به گزارش مشرق به نقل از عصر ايران، در حالي که مرجع رسمي و قانوني مسائل اطلاعاتي و امنيتي کشور، وزارت اطلاعات است، برخي اظهار نظرهاي صورت گرفته از سوي مسئولان ارشد کشور ميتواند باعث تضعيف اين نهاد ملي شود.
پس از ماجراي عجيب عزل وزير اطلاعات که با واکنش به موقع مقام معظم رهبري مواجه شد و با ابقاي مصلحي، جلوي برخي جريانهاي انحرافي در پروژه نفوذ به وزارت اطلاعات و مشخصاً دفتر وزير گرفته شد و بعد از آنکه مقام معظم رهبري با نامه تاريخي خود به وزير اطلاعات از وي خواستند با قدرت به کارش ادامه دهد، انتظار ميرود رئيس جمهور در عمل به شعار ولايت مدارياش، در کمک رساني به وزارت اطلاعات، پيشقدم باشد.
با اين حال، آنچه شب گذشته محمود احمدينژاد درباره زمان و نحوه مرگ بن لادن گفت، در واقع نقض صريح سخنان وزير اطلاعات جمهوري اسلامي در اين باره است.
حجه الاسلام حيدر مصلحي، پس از جلسه گذشته هيأت دولت، به خبرنگاران گفت: «اخبار و اطلاعات دقيق و اسناد موثق و دقيق و قابل توجهي داريم که نشان ميدهد بن لادن از مدتي قبل به دليل بيماري اصلا در قيد حيات نبوده که آمريکاييها با فرا فکني ادعا ميکنند که او را کشتهاند.»
اما سخنان آقاي احمدينژاد را بخوانيد: «اطلاعات دقيقي از وضعيت بن لادن داشتيم که وي قبل از کشته شدن در اختيار نيروهاي نظامي آمريکا بوده و از سوي اين نيروها به بيماري دچار شده بود.
روزي که آمريکاييها اعلام کردند بن لادن را کشتهاند، وي در اختيار آنها بود. در واقع بن لادن با وجود بيماري به دليل مقاصد سياسي از سوي آنها کشته شده است.»
با اندک دقتي در اين دو سخن ميتوان دو تفاوت مهم را در آنها دريافت:
? ـ وزير اطلاعات اظهار داشته که بن لادن به دليل بيماري مرده ولي احمدينژاد گفته که او توسط آمريکاييها کشته شده است.
? ـ وزير اطلاعات اظهار داشته که بن لادن قبلاً مرده ولي احمدينژاد گفته او را در همان روزي که امريکاييها اعلام کردهاند، کشتهاند.
وجه اشتراک سخنان اين دو مقام رسمي هم اين است که هر دو گفتهاند اطلاعات موثق و دقيق در اين باره دارند.
حال با توجه به اينکه مرجع رسمي اطلاعاتي و امنيتي کشور، وزارت اطلاعات است و قاعدتاً وزير اطلاعات، داراي منابع خبري و اطلاعاتي دقيق تري است، رئيس جمهور چرا برخلاف سخنان وزير اطلاعات، اطلاعات ميدهد؟ و مگر نه اين است که بايد منبع کسب اطلاعات امنيتي رئيس جمهور، وزارت اطلاعات باشد؟
قضيه بن لادن هم يک موضوع داخلي نيست که هر گونه سخني دربارهاش گفته شود، بازتاب و احياناً پيامد بين المللي نداشته باشد. آيا اين برازنده کشور ماست که مقام رسمي اطلاعاتي کشور، درباره مرگ بن لادن سخني بگويد و سخنش هم در دنيا بازتاب بين المللي داشته باشد ولي چند روز بعد، رئيس جمهور، عکس آن را اعلام کند؟!
بن لادن مرده يا کشته شده يا زنده است، بن لادن به تازگي از دنيا رفته يا مدتي قبل و... مهم نيست؛ مهم اعتبار و آبروي ملي ماست که نبايد با موازي کاريهايي که نتيجهاي جز تناقض ندارد آن را لکه دار کرد، حتي اگر اين موازي کاري، از جانب شخص رئيس جمهور باشد.