به گزارش مشرق به نقل از مهر، دکتر حسن امامي رضوي با اعلام اين خبر افزود: نمي توانيم بگوييم پزشکان هر چقدر که توانستند و خواستند درآمد کسب کنند. در هيچ جاي دنيا چنين نيست. هر شغلي سقف درآمدي دارد و مالياتي که دولت از آن درآمدها اخذ مي کند.
وي افزود: نه تنها براي حرفه پزشکي بلکه براي همه شغلها چنين است. هر شغلي، ماليات و سقف درآمدي دارد و نظامهاي کنترلي در هر کشوري وجود دارد. اجازه داده نمي شود افراد با هر مکانيزمي هر چقدر خواستند درآمد کسب کنند.
معاون وزير بهداشت ادامه داد: درآمدها از سقف لازم که بالاتر رفت ماليات هم تصاعدي بالا رفته و تا حد 90 درصد مي رسد و فرد وقتي مي بيند با آن نحوه کار چيزي عايدش نمي شود، خود را به يک حدي از درآمد تنظيم و قانع مي کند.
وي با اعلام اينکه کنترل اين درآمدها بخشي از برنامه اي است که وزارت بهداشت براي کنترل مواردي نظير اخذ زيرميزي دنبال خواهد کرد، گفت: در اين برنامه، هم حجم کار تاثير دارد و هم ميزان دريافتي. ما الان عدم تناسب حجم کار را هم داريم.
امامي رضوي اظهار داشت: برخي متخصصان هستند که با يک روابط غيرحرفه اي و غير اخلاقي بيماران را به طرف خودشان شيفت مي دهند و يک عده پزشک که به همان اندازه حاذق هستند اما قائل به اين روابط غيرحرفه اي نيستند بيمار کم مي آورند.
وي در ادامه تاکيد کرد: مکانيزمي که در نظر گرفته شده اين معضل را هم کنترل مي کند. پزشکان نمي توانند از 2 عصر تا 4 صبح روز بعد با يکسري تبليغات غيرحرفه اي بيمار در مطب شان ويزيت کنند.