کد خبر 45204
تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۸:۵۹

معاون آموزش، تحقيقات و فناوري وزارت راه گفت: در بخش مديريت ايمني راهها 22 وزارتخانه سهيم هستند اما متوسط مرگ هاي ترافيکي در ايران 3 برابر جهان است.

 به گزارش مشرق به نقل از فارس، ناصر پورمعلم در مراسم رونمايي از نماد حواث ترافيکي اظهار داشت:‌ سال 2010 تا 2020 در جهان دهه ايمني نامگذاري شده است.

وي افزود: در خصوص ايمني راهها دو موضوع مهندسي ايمني و مديريت ايمني مطرح است که در زمينه مهندسي ايمني متولي آن 100درصد وزارت راه و ترابري است اما در بخش مديريت ايمني 22 وزارتخانه سهيم هستند که سهم وزارت راه 8 درصد است.

پورمعلم با بيان اينکه در سال 89، حدود 23 هزار کشته و 750 هزار مصدوم ناشي از حوادث ترافيکي وجود داشت، تصريح کرد: سال 83، حدود 9 هزار و 500 ميليارد تومان و سال 86، حدود 18 هزار ميليارد تومان هزينه تصادفات بود که حدود 60 درصد اين تصادفات برون‌شهري و مابقي درون‌شهري بود.

معاون آموزش تحقيقات و فناوري وزارت راه خاطرنشان کرد: مهار وضع موجود، ايجاد يک صندوق مشترک تفکر، هدفمند کردن ايمني، زمينه‌سازي جهت مشارکت بخش خصوصي در ايمني و نگاه ويژه به بخش زنجيره تأمين آموزش،‌تحقيقات و فناوري از پيشنهادات مهم کنترل وضع موجود است.

وي ادامه داد: مهمترين گام در بهبود مؤثر و مستمر ايمني راه وجود يک برداشت مشترک و همصدايي در بين دستگاههاي مسئول است و بايد در نظر داشت که منشأ تصادفات صرفاً مسائل حمل‌ونقل نيست بلکه فاکتورهاي اقتصادي، فاکتورهاي انساني، سيستم آموزش، ميزان بازدارندگي جرايم و سيستم عمليات نجات نيز در اين زمينه مؤثر است.

پورمعلم خاطرنشان کرد: در 10 سال گذشته 235 هزار کشته و 3 ميليون 650 هزار نفر مجروح ناشي از تصادفات وجود داشتيم که 2 ميليون و 300 هزار نفر آنها دچار معلوليت دائم شدند.

معاون آموزش تحقيقات و فناوري وزارت راه اضافه کرد: جايگاه ايران در سال 2008 طبق گزارش سازمان بهداشت جهاني 32 کشته به ازاي هر 100 هزار نفر جمعيت است در حالي که متوسط جهاني 13.8 کشته است.

وي گفت: متأسفانه براي کميسيون ايمني راهها اعتباري در نظر گرفته نشده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس