفان هاي کاذب در دوران دولت اصلاحات چاپ و توزيع شد.

وي همچنين با هشدار نسبت به برخي گروه ها و افکار انحرافي در دوران کنوني بيان داشت: متاسفانه در دوره ما نيز گروه هاي انحرافي پيدا شدند که ترويج جن گيري و رمالي اقدام مي کنند که اين گونه مسائل هيچ نسبتي با مباني ديني ما ندارد.

وي با تاکيد بر اينکه برخي از بزرگان کشور پيغام دادند که با اين گونه انحرافات برخورد جدي شود تصريح کرد: قوه قضاييه نيز در حد وظايف قانوني خود نسبت به اين مسائل عمل خواهد کرد.

آيت الله آملي لاريجاني با انتقاد از توليد و توزيع مستند ظهور نزديک است اين لوح فشرده را کذب و دورغ خواند و افزود: روايات مطرح شده در اين مستند همه زعاف و نسبت هاي داده شده نيز در آن خلاف است و بسياري از علما و بزرگان با پيغام هاي خود خواستار برخورد با اين شيوه کار شدند.

رييس قوه قضاييه، امام زمان (عج) را محور ارادت شيعيان در همه زمان ها دانست و گفت: عده اي با يکسري حرف هاي دنيوي تلاش مي کنند اين محور عقيدتي اعتقادي و نورانيت شيعه را آلوده کنند.

وي با انتقاد از ترويج مليت گرايي افراطي و ايراني گري از سوي برخي گروه هاي انحرافي در کشور تاکيد کرد: اين گروه هاي انحرافي در کنار ترويج معيار هاي ديني و تفقه در دين به ترويج کوروش و هخامنش مي پردازند؛ اما بايد توجه کنيم ما اول مسلمان دين محمد (ص) هستيم و البته اين بدان معنا نيست که ما با ايراني بودن مشکلي داريم بلکه بايد مراتب را بسنجيم.

رييس قوه قضاييه در بخش پاياني سخنان خود به بيداري اسلامي در خاور ميانه اشاره کرد و با بيان اينکه امروز ملت هاي مسلمان منطقه انقلاب اسلامي ايران را الگوي خود قرار داده اند گفت: نبايد با برخي مسائل و اظهارنظر ها بهانه به دست کشورهاي ديگر دهيم، بلکه نظام و ملت ايران بايد در همه مسائل الگويي براي همه دنيا باشد.

وي با بيان اينکه نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران امروز با فداکاري هاي امام راحل ، رهبر معظم انقلاب و ملت ولايتمدار ايران امروز در همه عرصه ها الگو است افزود: مقام معظم رهبري اسطوره اي از صبر و درايت در طول بيش از بيست سال گذشته بوده است و ايشان در کمال دقت و درايت به امور نگاه مي کنند.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس