به گزارش مشرق به نقل از ايرنا، خبرآغازحرکت اين کاروان ها روزپنجشنبه در نشستي در يکي از ساختمان هاي روزنامه يونگه ولت آلمان در برلين اعلام شد.
دراين تجمع که براي هماهنگي حرکت گروهي وهماهنگ فعالان حقوق بشر درسراسرجهان درروز 8جولاي(17تير)به سرزمين هاي اشغالي برگزار شد، اعلام شد که پنجشنبه شب يک کاروان آلماني - ايتاليايي وارد غزه شده و کاروان ديگري نيز شب گذشته از ميدان تحرير مصر به سمت غزه حرکت کرده است.
بنابرگفته شرکت کنندگان دراين تجمع، کاروان وارده شده به غزه حامل کمک هاي دارويي،تحصيلي و فيزيوتراپي براي کمک به کودکان آسيب ديده غزه در حملات رژيم صهيونيستي است.
در اين کاروان حدود 70نفر از فعالان صلح از آلمان و ايتاليا حضور دارند.
کارون اعزامي ازميدان تحريرمصر نيز قرار است روز يکشنبه اينده وهمزمان با روز نکبت و آوارگي فلسطيني ها در غزه همراه با کمک هاي امدادي حضور پيدا کند.
يکي از سخنرانان اين نشست که خود را 'اينگه' معرفي کرد، در باره برنامه 17 تير گروههاي فعال گفت : طبق اين برنامه قرار است در اين تاريخ صدها نفر از فعالان صلح از سراسر جهان از جمله آلمان ، فرانسه،ايتاليا و انگليس بصورت گروهي و همزمان از طريق هوايي وارد سرزمين هاي اشغالي شده و سپس در غزه حضور پيدا کنند.
به گفته وي، از آلمان نيز گروههاي شرکت کننده از طريق فرودگاه فرانکفورت در روز 17 تيرماه راهي سرزمين هاي اشغالي مي شوند.
اين سخنران افزود:اين برنامه توسط'جنبش همبستگي بين المللي باغزه'هماهنگ شده ومتشکل ازداوطلبين است. اعضاي آن چندين ماه درغزه باقي خواهندماند ودرطول حضورخود تمام رفتارها و برخوردهاي رژيم صهيونيستي با فلسطيني ها را بويژه در مناطق مرزي زميني و دريايي تحت نظر گرفته و از طريق فيلمبرداري و عکاسي مستند سازي مي کنند.
لوبنا مازاروا ازفلسطيني هاي ساکن درسرزمين هاي اشغالي نيزدر اين نشست با اشاره به اينکه رژيم صهيونيستي بخش هاي عمده اي ازمناطق حاصلخيز و سرسبز مرز مشترک با مناطق فلسطيني را به عنوان منطقه مرزي اعلام کرده است، گفت: به اين ترتيب 30درصد از سرسبزترين زمين هاي غزه در مناطق مرزي قرار گرفته و تحت کنترل اسراييل است.
وي با بيان اينکه به هنگام برگزاري تظاهرات در مناطق مرزي، رژيم صهيونيستي به سوي معترضين تيراندازي مي کند، گفت: صيادان فلسطين جزء فقيرترين اقشار در غزه هستند که تنها مجبور به فعاليت در محدود سه مايلي محدوده مرزي هستند.
اين فعال فلسطيني با اشاره به قتل چند روز قبل چندين کودک فلسطيني توسط رژيم صهيونيستي گفت:محاصره غزه جزء سياست هاي رژيم صهيونيستي براي دورکردن ملت فلسطين از يکديگر و منزوي کردن آنان است.
مازاروا که دربيت المقدس زندگي کرده و به گفته خود دو بار توسط سربازان رژيم صهيونيستي دستگير شده است، افزود: اسراييل علاوه بر جداسازي غزه از ديگر مناطق فلسطيني در اطراف تعدادي از روستاهاي بزرگ نيز ديوارهايي بنا کرده است که تنها سربازان اين رژيم حق رفت و امد به داخل آنها را دارند.
وي بابيان اينکه سياست رژيم صهيونيستي اخراج گروهي فلسطنيي ها است، اظهارداشت :تخريب خانه هاي فلسطيني ها در کرانه باختري و بيت المقدس از سال 2006 ميلادي به اين طرف گسترش يافته است و در سال 2009 حدود 4500 فلسطيني از بيت المقدس شرقي اخراج شدند.
اين فعال فلسطنيي يادآور شد: گروههاي حقوق بشري در حرکت 17تير خود به فلسطين نبايد تنها به غزه بپردازند، بلکه بايد ديگر زواياي مسئله فلسطين را نيز بررسي کنند.ما نمي خواهيم ، نگاه ملت ها به فلسطين فقط احساس همدردي وبشردوستانه باشد، بلکه انتظار داريم آنان شجاعت به خرج داده وبه آن به عنوان يک مساله سياسي نگاه کنند.
وي با بيان اينکه سازمان ملل ازسال 1967 ميلادي تاکنون سعي کرده تا مساله فلسطين را يک مساله بشردوستانه نشان دهد، گفت: از آن زمان تاکنون ميلياردها دلار پول براي ساخت مدارس و اماکن عمومي ديگر هزينه شده است، در حالي که فلسطيني ها نتوانستند از انها استفاده کنند، زيرا اسراييل همه آنها را نابود کرد.
اين فعال بين المللي صلح ازغرب خواست تا درديد خود نسبت به فلسطين تغيير اساسي ايجاد کند.
وي ادامه داد:بطورکلي وضعيت براي فلسطيني ها بدترشده است.آنان با دستگيري هاي بيشتر و شهرک سازي هاي افزون ترمواجه هستند.تبعيض وايست و بازرسي ها بيشترشده و مردم در شرايط دشوار تري قرار گرفته اند.
اين فعال فلسطيني از مردم آلمان خواست تا در مقابل دولت خود ايستادگي کنند و بخواهند که بر رژيم صهيونيستي براي پايان 63سال اپارتايد و اشغال و تبعيض فشار وارد کند. آلمان ها بايد نگران وجود يک رژيم نژادپرست تحت حمايت دولت شان در خاورميانه باشند.
مازاروا درپايان گفت: در اسراييل حدود 7تا8هزار فلسطيني زنداني هستند،در حالي که غرب فقط اسم گيلعاد شاليط را مي داند.اين نه عدات و نه آزادي و نه برابري است. ما به دنبال ايجاد زندگي بهتر براي نسل بعدي فلسطين هستيم.
کاروان هاي آزادي حامل کمک هاي امدادي و اوليه براي اهالي در محاصره غزه بصورت جداگانه حرکت خود را به سمت اين منطقه از نقاط مختلف جهان آغاز کرده اند و يک گروه از آنان پنجشنبه شب گذشته وارد غزه شده است.