به گزارش مشرق به نقل از تابناک، مدير مسئول روزنامه رسالت در گفت گو با خبرنگار پايگاه اطلاع رساني اعتدال افزود: اين انحرافات نه در سطح يک جريان بلکه در سطح يک گروه ميباشد و بايد به عنوان يک گروه انحرافي که ابعاد مختلف انحراف عقيدتي، اقتصادي، سياسي و فرهنگي دارند به اين افراد نگريسته شود.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام اظهار داشت: البته اين گروه طعمه خوبي براي نفوذ بيگانگان هستند و آنها تلاش مي کنند تا از نقاط ضعف اين گروه استفاده کرده و بر روي آن تاثير گذاري داشته باشند و در راستاي منافع خود از آن بهره برداري نمايند. البته تا حدي ابعاد و قرائن آن روشن شده است.
نبوي ادامه داد: انقلاب اسلامي نهال مبارکي است که وقتي غرص شد مواجه با چالش ها و نيز آفت هايي بوده و در طول مسيري که تنومند شد، آفت ها را رفع کرد و هرچه ثمرات اين انقلاب بيشتر آشکار شده، دشمني ها و طرح ريزي براي آفت رسانده به آن نيز بيشتر شده است.
وي اظهار داشت: روش حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبري اين بوده که همواره مردم را در جريان قرار مي دادند، زيرا وقتي مردم و جامعه آشنا شده و آگاهي يابند، مهم ترين و پيچيده ترين توطئه ها نيز خنثي مي شود. بنابراين بايد اين گروه به طور شفاف و راحت براي مردم معرفي شوند به نحوي مردم راحت نقاط انحرافي را ببينند و بشناسند.
مرتضي نبوي گفت: الان نشانه هاي تاييد بيگانگان از اين گروه به گوش مي رسد ، از تاييد آنها گرفته تا از ابراز خوشحالي شان که البته در پي سوء استفاده نيز مي باشند. بالاخره آنها اين نقاط را روزنه اي براي ضربه زدن به نظام تلقي مي کنند. اين افراد بايد رصد شوند و انحرافاتشان در برابر ديد مردم قرار گيرد.
نبوي در ادامه درباره لزوم پاينبدي به قانون و راهکار آن اظهار داشت: پايبندي و التزام به قانون جزو پديده هاي فرهنگي است. بايد سراغ نقاط ضعف فرهنگي خودمان برويم، که سابقه تاريخي نيز دارد. يعني مردم را به اين نتيجه رسانده اند که اگر قانون را دور بزنند زودتر به مقصد مي رسند و همين طور است مساله اعتماد اجتماعي.
وي افزود: متاسفانه در برخي موارد مشاهده مي شود که مردم کمتر به يکديگر اعتماد دارند و بنابراين کارهاي خيلي بزرگ که نيازمند مشارکت است انجام مي شود اما در سطوح پايين تر و مياني انجام نميشود. مثلا يک شرکت اقتصادي که مردم دور هم جمع شده باشند و تاسيس کرده باشند کمتر داريم.
مدير مسئول روزنامه رسالت ادامه داد: البته نهادهايي مانند هيات هاي مذهبي و خيريه که در آنها مشارکت وجود دارد، داريم. اما نهادهايي که از آنها فعاليت اقتصادي خارج شود کمتر ديده مي شود.
وي تاکيد کرد: بنابراين تقويت فرهنگ عمومي و توجه بيشتر به مولفه هاي قانون گرايي و اعتماد اجتماعي در اين راستا راه کار اصلي حل اين مشکل محسوب مي شوند.
مرتضي نبوي، آموزش و پرورش را مهم ترين دستگاه متولي اين امر دانست و تاکيد کرد : فرزندان ملت قانون گرايي و اعتماد اجتماعي را بايستي در سنين پايين و به صورت عملي فرا بگيرند.