کد خبر 46711
تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۴

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات کشف دومين ويروس اينترنتي جاسوسي کشور را تاييد يا تکذيب نکرد و گفت: جستجو براي ويروس "استارس" در مراکز عمليات رخدادهاي رايانه اي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات ادامه دارد.

به گزارش مشرق، رضا تقي پور در گفتگو با مهر اخبار منتشر شده درباره ويروس جاسوسي استارس را ايجاد جو رواني دانست و گفت: آنچه که تاکنون مشخص شده است از ايجاد جو رواني عليه کشور حکايت دارد.

وي در پاسخ به اين سوال که آيا وجود ويروس استارس را در سيستم هاي رايانه اي کشور تاييد مي کند يا خير گفت: در اين زمينه بررسي هايي در جريان است.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در مورد اعلام کشف ويروس "استارس" به عنوان دومين ويروس جاسوسي در کشور و شباهتهاي آن با ويروس استاکس نت که براي اولين بار از سوي سازمان پدافند غيرعامل مطرح شده است گفت: سازمانهاي مختلف داراي فايروال هاي مختلفي هستند که ممکن است اين بدافزار از طريق تجهيزات اين سازمان شناسايي شده باشد. اما در حال حاضر جستجو در مراکز امنيتي ما که وظيفه مديريت امداد و هماهنگي عمليات رخدادهاي رايانه‌اي را به عهده دارند ادامه دارد.
اوايل ماه جاري رئيس سازمان پدافند غيرعامل از شناسايي دومين بدافزار جاسوسي با نام "استارس" توسط دانشمندان ايراني خبرداد و گفت: خوشبختانه دانشمندان جوان ما موفق شدند که اين ويروس را کشف کنند و هم اکنون ويروس "استارس" به آزمايشگاه ارائه شده است اما هنوز بررسي ها بر روي آن ادامه دارد و نتايج نهايي و قطعي در اين رابطه بدست نيامده است.

غلامرضا جلالي با تاکيد بر لزوم پيگيري حقوقي وزارت خارجه براي تهاجم سايبري عليه کشور، در بيان علت تاخير در شناسايي کامل بدافزار "استارس" گفت: ويژگيهاي خاصي را در مورد ويروس "استارس" شناسايي کرده اند بطوريکه مشخص شده است که اين ويروس هماهنگ و همساز با سيستم بوده ، تخريب آن در مرحله اول بسيار کم است به شکلي که ممکن است بعضا با فايلهاي اجرايي دستگاههاي دولتي اشتباه گرفته شود، بنابراين بايد متخصصان ما ابعاد مختلف اين ويروس را مورد ارزيابي قرار دهند تا همه ابهامات و اشکالات ما نسبت به آن برطرف شود و سپس اقدام لازم براي مقابله با آن انجام شود.
وي در خصوص مقابله با بدافزار "استاکس نت" گفت: بايد به اين موضوع توجه داشت که مقابله با ويروس استاکس نت به اين معني نيست که اين تهديد بطور کامل برطرف شده است چون ويروسها يک طول عمر مشخصي دارند و ممکن است به شکل ديگري فعاليت خود را ادامه دهند. بنابراين کشور بايد خود را براي مقابله با ويروسهاي بعدي آماده کند ، زيرا امکان دارد که ويروسهاي جديد وقتي وارد سيستم ما شوند به مراتب از ويروس اولي خطرناک تر باشند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس