به گزارش مشرق، سيد مهدي هاشمي در مجمع انتخاباتي رييس هيئت تيراندازي آذربايجان غربي، افزود: تيراندازي ورزشي است که ريشه در اعتقادات ما دارد، وقتي خداوند مي فرمايد بهترين تفريح انسان نزد من تيراندازي است و يا وقتي که رسول اکرم(ص) مي گويند قرآن بر انجام اين ورزش تاکيد دارند ديگر چه جايي براي کم توجهي به آن از نظر اعتقادي مي ماند.
وي تصريح کرد: از نظر ملي نيز تيراندازي سابقه ي ملموسي براي ايرانيان دارد، بطوري که در جشن ها و عروسي هايي که در استان هاي مختلف کشور برگزار مي شود، تيراندازي رايج هست البته من نمي خواهم اين عمل را تاييد يا رد کنم؛ بنابراين چه ورزشي را مي توان با تيراندازي مقايسه کرد که اين قدر حسن داشته باشد، اما اين همه مورد بي مهري و غفلت قرار گيرد.
رييس فدراسيون تيراندازي با اشاره به اينکه محاسن ديگر مثل عدم محدوديت سني، جسمي و جنسي براي تيراندازي وجود ندارد، اظهار کرد: ما در اين رشته محدوديت جنسي نداريم و آقايان و بانوان مي توانند در کنار يکديگر به ان بپردازند اما ما چند ورزش داريم که همانند تيراندازي محدوديت جنسي نداشته باشد؛ از نظر سني و جسمي نيز از بزرگ تا کوچک با هر شرايط جسمي مي توانند اين ورزش را انجام دهند.
او عنوان کرد: تيراندازي رشته اي پرمدال در المپيک محسوب مي شود بطوري که در هر دوره ازاين بازي ها حدود 486 مدال توزيع مي شود که اين موضوع با توجه به عدم محدوديت جنسي در اين رشته کاملا مي تواند به سود کشور ما باشد؛ از نظر شرط بندي نيز اين کار در تيراندازي هلال است و البته آسان ترين شرط بندي نيز متعلق به اين رشته مي باشد!
هاشمي با بيان اينکه توسعه ي تيراندازي در کشور وظيفه ي حکومت است، خاطرنشان کرد: براساس مطالعاتي که ما در فدراسيون انجام داده ايم با اينکه مهد فوتبال جهان کشور انگلستان محسوب مي شود، اما اين رشته سومين ورزشي است که در اين کشور انجام مي گيرد و در ردههاي قبل از آن ابتدا ماهي گيري و شکار و سپس تيراندازي که اتفاقا هردوي آنها تحت نظارت يک فدراسيون هستند، قرار دارند؛ بنابراين با تمامي حسنهايي که به آنها اشاره شد بايد اين رشته را در کل کشور به خوبي توسعه دهيم. کما اينکه با وجود تعداد شکارچان موجود در ايران مي توان از غفلت هاي بوجود آمده در رابطه با اين ورزش بيشتر پي برد.
وي در ادامه با انتقاد از جايگاه آذربايجان غربي در تيراندازي کشور، گفت: اين استان با همهي پتانسيلهايي که دارد آيا بايد چنين جايگاهي را داشته باشد، من يکي به عنوان کسي که خاطرات زيادي از اين ديار دارم از اين رده شرمنده ام، بستر در اينجا براي ارتقا اين رشته کاملا فراهم است و هماهنگي وهمدلي خاصي در ان وجود دارد که راه اين کار را هموارتر مي کند.
رييس فدراسيون تيراندازي با اعلام اينکه اولين فدراسيوني هستيم که چشمانداز خود را تدوين و ترسيم کرده ايم و از اين نظر الگويي براي ساير فدراسيون ها شديم، ابراز کرد: براساس اين چشم انداز بايد در پايان 1404، بيش از 100 هزار نفر تيرانداز در سراسر کشور وجود داشته باشد.
وي تصريح کرد: از علما و روحانيون معززي که عمدتا اهل تيراندازي هستند که نمونه ي بارز انها حجت السلام حسني مي باشد کدامشان يک مسابقه ي تيراندازي برگزار کرده اند؛ اين رشتهاي است که همه بايد براي توسعه ي آن دست به دست هم دهيم تا ان را در جامعه نهادينه کنيم.
هاشمي با اشاره به اينکه استان گيلان، سال آينده 20 هزار نفر تيرانداز را تحويل مي دهد، افزود: آنها براساس چشم انداز خود که بايد 35 هزار نفر را در افق 1404 تحويل جامعهي تيراندازي کشور دهند، همچنان اين روند را طي مي کنند که از اين تعداد، 20 هزار نفر را سال بعد ساماندهي مي کنند.
وي در ادامه با تاکيد بر توسعه ي باشگاه هاي تيراندازي در اذربايجان غربي، گفت: باشگاههاي اين استان بايد در 5 رشته تيراندازي فعال باشند و سال آينده در مسابقات حضور داشته باشند و اين خواستهي ما از تربيت بدني و هيئت تيراندازي استان است.
رييس فدراسيون تيراندازي در ادامه از تحويل 50 قبضه اسلحه به هيات آذربايجان غربي در سالجاري خبر داد و خاطرنشان کرد: البته اين تعداد اسلحه در حالي به استان تحويل داده مي شود که عملکرد آنها ضعيف باشد اما اگر اين هيات عملکرد قابل توجه و قوي داشته باشد تا 100 قبضه اسلحه را از ما تحويل خواهد گرفت.
رييس فدراسيون تيراندازي گفت: برخلاف اعتقادات ديني و مذهبي و همچنين ملي به ورزش تيراندازي در کشورمان آنطور که بايد توجهي صورت نگرفته است. <BR>